Переваги оплати рахунків Волиньобленерго онлайн*

Переваги оплати рахунків Волиньобленерго онлайн*
Оплата комунальних послуг онлайн має багато переваг в порівнянні зі звичайним методом (квитанція і черга до каси). Сьогодні така послуга вже не є чимось особливим. Оплата Волиньобленерго може здійснюватися за допомогою банківської картки. Для підтвердження переказу коштів є опція роздрукування квитанції. Сервіс Portmone – це зручно і надійно.

Чому оплачувати онлайн вигідно?

Все більше людей надають перевагу оплаті комунальних послуг в інтернеті з наступних причин:

• Зручність. Вам не потрібно йти на пошту чи в банк, витрачати час на стояння в черзі, контактувати з неприємними особистостями. Не завжди відвідини каси є зручними просто фізично. Наприклад, вона може знаходитися на 2-3 поверсі будівлі без ліфту, або ж бути віддаленою від зупинок громадського транспорту. Електронні платежі можна здійснювати в будь-який час і з будь-якого місця. Для цього потрібно мати лише комп’ютер, смартфон чи планшет з підключенням до інтернету.
• Економія часу. Після реєстрації в платіжній системі та створенні особистого кабінету переказ коштів займатиме не більше кількох хвилин. Швидкою буде і перевірка платежів, і друк квитанцій у разі необхідності.
• Безпека. Сучасні платіжні системи використовують багаторівневий захист для того, щоб огородити перекази коштів від шахрайства. Для цього використовуються логіни та паролі, шифрування, автоматичний вихід з системи після закінчення роботи та інші інструменти. А коли ви йдете в банк, гроші можна загубити. Інколи їх і крадуть. Особливо небезпечно прогулюватися зі значними коштами в кишені. Оплата вдома є спокійнішою.
• Просте керування грошима. В особистому кабінеті ви можете переглядати історію попередніх платежів, зберігати електронні рахунки та квитанції. Багато сервісів дозволяють налаштовувати повідомлення по електронній пошті про заплановані платежі. Ви знатимете наперед, що через кілька днів потрібно переказати кошти за постачання електроенергіх, газу і т.п.
• Відсутність паперу. Відмова від звичайних квитанцій іде на користь і вам, і природі. Не потрібно зберігати папери, які займають місце і є одним з джерел пилу в приміщенні. А ще таким чином ви зменшуєте кількість відходів і зрізаних дерев. Переглядати електронні рахунки значно простіше, ніж звичайні. Вони не губляться і постійно зберігаються в особистому кабінеті користувача. Їх легко відсортувати за датами. Коли всі важливі відомості знаходяться в одному місці, стає набагато простіше перевіряти їх.

Для отримання усіх вищевказаних переваг потрібно ретельно вибирати сервіс для здійснення платежів. Використовуйте лише безпечну платформу з хорошою репутацією. Через сумнівні сервіси ви можете втратити гроші та конфіденційну інформацію. Також будьте обережні з програмами для електронних платежів. Вони також повинні завантажуватися з надійних джерел.

Якщо оплачуєте комунальні послуги з мобільного пристрою, не робіть цього в загальнодоступній мережі Wi-Fi. В ній будь-яку інформацію значно легше перехопити. Використовуйте захищений паролем Wi-Fi, або ж мобільний інтернет.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: оплата
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.