За рік у Маневицькому районі одружилося майже 300 пар

За рік у Маневицькому районі одружилося майже 300 пар
У Маневицькому районі за минулий рік народилося 598 діток.

Про це пише Нова доба.

Як повідомила Ірина Леферович, начальник Маневицького районного відділу ДРАЦС ГТУЮ у Волинській області, у минулому 2018 році у Маневицькому районі на 598 жителів стало більше – саме стільки народилось хлопчиків та дівчаток.

Це на 10 діток більше, ніж у 2017 році. На 15 більше, в порівнянні з 2017 роком, зареєстровано смертей жителів району – 783.

На рушничок щастя у минулому році стало 272 подружні пари, відбулась 121 реєстрація розлучень (з них 23 як державна реєстрація розірвання шлюбу і 98 на підставі рішень суду). До речі, на Волині у 2018 році зареєстровано 6081 шлюбів, розлучились 3044 подружні пари.

Назвали й найпопулярніші та найрідкісніші імена. Дівчаткам найчастіше давали такі імена як Злата, Дарина, Софія, Ірина, хлопчикам – Мирослав, Максим, Владислав, Марк. А серед рідкісних імен, які обирали батьки для доньок, - Асміна, Тіна, Ніколь, Даліна, Авігея, Руфіна, для синів – Самуїл, Єгор, Авенір, Дамір.

По Волині загалом, як повідомляє головне територіальне управління юстиції у Волинській області, донечок батьки найчастіше називали Софіями, Полінами, Євами, Маріями, Соломіями та Ольгами, синочків – Богданами, Максимами, Іванами, Артемами, Арсенами.

Серед найрідкісніших імен в області – Ділара, Магдалина, Стелла, Мія, Амалія, Оскар, Даміан, Натан, Авель, Самуїл.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За рік у Маневицькому районі одружилося майже 300 пар
16 січень, 2019, 19:33