Погода винна у поганих дорогах весни 2013 року, – Клімчук

Погода винна у поганих дорогах весни 2013 року, – Клімчук
Ремонтувати дороги Волині влада почне, коли на узбіччях буде сухо, а комунальні дороги до храмів та кладовищ сіл обіцяють зробити до Великодня.

Про це 1 квітня розповів голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Він зазначив, що важкі погодні умови взимку 2012-2013 року значно вплинули на стан доріг не лише України. Каже, що впродовж лише трьох місяців зими було більше 30 днів, коли існувала різниця між температурою вдень та вночі. Це спричинило замерзання та розмерзання води у асфальті, і як наслідок – руйнацію покриття.

«Проти фізики не попру. Дорожники теж. Маленькі ямки з’являються, потім тріщини більші. Йде процес руйнування», - зазначив Клімчук.

«Ми будемо робити ремонт доріг тоді, коли дозволить погода. Зараз робити ямковий ремонт чи ремонт усієї площі сенсу немає. Це витрачати гроші даремно. Я попросив пробачення і терпіння, ставити знаки обмежувальні», - каже Клімчук.

Він зазначив, що робити ремонт будуть тоді, коли «узбіччя буде сухе». Також голова облдержадміністрації додав, що при ремонті магістральних доріг на Ковель, Володимир-Волинський та Рівне уникатимуть ямкового ремонту. Клімчук запевняє, що фінансовий ресурс для ремонту доріг в області вже є.

Нагадаємо, що ще у лютому 2013 року на ремонт доріг Волинь отримала 109 мільйонів.

Зі слів голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, 42 мільйони гривень направлять на дороги сіл та селищ. Клімчук запевнив, що комунальні дороги у центрі сіл та селищ та ті, що ведуть до кладовищ та сіл, залатають ще до Великодня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

А взагалі то, шановні держслужбовці, троха менше красти тра було за ці штери роки !!
Відповісти
Я сумую за асвальтом)))))
Відповісти
А у скандинавів,також лід дороги руйнує!? У білорусів,що - не той мороз,і не та відлига!? Лицемірство немає меж!!!Все вірно - ти їм сци в очі і пхай носом у лайно - вони ж скажуть,що то божа роса і повидло... ...ще трохи...
Відповісти
а от коли він був послом в прибалтиці, там тоже дороги злазили разом із снігом, чи там аномальна зона і фізика не діє?
Відповісти
Знаєте приказку про хє ... вого танцюриста , якому все заважає (наприклад погода)?
Відповісти
Менше потрібно красти, а трошки думати про країну. Про наповнення бюджету, пенсійного фонду і т.д.
Відповісти
Вже ту дорогу можна було вже давно більш-менш зробити. Та й зі сторони Львова щось ніякої ініціативи немає. Нашо їм ті волиняки. Як наші виграли Євро-2012, то в початкових планах було у нас в області зробити слідуючі дороги: Устилуг-Володимир-Луцьк-Рівне, Любомль-Володимир-Нововолинськ-Червоноград; Ягодин-Ковель-Київ, Брест-Ратно-Ковель-Луцьк. А вдарила криза і зробили тільки одну трасу Ягодин-Ковель-Київ і то вона мала бути широка в деяких місцях, а так її сильно і не розширили. Так що будемо ждати з моря погоди.
Відповісти
Як кажуть поганому танцорі і щось мішає.
Відповісти
Знаєте чесний люд чому такий стан наших доріг? А тому що цієї злощасної зими було 39 циклів (цикл - це коли замерзало і відмерзало). Аж 39-ть таких циклів. Це не то що у Норвегії на початку зими замерзло і в кінці відмерзло. У нас забагато було тих перепадів температур, вот і воно вдалося взнаки. Та ще й наші методи асфальтування. Вот і воно далося все взнаки - тому і стан наших доріг такий негативний.
Відповісти
Останні новини
Погода винна у поганих дорогах весни 2013 року, – Клімчук
01 квітень, 2013, 17:24