На Волині «валютчиків» «кришував» міліцейський начальник, ‒ ЗМІ

На Волині «валютчиків» «кришував» міліцейський начальник, ‒ ЗМІ
Екс-начальник сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Володимир-Волинського міськвідділу зізнався в покриванні «валютчиків».

За це незаконну діяльність він отримав покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі з іспитовим періодом три роки, - пише Під прицілом.

Як встановило слідство, чоловік, використавши свої повноваження, у грудні 2012 року зібрав з 11 громадян, які займалися скуповуванням, продажем та обміном іноземної валюти, «подяки» за те, що він не відкривав справи проти них.

Після першої передачі за місяць, 25 січня, він повторно одержав хабар в сумі 3300 гривень.

У суді його дії розцінили, в першу чергу, як підрив авторитету державного органу - Володимир-Волинського MB УМВС України у Волинській області, що виразилось у дискредитації вказаного органу державної влади.

Під час досудового розслідування прокурор прокуратури Волинської області та обвинувачений уклали договір про визнання винуватості.

Згідно з угодою, начальник сектору визнав себе винним у вчиненні кримінального правопорушення - одержання хабара у великому розмірі.

Тож, Володимир-Волинський міський суд Волинської області виніс правоохоронцю-хабарнику вирок, яким визнав начальника відділу СДСБЕЗ винним в отриманні хабара.

Таким чином, судді погодились з умовами угоди і призначили йому покарання у виді позбавлення волі терміном п'ять років з іспитовим періодом три роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А його кришував начальник райотдєла Никитюк, який зараз в області заступник головного обласного гєнєрала.
Відповісти
Останні новини
На Волині «валютчиків» «кришував» міліцейський начальник, ‒ ЗМІ
29 березень, 2013, 12:26