Податкова хоче інформувати волинян за їхні ж гроші

Податкова хоче інформувати волинян за їхні ж гроші
На інформаційну роботу Державна податкова служба Волині просить гроші з обласного бюджету.

Зі слів заступника голови волинських податківців Мирослави Конечної, роз’яснювальна робота із платниками податків проводилася завжди завдяки тісній співпраці та порозумінню із засобами масової інформації.

Мовляв, податківці мали можливість донести до підприємницької спільноти та громадян найактуальніші моменти в оподаткуванні, - повідомили у прес-службі відомства.

«Зокрема, Регіональною програмою створення Центрів обслуговування платників податків на 2012-2013 роки, яка затверджена рішенням Волинської обласної ради від 21.06.2012 №12/17 і передбачається компенсація деяких фінансових витрат для проведення інформаційно-роз’яснювальних кампаній. За умови виділення обласною радою коштів у рамках Програми вони витрачатимуться винятково на заходи інформаційного характеру з питань оподаткування, а також спрямовуватимуться для виготовлення друкованої інформаційної продукції для платників податків, що розповсюджуватиметься через Центри обслуговування платників податків», - запевнила Мирослава Конечна.

Нині ж, як стверджують у податковій, постійними клієнтами Центрів на Волині є понад 75 тисяч представників бізнес-спільноти.

Такій чисельній групі платників податків необхідно створити належні умови для обслуговування, а їх податкова культура, в першу чергу, залежить від обізнаності з нормами закону,- вважає Конечна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В них інформування означає - читання з листка норм закону, які кожен із нас може прочитати.. А от роз'яснити чи відповісти на питання вони не можуть, бо не знають.. І таким спеціалістам ще ордена за заслуги дають..
Відповісти
Останні новини
Податкова хоче інформувати волинян за їхні ж гроші
29 березень, 2013, 10:04