Які витрати потрібно враховувати при медичному страхуванні?*

Які витрати потрібно враховувати при медичному страхуванні?*
Ви плануєте відвідати іншу країну в якості туриста? Не варто забувати про «фінансовий щит». Неприємності можуть трапитися з кожною людиною. Захиститися від них допомагає страхова компанія "ВУСО". Її поліс дозволить отримати відшкодування в разі проблем зі здоров’ям, втрати багажу чи документів та в ряді інших випадків. Вам доступні три види полісів з різною вартістю та різними умовами відшкодування. Перш ніж вибрати один з них, варто добре подумати, який саме захист є пріоритетним.

Медичне обслуговування
Це найважливіший пункт, від якого не можна відмовитися. Він дозволяє оплатити лікування, якщо під час подорожі ви захворіли чи травмувалися. Наприклад, зламали ногу в горах чи застудилися в далекій північній країні.

Нещасні випадки
Виплата здійснюється у разі випадку, який призвів до інвалідності, втрати працездатності чи смерті клієнта. За необхідності гроші отримують родичі постраждалого. Завдяки цьому ви захищаєте не лише себе, а й близьких людей. Цей вид покриття може передбачати і витрати на транспортування клієнта у рідну країну.

Втрата багажу
Загубили рюкзак чи у вас його вкрали? Тепер потрібно купувати нові речі, такі як одяг чи предмети особистої гігієни. Зазвичай страхові компанії не виділяють великі суми коштів на цей вид покриття. Тому цінності краще тримати при тілі чи навіть лишати вдома. Але у разі зникнення речей додаткова фінансова допомога все ж не завадить.

Юридичні послуг
Компенсація витрат, пов’язаних з послугами юристів. Важливо, якщо доводиться з тих чи інших причин звертатися до адвоката.

Переривання подорожі
Якщо ваш рейс було відмінено чи скасовано, з’являються додаткові витрати. Потрібно харчуватися в аеропорті, платити за проживання і транспорт. Інколи перервати подорож доводить і через особисті причини. Наприклад, якщо родич раптово захворів і потрібно за ним доглядати.

Втрата документів
Ви лишилися без паспорту, квитків, дорожніх чеків та інших важливих документів? Тоді можна буде отримати відшкодування від страхової компанії. Ці гроші стануть в нагоді, щоб добратися до консульства чи виконати інші дії.

Туристи, які подорожують групами, є трохи більше захищеними від крадіжок у порівнянні з одинаками. Але ризик захворювання, втрати документів чи інших проблем насправді існує завжди. Тож отримання страхового полісу (навіть якщо це мінімальний пакет) є виправданим рішенням для подорожуючих за кордон. Такий крок дозволяє отримати підтримку в неприємній ситуації не лише вам, а й вашим родичам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які витрати потрібно враховувати при медичному страхуванні?*
03 січень, 2016, 18:54