Квартира на Молдаванці - житло в історичному центрі Одеси*

Квартира на Молдаванці - житло в історичному центрі Одеси*
Молдаванка – це «та сама Одеса», яку можна побачити у фільмах чи прочитати про неї в книжках. Колись тут селилися робітники та прийшлі з сіл люди. Саме вони й створили оригінальний колорит цього місця. Але сьогодні старі будинки все частіше є гарним місцем хіба що для кінозйомок. Для постійного проживання вони підходять не надто добре. Будівлі старішають, мешканці скаржаться на тріщини в стінах, трапляються випадки падіння балконів. Тому новобудова в Одесі, від будівельників на Молдаванці дозволяє вам поєднати комфортність сучасної квартири з проживанням у історичній частині Одеса. Саме таку можливість дає вам забудовник ЖК «Одесский двор». Цегляні та монолітні будинки в самому серці міста – це вдалий вибір для цінителів зручності та надійності.

Переваги Молдаванки

Багата історія – це добре, але сучасних покупців житла цікавить не лише вона. Людям потрібне місце, де вони зможуть почуватися комфортно. Тому ознайомтеся з кількома особливостями цього району:

• Близькість до центру міста. Всього кілька кілометрів – і ви опиняєтеся на знаменитому ринку Привоз, в театрі, опері, зоопарку та інших цікавих місцях. Громадським транспортом до центру Одеси можна добратися протягом 10-15 хвилин.
• Розвинена інфраструктура. В межах Молдаванки знаходяться поштові відділення, супермаркети, музеї, гімназії, коледжі, численні розважальні заклади і т.п. Тут є всі атрибути сучасного великого міста.
• Зелені насадження. Більше десяти парків та скверів у межах району та поруч з ним. Багато місця для відпочинку серед дерев без потреби виїзду за межі міста.
• Близькість до моря. 20-40 хвилин до пляжів – цілком непоганий показник. Це зручно і для людей, які проживають на Молдаванці самі, і для орендодавців. Адже невелика відстань до води дозволяє швидше знаходити орендаторів.
• Багато цікавинок. Старокінний ринок, музей-заповідник «Катакомби Одеси», багато старих будинків і навіть бруківка, яка лишилася ще з імперських часів. Тут можна побачити дім Мішки Япончика і місце зйомок фільму «Місце зустрічі змінити не можна», будинок терпимості Соньки Золотої Ручки та ще багато чого незвичного. Варто поспішити – стара забудова поступово зникає.
Квартира на Молдаванці є вдалим вибором нерухомості як для постійних жителів Одеси, так і для людей, які приїжджають сюди лише час від часу. Ви можете отримати житло, яке підкреслює фінансову спроможність і високий статус свого власника. Використовуйте його для своїх потреб чи здавайте в оренду, щоб заробити гроші.

Сьогодні більшість старих будинків Молдаванки не відповідає критеріям сучасного житла. Тому місцевість досить активно забудовується. З’являється багато пропозицій від компаній, які займаються продажем житла. Ви повинні ретельно вивчати усі варіанти, щоб знайти найкраще співвідношення ціни та якості. Потрібно знати не лише особливості квартири, а й розташування будинку, віддаленість від важливих елементів інфраструктури, загальний рівень комфорту та безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квартира на Молдаванці - житло в історичному центрі Одеси*
12 травень, 2016, 16:02