Отримати готівку без банкомату*

Отримати готівку без банкомату*
"Готівка на касі" давно відома нашим європейським сусідам. Відтепер українці також зможуть оцінити її переваги. Це дуже зручно, тому послуга буде користуватися попитом, а отже й розповсюджуватися на різні торгові точки. Хочеться зазначити, що дещо подібне відомо українцям, наприклад, можливість поповнення рахунку мобільного оператора на касі супермаркету.

Як це працює

ПриватБанк сумісно з Mastercard і мережею WOG запровадив дану послугу, яка доступна вже сьогодні для всіх клієнтів зазначеного банку та національної мережі заправок.

Працює дуже просто: ви розраховуєтеся за пальне або ішні товари карткою, та за необхідністю повідомляєте касира, що вам потрібна готівка. Зверніть увагу, що максимальна сума, яка може буде видана з однієї транзакціі не має перевищувати 500 гривень. А умова дії цієї послуги - обов'зкове придбання товарів і розрахунок за них карткою. Тобто, отримати "живі" гроші з картки просто зайшовши в магазин при АЗК не вийде. Таким чином, вам не потрібно шукати банкомат або інші способи отримати кеш.

Варто знати, що послуга доступна власникам будь-якої "приватівської" картки - соціальної, універсальної, пенсійної, зарплатної і так далі.

На сьогодні національна мережа автозаправних станцій WOG має свої комплекси в усіх областях України, а це більше 400 АЗК. Кожен день, товарами і послугами компаніі користуються понад 149 тисяч клієнтів. Отже кількість тих, хто вже сьогодні може скористатися цією новацією, достатньо багато. Тут можна дізнатися який подальший розвиток чекає послугу і скількі тих, хто вже скористався.
ПриватБанк це не тільки найбільший банк в Україні, а й найінноваційніший. Саме йому належить першість в таких пропозиціях:

• Безкоштовний інтернет-банкінг для всіх клиєнтів.
• Безкоштовне офомлення і оновлення карток.
• Кредитний ліміт на карті з пільговим періодом використання.
• Можливість сплачувати карткою за проїзд.
• Виконання обмінних операцій без відвідування банку.
• Купівля квитків, різних товарів та послуг за найкращими цінами.

Крім інновацій, банк завжди пропонує актуальні та вигідні послуги для відповідальних клієнтів.

Як не потрапити в халепу

Щоб відносини з будь-яким банком були комфортними, необхідно адекватно розраховувати свої можливості. Не варто брати позику, якщо повернути її вчасно буде проблематичним або неможливим. Так невеличка сума швидко перетворюється в тягар, а ви - в ненадійного клієнта.

Тому, якщо потрібні кошти – беріть тільки ту суму, яку можете вчасно і без проблем повернути. Якщо виникають труднощі, попереджайте вашого менеджера, не чекаючи, коли він сам зателефонує. Кожен банк зацікавлений в стабільних клієнтах, тому завжди допоможе подолати негаразди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: готівка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Отримати готівку без банкомату*
29 січень, 2016, 10:53