Чому навчання в Канаді – це вигідно?*

Чому навчання в Канаді – це вигідно?*
Канада є одним з провідних напрямків для отримання вищої освіти іноземними студентами. Ви ще не знаєте точно, яку країну обрати для отримання знань та престижного диплому? Тоді обов’язково розгляньте освіту в Канаді на сайті компанії Tower. Тут вам допоможуть зібрати необхідні документи, вивчити мову, правильно обрати університет і навіть знайти житло у далекій заморській країні. Але спочатку погляньмо на кілька ключових переваг такого рішення.

Якість освіти

Однією з найважливіших причин, через які іноземні студенти вирішують приїхати до Канади, є якість освіти. Дипломи університетів цієї країни визнаються в США, Австралії, Великобританії. В одному з досліджень 2016 року три канадські університети увійшли до списку 50 найкращих вищих навчальних закладів світу. Отримавши диплом, ви цілком можете розраховувати на працевлаштування в західних країнах. А ще значно спрощується отримання дозволу на проживання.

Ціни

Іноземні студенти повинні платити за навчання у Канаді більше, ніж громадяни цієї країни. Але вартість освіти тут все ж є значно нижчою, ніж у США, Великобританії та Австралії. Наприклад, у 2014 році отримання освіти (включно з витратами на проживання) у Канаді коштувало $29 947 щорічно, а у США - $36 564 (за даними HSBC).
Витрати на житло, харчування, транспорт, розваги, одяг в Канаді також є порівняно нижчими, ніж у Сполучених Штатах. Якість освіти при цьому є приблизно однаковою.

Робота під час навчання

У Канаді є непогані можливості для студентів, які бажають заробляти гроші у вільний від лекцій час. Іноземцям дозволяється працювати до 20 годин на тиждень протягом навчання і 30 годин на тиждень під час канікул. Як правило, оформлення якихось спеціальних дозволів для цього не потрібне. Часто роботу можна знайти навіть на території кампусу.

Безпека

Навчання закордоном може видатися страшним, особливо якщо ви лишаєте вдома усю сім’ю та друзів. Але адаптуватися значно простіше у спокійних умовах. У 2016 році Інститут економіки та миру визначив Канаду як 8-му найбільш безпечну країну в світі. Вона захищена з трьох сторін океаном, а з четвертою межує зі Сполученими Штатами. Таке розташування забезпечує низький ризик міжнародних конфліктів.

Можливості для еміграції

Під час навчання ви отримуєте дозвіл на тимчасове проживання. Зазвичай після отримання диплому він перестає діяти, тому доводиться повертатися додому. Але в Канаді є багато програм, які заохочують талановиту молодь лишатися і працювати в країні. Спрощується процес отримання візи, пошуку роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому навчання в Канаді – це вигідно?*
18 січень, 2016, 11:50