Лучан кличуть на концерт популярного українського піаніста

Лучан кличуть на концерт популярного українського піаніста
У Луцьку виступить музикант Єгор Грушин.

24 березня відбудеться концерт українського неокласичного піаніста і композитора – Єгора Грушина. Фанати хорошої музики зможуть оцінити майстерність артиста о 20:00 в палаці культури міста.

Єгор Грушин народився в Одесі. Почав писати власні твори вже після закінчення музичної школи. Мелодії цього яскравого неокласичного композитора дають слухачам простір для заглиблення в себе, ідеї для внутрішнього зростання і роздумів. Крім авторських мелодій, піаніст створює інструментальні обробки композицій знаменитих рок-колективів, серед них – "Океану Ельзи", Queen, Bon Jovi, Muse і ін.

Його твір Christmas Story всього за 2 дні в інтернеті прослухали понад 50 000 користувачів. Сьогодні в скарбничці у музиканта вже 4 альбоми. У вас є можливість почути акустичне полотно піаніста-віртуоза, який проживає кожен звук з легкістю, щирістю і витонченим смаком.

"Такий концерт просто ідеальний для слухачів, що обожнюють тісний емоційний контакт на камерних концертах. Якщо ви хочете відпочити від буденності і відчути ковток вічності, приходьте 24 березня на концерт Єгора Грушина! Чекаємо на вас! Це довгоочікуваний концерт Єгора Грушина у Луцьку. Після річної перерви композитор повертається до Луцька, щоб зіграти концерт у супроводі струнних", - повідомили організатори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан кличуть на концерт популярного українського піаніста
16 січень, 2019, 19:43