В Одесі підприємці пікетують міліцію. ВІДЕО

В Одесі підприємці пікетують міліцію. ВІДЕО
В Одесі близько сотні підприємців ринків «Куяльник», «Привоз» та «Успіх» пікетують міське управління МВС на вулиці Преображенській.

Люди вимагають від правоохоронців покарати злочинців, які напередодні стріляли в їхніх соратників поблизу будівлі Апеляційного суду, де проходило слухання справи затриманого голови кооперативу ринку «Куяльник» Євгена Хайкiна, ‒ пише ТСН.

За інформацією підприємців, затримані вчора стрільці були відпущені. Зауважимо, що сьогодні пікет проходить без прапорів, немає жодних позначень громадських організацій. Пікетувальники поводяться дуже галасливо і намагаються прорватися в будівлю, однак їх не пускає міліція.

Крім того, підʼїхав патрульний джип, мітингувальників знімають на камеру. До підприємців вийшов представник керівництва одеської міліції, проте йому не вдалося поспілкуватися з мітингувальниками, оскільки люди поводяться дуже гамірно.

Вони скандують: «Будьте прокляті!» і погрожують революцією. «Нас все більше і більше. Ви будете відповідати перед законним судом», ‒ скандують люди.

Нагадаємо, вчора під будівлею Одеського апеляційного суду пройшли акції прихильників і противників лідера кооперативу працівників ринку «Куяльник» Євгена Хайкiна. У суді розглядається його справа щодо присвоєння коштів, зібраних з підприємців. Невідомі розстріляли двох активістів «Куяльника». Міліція затримала двох підозрюваних у стрілянині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одесити ви ж самі цю владу ригалів вибрали. от тепер мовчіть
Відповісти
це покращення не хвилюйтесь
Відповісти
Останні новини
В Одесі підприємці пікетують міліцію. ВІДЕО
28 березень, 2013, 15:59