Які навички отримують діти завдяки LEGO?*

Які навички отримують діти завдяки LEGO?*
Одна з найцікавіших у світі іграшок виявляється ще й дуже корисною. Конструктор LEGO Classic дозволяє дітям засвоювати багатий набір навичок, важливих для соціального життя. Якщо ви ще не купили один з таких наборів у магазині АЛЛО, то можете захотіти зробити це вже незабаром.

9 корисних властивостей LEGO

Навички, яким діти навчаються разом з конструктором:

• Дрібна моторика. Невеличкі елементи LEGO просто ідеально підходять для тренування моторики рук. А це сприяє успіхам в інших заняттях, таких як написання тексту чи малювання.
• Взаємодія з іншими людьми. Часто діти збирають конструктор з друзями чи батьками. Самі набори також сприяють розвитку соціальної взаємодії. Часто вони зображають сім’ї, друзів, колег.
• Почуття виконаного обов’язку. Зібравши будиночок чи іншу фігуру, дитина буде дуже задоволеною результатами своєї роботи. Вона пишається, отримуючи похвалу від батьків. Це приємне відчуття зберігається у пам’яті. Дитина розуміє, що потрібно добре виконувати завдання. Тоді її чекає і винагорода, і задоволення.
• Завзятість. Складати конструктор буває нелегко. Але багатьох дітей це не зупиняє. Вони вчаться не відступати перед невдачами і добиватися свого.
• Розгадування загадок. Не має значення, використовує дитина інструкцію з набору чи фантазує при збиранні конструктора. Створюючи фігури, вони формують порядок з хаосу. Саме цим часто доводиться займатися і на роботі, і в особистому житті.
• Наука. Основи фізики набагато краще засвоюються, якщо перед очима дитини є конкретні приклади. LEGO Classic – це справжня міні-лабораторія. Вона показує, що таке гравітація, внутрішня напруга та інші явища.
• Технології. LEGO вчить дітей використовувати різні матеріали для виконання завдання. Це робить більш цікавим кінцевий результат. Наприклад, якщо малюк збере пральну машину, йому буде цікаво як вона виглядає і працює в реальності.
• Інженерія. Потрібно збудувати міст? Без опор він швидко впаде. Якщо хмарочос надто високий, він буде хитатися. Ця та інша інформація швидко засвоюється з конструктором.
• Творчий підхід. Кожна фігура LEGO – це справжній витвір мистецтва. Він складається з багатьох цеглинок, коліс, фігурок людей та інших деталей.

Розваги з конструктором корисні не лише для кращого розуміння фізики та математики. Вони допомагають відкрити в малюкові приховані творчі здібності. Але найголовніше те, що LEGO готує маленьких людей до вступу в доросле життя. Це дозволяє спокійніше почуватися в школі, інституті, робочому колективі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: LEGO
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які навички отримують діти завдяки LEGO?*
24 грудень, 2016, 17:42