Як почати колекціонувати фігурки?*

Як почати колекціонувати фігурки?*
Колекціонування фігурок може бути дуже цікавим і корисним хобі. Воно дозволяє познайомитися з новими цікавими людьми, наблизитися до персонажів улюбленого фільму і навіть знову повернутися в дитинство. А якщо розумно купувати і обмінювати колекцiйнi фiгурки, з часом вони перетворюються на вигідні інвестиції.

Чому ви хочете збирати фігурки?

Всі ми знаємо, що мініатюрні супергерої виглядають чудово. Але чому ви хочете колекціонувати саме їх, а не, скажімо, поштові марки чи монети? Відповідь на це питання допоможе здійснювати більш продумані покупки.

Ви є прихильником певного фільму? Тоді можна обмежити колекцію фігурками з його персонажами. Те ж саме стосується серіалів, анімації, історичних подій, телевізійних шоу.
Чітке визначення кордонів колекції допоможе не витрачати кошти на першу-ліпшу фігурку. Не доведеться діяти імпульсивно і в результаті платити за непотрібні речі. Бажано, щоб тематика була дійсно цікавою для вас. Тоді зберігатиметься інтерес до продовження початої справи.
Як почати?
Ви вже чітко визначили причини інтересу до колекціонування і окреслили межі інтересів? Тепер можна переходити до практичної сторони питання. Придбайте кілька предметів для старту. Почніть з невеликого дослідження сайтів та форумів, присвячених цій тематиці. Вони підкажуть, які предмети варто купувати, а на які можна не звертати увагу.

Гарні місця для пошуку предметів:

• Дитячі магазини, відділи іграшок у супермаркетах.
• Спеціалізовані магазини, які займаються продажем товарів для колекціонерів.
• Спеціалізовані форуми. Тут ви знайдете однодумців, з якими можна обмінятися цікавими предметами чи купити їх.
• Блошині ринки, комісійні магазини. Людина може продавати старі речі, навіть не розуміючи, яку цінність вони мають. Тому варто прогулятися по місцевому ринку і подивитися, що лежить на прилавках. Фігурки можуть мати не зовсім ідеальний вигляд. Тому варто подумати, чи буде таке придбання вигідним.
• Сайти з оголошеннями. Аналог блошиного ринку в інтернеті. Інколи тут вдається відшукати багато чого цікавого.

Тепер лишається вибрати місце для зберігання колекції. Бажано захистити її від пилу. Для цього продають спеціальні скляні вітрини. Вони не лише захищають предмети, а й дозволяють ефектно розставити їх. Фігурки не будуть розкидані в різних кімнатах. Вони можуть прикрашати дім чи офіс, демонструючи гостям інтереси власника приміщення. Але купувати вітрину не обов’язково. Книжкові полиці також непогано замінюють їх.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фігурки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як почати колекціонувати фігурки?*
18 січень, 2016, 11:48