На кордоні з Білоруссю зловили нелегалів, серед яких ‒ дитина

На кордоні з Білоруссю зловили нелегалів, серед яких ‒ дитина
П’ятеро чоловіків, чотири жінки, одна з яких похилого віку, разом з чотирирічною дитиною намагались незаконно потрапити із Білорусі в Україну в обхід пункту пропуску.

Порушити кордон група незаконних мігрантів намагалася на ділянці відділу прикордонної служби «Піща», що у Шацькому районі Волинської області, ‒ повідомляють у прес-службі прикордонників.

Один із нарядів помітив групу невідомих, що рухалася гужовою підводою від лінії кордону до населеного пункту Піща. На місце виїхала група реагування, яка наздогнала та затримала нічних гостей. «Мандрівники» азіатської зовнішності за документами виявилися громадянами Палестини, а супроводжував їх українець, як зʼясувалося, місцевий мешканець. Чоловік пояснив, що напередодні під час заготівлі дров у лісі до нього звернувся невідомий чоловік та запропонував за винагороду забрати декількох осіб та перевезти їх від кордону в українське село.

Наразі тривають заходи щодо встановлення всіх обставин правопорушення. Палестинців очікує суд за незаконне перетинання державного кордону України. Щодо українця, то вирішується питання про притягнення його до відповідальності за незаконне переправлення осіб через державний кордон України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На кордоні з Білоруссю зловили нелегалів, серед яких ‒ дитина
29 березень, 2013, 12:43