У виховній колонії провели екскурсію для батьків. ФОТО

У виховній колонії провели екскурсію для батьків. ФОТО
У Ковельській виховній колонії відбулося засідання батьківського комітету.

У рамках заходу батьки побачилися з засудженими дітьми, а також гостям провели екскурсію, ‒ пише Про Ковель.

Тож, батьки мали змогу поспілкуватися із своїми дітьми. Вони прибули з міст та селищ Івано-Франківської, Закарпатської, Житомирської та Волинської областей.

У залі засідань відбулися загальні збори, перед батьками виступив виконувач обовʼязків начальника Іван Абрамчук, який розповів про особливості відбування покарань у виховній колонії, порядок надання побачень, телефонних розмов.

Окрім того, шляхом відкритого голосування було визначено склад батьківського комітету. Головою обрали Олександра Кузьму.

Заступник начальника із соціально-виховної роботи Юрій Філаретов провів батькам своєрідну екскурсію: до профтехучилища, загальноосвітньої школи, медичної частини, клубу, їдальні, гуртожитків відділень, кімнат психоемоційного розвантаження, магазину для засуджених.

У приміщенні школи перед членами батьківського комітету виступив директор загальноосвітнього закладу Володимир Кавюк. Він поінформував про те, як відбувається освітній процес, а також наголосив на важливості підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання та здачі пробних іспитів. Кожен з батьків мав можливість дізнатися про успішність своєї дитини.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У виховній колонії провели екскурсію для батьків. ФОТО
03 квітень, 2013, 13:29