Скандал у луцькій маршрутці: пасажир поскаржився в прокуратуру, ‒ ЗМІ

Скандал у луцькій маршрутці: пасажир поскаржився в прокуратуру, ‒ ЗМІ
Пасажир луцької маршрутки поскаржився на водія в прокуратуру.

Також він надіслав звернення до міського голови Луцька Миколи Романюка, - пише Під прицілом.

Нагадаємо, йдеться про конфлікт між водієм та пасажиром автобуса, який рухався маршрутом №12. Так, пасажир стверджує, що водій - хам та грубіян. Натомість шофер каже, що йому погрожували шокером.

Також ТОВ «Санрайз», де працює водій, звернулося до міліції, аби правоохоронці розібралися в інциденті.

В свою чергу пасажир теж поскаржився на водія. Щоправда він звернувся до мера Луцька та прокурора міста.

У зверненні він описав власний варіант перебігу подій. Пасажир стверджує, що водій нібито хотів вирвати в нього телефон та хамив.

Водночас пасажир переконує буцімто це сталося через те, що він хотів записати інформацію про перевізника та автобус після того як водій не почув його прохання про зупинку автобуса.

Окрім цього, він описує конфлікт, який, з його слів, трапився біля міської лікарні. Мовляв, шофер хотів забрати телефон і спробував затіяти бійку.

Також пасажир стверджує, що після конфлікту йому телефонувала невідома особа з погрозами фізичної розправи. До того ж погрози нібито стосувались і його дружини та доньки.

Окрім цього, він каже ніби підприємство «Санрайз» шантажує його кримінальним переслідуванням.

Редакція ВолиньPost намагалася зв'язатися з пасажиром, але поки це не вдалося зробити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 54
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодец.
Відповісти
Пасажир приморочка ще та..... і в листі написав брєд!
Відповісти
приморочка-це ти, а не пасажир і написав все достовірно,а Вашу шарашкіну кантору пора давно закрити,привикли,що все з рук сходити, цього разу - не вийде,бо місту ви остогидли!
Відповісти
Зате пасажир не пробує переконати, що рухаючись з боку Лучеська, переїхавши місток через Сапалаївку, зупинишся біля Відродження, 11. А продовживши рух в тому ж напрямку - проїдеш поворот на Ковалевської.
Це не gg, це ggggg.
Відповісти
Хамство в маршрутках буде доти, поки плату за проїзд не підвищать хоч би разів у сім-вісім, а зарплату водіям разів у три-чотири.
Відповісти
Одно другому не мешает. Стоимость проезда никак не повлияет на качество перевозок. Мы в Украине, увы.
Відповісти
Хамство буде доти, доки будуть безкарними хами-водії. Пасажир - молодець! Бо часом неможливо доїхати на маршрутці: як не шансон, то цигарковий дим, матюки, перегони. Таке враження, що категорію "Д" водії просто купили і не вміють перевозити людей.
Відповісти
Шановний, тиць-здиць, Ви можете економічно обгрунтувати підняття вартості проїзду у маршрутці до 14-16 грн? І за що йому піднімати зарплату? Не складно порахувати суму, що маршрутчик кладе собі у кишеню, не видаючи квитки пасажирам. І чим скажіть, будь-ласка, водій маршрутного таксі кращий за, наприклад, водія швидкої допомоги? Ви знаєте які зарплати, наприклад, у лікарів чи вчителів?
Відповісти
Я знаю, що, наприклад, високі зарплати в артистів балету. Тому вони не дозволяють собі хамства на роботі. Ще не чув, щоб когось обматюкали зі сцени. А підняття вартості проїзду мені обгрунтовував знайомий водій маршрутки. За іронією долі, такої ж 12-тки
Відповісти
А я знаю, що у футболістів зарплати ще вищі, але в плані хамства більшість українських футболістів дасть фору багатьом.
Відповісти
Було би дивно, якби Вам водій маршрутки пояснив шляхи зниження цін на проїзд. Думаю, що кожен зможе обгрунтовано пояснити причини зростання вартості саме власних послуг.
Відповісти
в псих лікарню Вам пряма дорога зі всіма такими водями...,як і ви...,хами!
Відповісти
Це дев’яткою треба їхати. Маршрут в неї не такий вже й прямий
Відповісти
Не-а! Підвищать водіям, вони ще більше захочуть - це українська ментальність!:( Нехай за "свої" культурі навчаться!!!
Відповісти
цікаво, якщо почнуть розправлятися із пасажирами, скільки маршруток доведеться тушити мнсникам за день?
Відповісти
в 1 чергу прийдеться затушити "власницю" цього всього сараю!!!
адвоката народного, так званого,а тоді і її маршрутки,а потім тендери всі її в неї відібрати і на нари, на пару з чоловіком, тоді притихне НАВІКИ!
Відповісти
Знову вмтівки конкурентів.Цікаво чому цей паоажир-мудрило зразу не звернувся у правоохоронні органи???
Відповісти
Нашо?
Розголос - ефективніше.
Відповісти
Водій примудрився вчинити за 5 хвилин 5 правопорушень (погрози,матюки,захоплення заручника,бійка,порушення ПДР),цікаво,що зробить міськрада?
Відповісти
водій вимог не висував, його дії утворюють склад по 146 ч.1 - незаконне позбавленя волі.
Позбавлення волі може полягати у триманні особи в місці, де вона взагалі не бажає або більше не бажає перебувати, або в поміщенні її в місце, яке вона не має змоги вільно залишити, хоча бажає цього. Відтак, обов'язковою ознакою складу злочину у його першій формі є місце. Ним можуть бути як приміщення (кімната, камера, погріб тощо) чи комплекси приміщень (підвал багатоповерхового будинку, лікарня), так і інші місця (дах багатоповерхового будинку, транспортний засіб) чи місцевості (скала, острів тощо.
Відповісти
Як-що погані маршрутчики,то і несильно кращі пасажири. Водії і пасажири повинні бути стриманішими і розумнішими.
Відповісти
Я люблю шансон в маршрутках, а якщо не подобається то позатикайте вуха, або ідіть на таксі зі своїм діском і слухайте - Ой, на горі два дубки......
Відповісти
давайте проведемо опитування, якщо більшість любить сєвєрний(північний) централ, то хай буде, тільки українською мовою...
Відповісти
Дійсно, отак сядеш в маршрутку послухати музику, відпочити трохи після напруженого робочого дня, як відразу ж знаходиться роздратована особа, якій то вийти треба, то зайти або сісти. А водій не залізний, йому і графіку дотриматись треба, і правил ДР, і пасажирів рахувати, щоб хто не "забув" проїзд оплатити. Його (водія) нервує нездоровий двіж за спиною. До тогож часом і на телефонний дзвінок з дому відповісти треба.
Відповісти
Усі перечислені Вами фактори не дають права водію бути хамом і бидлом. Адже серед водіїв маршруток є достатньо адекватних і привітних людей, які можуть ввічливо поводитися незважаючи на всі "особливості" професії.
Відповісти
якщо так, то нехай буде класична музика або джаз, або українська 70-их( люблю таку), техніка зараз без проблем дозволяє транслювати таку багатоо годин і пасажирам не заважатиме ( в 5-зіркових готелях така і звучить( без української, на жаль, звичайно))), і стимулюватиме створення подібних FM-станцій і відповісти можна на дзвінок без проблем... Думайте, представники автомобільних фірм
Відповісти
Дайош 5-зіркову луцьку маршрутку з якісною аудіотехнікою, класичним репертуаром, водієм-джентльменом, по ціні проїзду 2 гривні, якщо подається кава, то по три-п’ятдесят!
Відповісти
підтримую)))
Відповісти
може 23,50,а??? щоб синочку було за що на Сейшели їхати??? чи на "так званугрупу"??? а???
правду людина вище написала,будьте людьми,але нашим-цього не зрозуміти,нічого,нічого, ще й на Вас час настане,почекайте, поспалює Вам народ все, ще не трохи, Ви на с-ки допекли,що це вже ні в які рамки не влазить,адже, в нас в країні демократії не місце,нажаль, бо таке полішуцьке бидлоття,яке дорвалось до влади і користуєтсья цим!
Відповісти
правила перевезення і їх контроль встановлює міська влада, а рівень організації перевезень залежить від рівня корупції в органах місцевого самоврядування, які обрані виборцями міста Луцька, в даному випадку, тому скарги потрібно спрямовувати за адресою (ОМС Луцька) і персонально М.Романюка і депутатського корпусу
Відповісти
А я люблю хард-рок і метал, зокрема на під час руху по пр. Відродження я слухаю композицію Hell Bent for Leather від Judas Priest, а коли бачу що водій - бидляра, вмикаю We Are Animals (Nazareth). А хто любить шансон - хай заткає собі вуха тампаксами, або іде в еротичну подорож під звуки, які помилково назвали шансоном (і прижилось).
Відповісти
На ВольньPost що не новина то "скандал"
Відповісти
it^s capitalism))) як казав Шварцнеггер)))
Відповісти
А что не так с ВП? Подскажите, и куда пойти за более приятными новостями?
Відповісти
Не бачу тут приводу для дискусій. Водія маршрутки просто потрібно повісити!
Відповісти
а потім тебе) і власників Санрайз), а там і міьск раду,обаслну раду і все,Луцьк щаслвиим буде)
Відповісти
"Просьба не стрелять в тапера, он играет, как умеет"(с)
Відповісти
Умнічка, молодець хлопчина!
ЦЕ ВЖЕ ЗАНАДТО!!!
УСПІХІВ ТОБІ,МИ ВСІ З ТОБОЮ, ТРИМАЙСЯ!!!
Відповісти
Хвора, побережіть себе, ваша психіка геть ні на що не потрібна. Треба до вас санітара посилати негайно.
Відповісти
А я от не виправдовую водія, йому потрібно було б бути розумнішим і не лаятись привселюдно. Але з того опублікованого відео я не можу сказати, що стало причиною "шкандалю"! Якщо пасажира так образили, нехай би дзвонив на 102, щоб правоохоронці розбирались. А на рахунок перевезень, я часто з водіями говорю, і більшість (наголошую) цілком адекватні і приємні люди. А ви лише зверніть увагу, як наші люди ставляться одне до одного, до транспорту! Нам новенькі маршрутки давати не можна, вони вмить перетворюються на конюшню... Не знаю яким ідеотом потрібно бути, щоб на стільцях займатись "наскальним живописом"!!!! Що ж тут скажеш - МЕНТАЛІТЕТ!
Відповісти
Треба було звонякати нам, ми би приїхали, надавали всім палюгами, доставили куди треба, дали постель за рубель, а при нагоді розібрались би як-небудь.
Так нє - взяв роздув шкандаль на всю Україну. Стріляти таких на кожній березі.
Відповісти
У Луцьку загострюється боротьба на ринку перевезень. Пасажири-провокатори будуть все частіше "кататись" маршрутками. З іншого боку, водії сприймають всіх пасажирів за провокаторів. Тому прогнозую (враховуючи досвід судових баталій) збільшення протистояння з подальшим розглядом в судах.
Відповісти
на те і карась в річці, щоб щука не дрімала))) дотримуйтесь в повному обсязі правил перевень і провокатори будуть не страшні, а хамити і не виходити на маршрути, бо невигідно, тоді вас замінять інші... it^capitalism ))) і це правильно
Відповісти
шоферам по.... вони дрова везуть
Відповісти
Ви ще не бачили погано перевезення, що тут цявкаєте. Побувавши в Миколаєві і поїздивши їхніми смердючими Газелями, за рулями Шумахери всі, приїхавши до Луцька, я зрозуміла самі кращі люди в моєму Луцьку, самі хороші водії і автобуси тоже в Луцьку)))).... Все пізнається в порівнянні.
Відповісти
А можливо Ви були би трішки вихованішими? Чи для Вас називати висловлення власної думки іншими людьми "цявканням" це норма???
Чому ж Ви не запропонуєте рівнятися на Ратне чи Локачі? На їх фоні ми взагалі "космос"
Відповісти
Мабуть і за кордоном Ви не були.. лише в Миколаєві!! Рівняйтесь на краще - "залог успеха", а то так і їздитиме газелями.
Відповісти
А. То це ви, дорога редакція, доводили, шо мене не існує?
Ви слабенько намагалися - один пропущений. Намагайтеся ще, тільки пам'ятайте що я сказав - ніякої позасудової чи позапрокуратурної полеміки не буде, з вами особливо. Мене цікавить дві речі: зіпсувати подальші сірі будні водія психолата і прославити на всю країну сарайз. Все на тому.
Брехати не варта було, так і передайте хазяям. І доповніть третю замовлену (виявилося, в сарайзі мінімум одна порядна людина є) статтю - копія скарги меру сьогодні поїхала в мінінфраструктури. Вони ліцензію видавали, вони хай розбираються з тим, як психолати і лихопати проходять в сарайзі медогляд. А мер хай прийме для роздумів інформацію про те, кому він віддає маршрути.
Відповісти
Якщо ви не хотіли позасудової полеміки - чого почали з преси а не з правоохоронних органів? Тепер же ваше небажання виходити на контакт виглядає як мінімум нелогічно.
Відповісти
Конкретно з ВП я не починав. Тролінг під вашими (кажуть - замовними: 25 березня на чиєсь прохання ВП опублікував першу замітку) замітками полемікою з ким би то не було, особливо з сарайзом, вважати смішно. Жодної спільної теми для розмови з ВП я не бачу. З ким, як і коли мені контактувати, з кого починати, а на кому закінчувати - ви вже не ображайтесь, але я це право залишу за собою.
Тому - все логічно.
Відповісти
Я сказав "почали з преси". Мав на увазі лист, який надійшов на редакційну пошту 25 березня. Там було відео скандалу у маршрутці і супровідний лист зі словами "можливо вас це зацікавить".

Якщо це писали не ви - тоді хто ви? якщо це писали ви - то ви почали саме з преси.

Тому я й кажу - небажаня людини, яка закликала пресу звернути увагу на цей конфлікт, коментувати суть конфлікту далі - нелогічні.

Звісно ваше право. тільки тоді не ображайтеся, що я називатиму людину, яка це почала, брехуном чи боягузом.

надалі - спілкування по редакційному телефону. Його номер є на сайті.

Удачі
Відповісти
Цікаво,де цей пасажир останній раз проходив медогляд?
Відповісти
Напевне разом з тим шофером у одного лікаря спостерігались!)))
Відповісти
Знаю водія Лихолата Андрія дуже давненько.Чесно кажучи,я б ніколи не повірив,що він міг піддатися на "шокерні"провокації з боку того ,як він сам себе називає,в два рази більшого здоровили-пасажира.Багато відгуків проте,що водій неадекватний,псих,хам і т.д.Скажу просто одне- ВОДІЇ,тримайтеся,розпочалася війна-"Пасажир-водій-перевізник".Не всі знають,що виконком міської ради на останньому засіданні тільки з "Санрайзом"заключив постійні(на декілька років) договори,як з іншими тільки тимчасові.От і знаходяться тут "вилупки" таких "доброжелатєлєй" як Вітинський ,чи ще якісь особи,до них прирівнені,і починають з себе "корчити""модного"пасажира.Да хто такий "пасажир з камерою і без шокера"?Не ви,Богдане Юліанович???А за рекламу "Санрайзу" на всю Україну з боку керівництва я був би вдячний.
Відповісти
Останні новини
Скандал у луцькій маршрутці: пасажир поскаржився в прокуратуру, ‒ ЗМІ
28 березень, 2013, 11:44
КВН у Луцьку. ФОТО
28 березень, 2013, 11:24