Квіти в День закоханих з доставкою в Києві: сюрприз забезпечений*

Квіти в День закоханих з доставкою в Києві: сюрприз забезпечений*
День всіх закоханих - один з найбільш особливих, яскравих і романтичних свят. В цей час звучать визнання в любові і пропозиції руки і серця. Квіти залишаються незмінним доказом почуттів. Можна дарувати і величезні букети зі 101 троянди, і квіти в коробці, і лаконічну велику квітку. Все залежить від вашого смаку і переваг другої половинки..

Квіти на День Святого Валентина

Вибираючи букет для цього свята, потрібно знати, що ніяких правил не існує. Інтернет-магазин квітів "Квіточка" пропонує великий вибір різноманітних пропозицій. Наприклад, можна зупинити його на букеті у формі серця, або купити кілька оригінальних квітів в крафтового упаковці. Також є кілька варіантів зі смачними цукерками та печивом.



Букет може бути виконаний у вигляді іграшки з живих квітів. Популярні кішки, ведмеді і зайці. Колірна гамма підбирається індивідуально. Ефектно виглядають варіанти в стильних коробках і кошиках в декількох стилях. Можна замовити як монобукет, так і асорті з різних квітів.



Про подарунок варто подумати за деякий час до події. Щоб вистачило часу на вивчення всього асортименту, вибір і доставку.

Найпопулярніші квіти 14 лютого

Роза символізує любов і відданість, дружбу і вірність. Гвоздика - несподіваний варіант для Дня Святого Валентина. Квітка підійде тим, хто цінує оригінальний погляд на світ. Квітка невибаглива, довго стоїть в вазах, вражає різноманітністю відтінком і використовується як складова частина багатьох цікавих букетів.



Тюльпани холодною зимою розкажуть все про ваші почуття! Їх час приходить значно пізніше. У день всіх закоханих тюльпани сповістять про швидке наближення довгоочікуваної весни, пробудження природи і про ваші ніжні, романтичні почуття.



Гербери ще називають "діти сонця". Це ефектні великі рослини, які подобаються абсолютній більшості жінок. Гербери володіють сильною енергетикою і завжди приковують до себе увагу. Вони символізують сили природи і сонячну енергію. Похмурим лютневим днем кілька гербер красномовно повідають про ваше ставлення до обраниці.

Орхідею вважають таємничою і витонченою квіткою, яка символізує загадкову жіночу душу. Орхідея вабить до себе і дивує своїми вигинами. Кожна орхідея унікальна за своїм відтінком.

Альстремерії показують відданість і дружнє ставлення. 14 лютого їх можна піднести давній найкращій подрузі.



Важливість кількості квітів у букеті на День закоханих

Щоб букет був продуманим, замовлення квітів слід робити, знаючи правила символіки цифр. Слід знати всього декілька нескладних правил. Одну троянду доречно дарувати на початку романтичних відносин. Це говорить про те, що почався період закоханості, і незабаром воно переросте в стабільне і глибоке почуття. Так чоловік показує, що жінка стала для нього однією єдиною.

Дві переплетених квітки показують, що чоловік дозрів для відносин. Тут мова йде про заручини або пропозиції одружитися. День Святого Валентина - ідеальний час для цього.

Три подарованих бутона - визнання в любові, обожнювання і навіть преклоніння. Букет дарують тоді, коли люди вже деякий час перебувають у романтичних стосунках. Якщо подається букет з п'яти квітів, то дарувальник виявляє шанування і повагу.

Дев'ять і сім бутонів говорять про те, що дарувальник любить людину, бажає їй благополуччя, щастя і удачі.

Інтернет-магазин букетів "Квіточка" https://kvitochka.kiev.ua виконує доставку квітів в Києві недорого і в будь-якій кількості. Підносячи подарунок, скажіть коханій щирі і ніжні слова. Нехай цей день запам'ятається вам назавжди!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квіти в День закоханих з доставкою в Києві: сюрприз забезпечений*
05 лютий, 2016, 15:58