«Нечисть Томосу боїться»: Мирка відповів на закиди про адмінресурс

«Нечисть Томосу боїться»: Мирка відповів на закиди про адмінресурс
Очільник волинської «Солідарності» Іван Мирка прокоментував заяви про нібито примусове звезення людей та застосування адмінресурсу під час візиту Президента України Петра Порошенка на Волинь.

Про це йдеться на його особистій сторінці у Facebook.

Нагадаємо, у деяких волинських ЗМІ раніше опублікували інформацію про те, що на зустріч з Президентом звозили чиновників та бюджетників.

«Вже кілька днів поспіль спостерігаю істерику укропівських ЗМІ щодо візиту Президента України на Волинь. Не дарма люди кажуть, що «нечисть Томосу боїться», – почав голова осередку БПП «Солідарність» на Волині.

Іван Мирка зазначив, що розуміє бажання «укропівських» ЗМІ очорнити репутацію Глави Держави.

«...невілювати Томос, придумувати якісь нісенітниці про «перекриття вулиць для кортежу, через які не завозять ліки в лікарні», «про людину, яку в Луцьку збив кортеж», про «чиновників, бюджетників яких зганяли на зустрічі».

Причина цієї істерії очевидна - команді Порошенка на Волині вдалося пробитися через ті шари негативу та брехні, якими завалили нас Аверс, Волинські новини, 1+1, Уніан (я вже мовчу про ф.б. посіпак-експердів) та добитися впевнених перемог», – пише Іван Мирка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це відверта брехня, – Волинська ОДА про нібито звезених до Порошенка бюджетників

Також політик нагадав про результати виборів на Волині до ОТГ 23 грудня, де впевнену перемогу здобув саме БПП «Солідарність».

«Тобто 41% новообраних депутатів у волинських ОТГ представляють партію Президента. Це більше, ніж набрали разом УКРОП та Батьківщина. Більше 11000 волинян віддали на виборах 23 грудня голоси за представників Порошенка.

І ви, думаєте, маючи таку підтримку нам потрібен адмінресурс для того, щоб «зганяти на зустріч з Гарантом» держслужбовців?» – йдеться у дописі.

Іван Мирка наголосив, що тисячі волинян звернулися у партійні офіси «Солідарності» з проханням сприяти доїзду до місць зустрічі з главою держави.

«На жаль, ми не були готові допомогти в такі стислі терміни надати допомогу всім охочим. Але коли Порошенко приїде на Волинь ще раз, я гарантую, що ми зробимо все для того, щоб якомога більше прихильників Петра Олексійовича мали змогу побачити його та поспілкуватися з ним», – пише очільник волинської «Солідарності».

Окрім того, Іван Мирка зазначив, що попри усі перепони, підтримка Президента на Волині є величезною і значною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Томос і близький кінець впливу Москви: промова Філарета у Луцьку. ТЕКСТ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а мені цікаво швейцарський недоголова Палкін був на Волині чи йому не до Презедента та не до Волинян???
Відповісти
Ми брали відпустки за власний разунок(перевірте заяви) і самі бензин купували (пошукайте чеки). А перевізник нам зробив подарунок - возив безплатно, бо ми гарно йому колядували!
Відповісти
«Палицеботам» варто спочатку розібратись в своїх почуттях. Що їх найбільше дратує. Те, що до Луцька привезли текст Томосу чи те, що з Томосом приїхав Президент Порошенко? З огляду на те, що партія Коломойського-Палиці називається об’єднанням українських патріотів, то подразником явно став не Томос, а ненависний Коломойському-Палиці Порошенко. В такому разі треба було створити політичну альтернативу. Ніхто не заважав Палиці та вірному за його гроші його оточенню окремою колоною приєднатись до події, чим продемонструвати свою вірність Палиці і Томосу та невірність, чи навіть зневагу до Порошенка. Можна було б підвести своїх, як підвозили до СБУ і в суд, а не обмежуватись одним блогером. І загалом. А чому мовчить Палиця? Чому замість нього говорять тільки його штатні журналісти і Рицько? Він що, типу «сірий кардинал»? Чи типу зі звичками торгаша – персонально на конфлікт не йти, скористатись іншими, а потім при потребі і домовитись, а помічниками «підтертись». В сенсі витерти губи після смачної вечері-примирення з ворогом. Бо в бізнесі і політиці друзів і ворогів немає. Є або немає партнери.

Відповісти
Останні новини
«Нечисть Томосу боїться»: Мирка відповів на закиди про адмінресурс
17 січень, 2019, 12:37