Волинянин судиться з автодором

Волинянин судиться з автодором
Житель Волинської області просить суд захистити його права.

Він звинувачує Маневицький автодор в неналежному утриманні доріг, - пише Під прицілом.

Так, у 2009 році його автомобіль марки «Тойота Корола» правими колесами потрапив у вибоїну на проїзній частині дороги Велика Осниця-Красноволя-Колки, що в Маневицькому районі. Машина зазнала механічних пошкоджень, ремонт яких обійшовся в 16,8 тисячі гривень.

Опісля інциденту майстра філії «Маневицький автодор» притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне утримання автодороги.

Натомість позивач вимагає, щоб суд стягнув з дорожників 16 тисяч гривень матеріальної та 10 тисяч гривень моральної шкоди. Служителі Феміди постановили, що відповідач має відшкодувати лише вартість ремонту автомобіля.

Власника автомобіля таке рішення суду не вдовольнило, тож він подав апеляцію. У суді другої інстанції в задоволенні скарги йому відмовили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наш "самый гуманный суд в мире" завжди буде стояти на боці давно прогнилої державної машини, одного поля ягоди. В Україні суспільство вже давно розділене на дві касти і судова система, як і в принципі інші інститути, які повинні захищати інтереси основної маси суспільства, є цепними собаками "государственных шлюх"
Відповісти
всі волинські судді хабарникі
Відповісти