Про скандальну луцьку порностудію пишуть книгу

Про скандальну луцьку порностудію пишуть книгу
Харківське видавництво «Клуб сімейного дозвілля» видасть книгу, написану на основі резонансної історії, яка відбувалася в Луцьку.

Як розповіла головний редактор видавництва Світлана Скляр, нині тільки розпочинається робота над книгою, яку писатимуть на основі скандалу із порностудією, яка діяла в Луцьку.

Книгу пише кілька авторів – письменники і журналісти, але вийде вона під псевдонімом Єлизавета Вороніна.

Як відомо, в лютому 2010 року правоохоронці викрили в Луцьку порностудію, яка виготовляла та розповсюджувала в інтернеті порнографічні фото і відеопродукцію. Декілька місяців через інтернет місцеві моделі демонстрували свої принади іноземцям. Виявилося, що бандою керував громадянин Німеччини та директорка луцького модельного агентства «Гламур».



Світлана Скляр розповідає: у світі дуже популярна література, написана на основі реальних історії, так званий жанр «тру сторі». Нині це стає цікаво й українському читачу, каже вона.

Тому «Клуб сімейного дозвілля» вирішив започаткувати новий видавничий проект. Першою книгою, виданою в рамках цього проекту, став соціальний роман «Олеся. Сожженые мечты». Книга написана на основі трагічної історії Оксани Макар, яку жорстоко зґвалтували і підпалили.

«Не просто переповідається резонансна історія, а робиться художнє осмислення фактів. Насправді відомий факт просто береться за основу книги. І обов’язково має бути моральний висновок. Ми хочемо, щоб читачі відчули глибше те, про що вони часто чують із новин, те, що викликає осуд, те, що спершу активно обговорюють, а потім назавжди забувають», – розповіла Світлана Скляр.

«Це книги про соціальні небезпеки. Оскільки у світі це користується попитом, то ми вирішили писати такі книги, але на нашому матеріалі. Другу книгу ми вирішили писати саме про ту історію, яка відбувалася в Луцьку. Думаємо, що це буде цікаво», – пояснила вона.

Видати книгу планують наприкінці цього року або на початку наступного. Вона буде російською мовою, адже розповсюджуватиметься не тільки на українському ринку, розповіли у «Клубі сімейного дозвілля».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обсуждаемая тема как раз для издательства «Клуб сімейного дозвілля».
Відповісти
девицы зарабатывали деньжонки, показывая свои прелести...кому это мешало?
Відповісти
Краще б кіно зняли...
Відповісти
Як ці матеріали попали сюди? Хто злив оперативну інформацію?
Відповісти
Дмитро, ще коли ці відео були опубліковані, одразу після викриття.так що, нічого дивного
Відповісти
Тепер зрозуміло звідки слава про українських жінок, що вони найкращі у світі.
Студія рекламувала, підхопив естафету «Клуб сімейного дозвілля», а ВП-допомогає. Своєрідний промоутерський консорціум.
Відповісти
ДЯКУЙТЕ ДЕРЖАВІ ЗА БЕЗРОБІТТЯ.ДІВЧАТА ТОЖЕ ЖИТИ ХОЧУТЬ-ЇХНЄ ПРАВО---НАПЕВНО ХОЧУТЬ ОПОДАТКУВАТИ ЧИНОВНИКИ.ДЕРЖАВІ 95ПРОЦЕНТІВ ЯК ЗАВЖДИ--КРАЇНОЮ ЗАПРАВЛЯЮТЬ БАНДИТИ ЯНУКОВИЧА.
Відповісти
Слава Україні!!!
Відповісти
Стиль "Лучанки" не переплутаєш.
За "zzz" не сховаєш.
Відповісти
н да, отут нею і не пахне, переплутало створіння ти якраз)))
Відповісти
zzz
"ДЯКУЙТЕ ДЕРЖАВІ ЗА БЕЗРОБІТТЯ.ДІВЧАТА ТОЖЕ ЖИТИ ХОЧУТЬ-ЇХНЄ ПРАВО" - какое же ты тупое животное.сразу видно, что из того же калибра,с женской солидарностью и антиморалью!
а чё ты защищаешь шлюшек? )) вас кто-то щимит и не даёт работать? или возможно проблема в том, что лёгкие денежки очень быстро заманивают, тупое ты создание,а официантками работать не по-масти????
на много ж проще показывать дырочку и получать 10000-15000 грн в месяц, чем пахать на не стыдной работке за 2000 грн,не так ли?)))
Відповісти
Про Міру губатеньку напишуть?
Відповісти
это будет бомбовая книжонка - особенно сцены, где барышни демонстрировали свои прелести...
Відповісти
тупість, більше нічого не можу сказати,що комменти тупі, що люди, які тут пишуть, соболиво, "психіатр" та оте zzzz,тут є не доречним захищати, треба не лише про себе думати,а й про когось,я не хочу,щоб через таких як ти... потім про всіх атк і думали!!!
Хоча таких як ти і в Чехії повно, і в Польщі, і в ФРН, і в США, кругом..., просто на це по-ін. тре глянути, десь підсвідомо..., але це аж ніяк не захищається!!!
Відповісти
Хвора, ваша хвороба унікальна.
Відповісти
Лучанка=Сідниці, де ти тут нік "психіатр" побачила?
Твій стиль не перевершений, він унікальний. Він окраса троллінга на ВП.
Відповісти
Не тільки в Чехії, і не тільки в Польщі.... Ми живем в Луцьку, знаєм за Луцьк... В Києві, в Харкові є такі студії у всіх великих містах.... - це реалії життя. Не даремно ж розмови за легалізацію проститутції.... Ну а наші, луцькі.... можливо неподілилися з кимось....От і стали відомі широкому колу.
Відповісти
Лучанка=Сідниці=Перехожа=zzz
Як не змінюй нік, все одно видно автора. Ідіотизм неперевершений.
Відповісти
Останні новини
Про скандальну луцьку порностудію пишуть книгу
28 березень, 2013, 17:10