Чому дітям важливо носити шарфи взимку?*

Чому дітям важливо носити шарфи взимку?*
Шарф часто вважають просто модним аксесуаром, без якого можна легко обійтися. Але взимку це зовсім не так, особливо якщо мова йде про дітей. Їх потрібно ретельно оберігати від переохолодження, адже в холодну пору року легко застудитися. Ви можете значно знизити ризик виникнення застуди у дитини, придбавши їй шарф тут - https://kloomba.com/market/detskie-shapki-sharfy/. Він повинен бути не лише теплим, а й зручним та гарним. Інакше у дитини може виникнути бажання зняти його, коли батьки цього не бачать. Тож яку користь малюкові дає взимку цей аксесуар від Kloomba?

Захист шиї від холоду

Незалежно від того, надягнута куртка чи ні, шия часто обдувається холодним повітрям. Жорсткий, товстий комір створює незручності. Дитина може захотіти розстебнути його, щоб вільніше рухатися.
Коли ви носите шарф, шия надійно захищена. Цей аксесуар стає бар’єром на шляху холодного вітру, утримує тепле повітря біля тіла. Завдяки еластичності він дозволяє вільно рухатися, що особливо важливо для дітей. Можна обгорнути саму шию або верхній одяг.

Захист обличчя

Коли ви вдихаєте холодне повітря, воно не встигає повністю прогрітися на шляху до бронхів та легенів. В результаті може розвинутися кашель, запальні процеси. Широкий шарф можна обгорнути не лише навколо шиї, а й закрити ним нижню половину обличчя. Він створить «кишеню» з теплим повітрям навколо рота. Взимку діти часто проявляють підвищену активність. Через це вони розігріваються і починають дихати не лише носом, а й ротом. А коли повітря рухається через ротову порожнину, воно прогрівається ще менше. Теплий аксесуар вирішує цю проблему.

Захист носоглотки

Результати ряду досліджень показують, що збудники ГРВІ починають активно розмножуватися в носі, якщо слизова оболонка охолоджується протягом тривалого часу. Якщо підняти шарф трохи вище і закрити ним ніс, вдихуване повітря стане теплішим. Це знизить імовірність розвитку захворювання через віруси. Зігрівання покращує циркуляцію крові, що також позитивно впливає на захист від переохолодження та вірусів.

Дитячий організм ще не до кінця сформований. Це стосується й імунної системи. Тому малюк потребує особливо ретельного догляду. Не потрібно загортати його в теплий одяг так, щоб він постійно пітнів. Але шарф взимку носити необхідно. В залежності від погоди, він може бути легким і більш масивним. На сайті «Клумба» ви легко знайдете варіанти для будь-яких потреб. А щоб дитина швидше звикла до аксесуара, можна знайти річ з яскравими малюнками, зображеннями улюблених героїв мультфільмів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шарф
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.