Як правильно підібрати розмір дорожнього чемодану?*

Як правильно підібрати розмір дорожнього чемодану?*
Усі виробники вимірюють висоту чемодану від землі до верхньої частини ручки. Але цей вимір не дозволяє оцінити реальний внутрішній об’єм виробу. Сумка з жорсткими стінками матиме меншу місткість, ніж сумка з м’якою оболонкою. Остання може трохи розширюватися при наповненні. Чотириколісні моделі зазвичай є трохи менш місткими, ніж двоколісні. На сайті https://www.wittchen.ua/ ви можете підібрати чемодани різних розмірів для комфортної подорожі. Але для початку варто розглянути їхні особливості.

Малий чемодан

Висота до 48 см. Об’єм до 40 л. Можна брати в салон літака більшості авіакомпаній. У деяких випадках за це потрібно вносити додаткову плату. Це ідеальний варіант для ділових людей, яким потрібен лише ноутбук, документи і трохи одягу. Такий чемодан підійде і туристу, який бере з собою лише найнеобхідніші речі.
Для дальніх поїздок маленьку сумку купувати не варто. Виключення – якщо вона використовується в якості додаткової. Тоді обмежена місткість не повинна стати проблемою.

Середній чемодан

Висота до 68 см. Об’єм до 75 л. Непоганий вибір для ділових подорожуючих, які лишаються в пункті призначення лише протягом кількох днів. Також у сумку можна скласти речі, які знадобляться при переїздах на середні відстані. Такої місткості може бути цілком достатньо, щоб вирушити за кордон чи в інше місто своєї країни на 5-7 днів. Звичайно, якщо ви не плануєте взяти з собою увесь гардероб.

Великий чемодан

Висота до 74 см. Об’єм близько 120 л, хоча є й більші моделі. Навіть кілька додаткових літрів внутрішнього простору значно розширюють ваші можливості. Багато авіакомпаній обмежують висоту сумки 55 см. За все, щоб більше цього розміру, потрібно доплачувати.

Чим більший чемодан, тим більше речей в нього можна покласти. Отже, ви будете мати змогу взяти з собою одяг, туалетні приналежності та інші речі для тривалої подорожі.

Якщо ви плануєте купувати великий чемодан, бажано звернути увагу на модель з чотирма колесами. Вони полегшують пересування важкого багажу. Але уважно перевіряйте список речей, які хочете брати з собою. Цілком можливо, що велика сумка й не знадобиться. Вона лише створюватиме незручності.

Набори

Ви подорожуєте на різні відстані? Потребуєте можливості транспортуванні малого і великого багажу? Тоді придбання комплекту чемоданів може бути вдалим рішенням. Зазвичай це 3-4 сумки різного розміру, але об’єднаний єдиним дизайном. При потребі беріть з собою один великий чемодан в якості основного і малий для додаткового багажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чемодан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.