«Богдан» презентував новий автобус. ФОТО

«Богдан» презентував новий автобус. ФОТО
Презентація відбулася в межах виставки в Донецьку.

Нова модель автобуса розроблялася на ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК«Богдан Моторс» » у Луцьку, ‒ повідомляють у прес-службі корпорації.

Торгово-Сервісний Дім «Богдан» заявив про підписання дистриб’юторської угоди з компанією Ashok Leyland Ltd.

Ця угода дає «Богдану» можливості розвивати продаж автобусів, вантажних автомобілів, а також шасі і машинокомплектів до них на всій території України і СНД.

Продовженням співпраці «Богдан» і Ashok Leyland Ltd стала презентація нового автобуса «Богдан» А30220, яка відбулася 3 квітня, в рамках виставки «ЕКСПО-ТРАНС», яка проходить у виставковому центрі «Експодонбас» в Донецьку.

Нова модель автобуса розроблялася на ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «АК«Богдан Моторс» у Луцьку та вже готова до виробництва.

Автобус «Богдан» А30220 належить до класу середніх міських автобусів, призначених для перевезення пасажирів з європейським рівнем комфорту. Також спеціально для транспортування пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, новий автобус опційно оснащений спеціальним трапом для заїзду інвалідних візків.

Салон вміщує 65 пасажирів, з яких 26 можуть їхати сидячи. Відмінною рисою дизайну салону А30220 є низький рівень підлоги, що робить експлуатацію автобуса зручною для пасажирів і скорочує час, що витрачається на зупинки під час виконання маршруту.

Автобус оснащений 160-сильним двигуном об’ємом 5,7л, який працює в парі з механічною п’ятиступінчастою коробкою передач. На додаток, легке управління автобусом забезпечують гідропідсилювач керма і ергономічне розташуванням приладів на панелі управління.

При виготовленні кузова використовуються оцинковані листи металу, а передня маска і задня частина автобуса виконані з пластику. Ці особливості виробництва дозволяють збільшити довговічність деталей кузова, найбільш схильних до корозії.

Орієнтовна ціна новинки ‒ 625 тис. грн. в залежності від комплектації і опцій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Богдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба середину фотографувати, зручно там буде чі ні, а не зовні з трьох сторін!
Відповісти
наканецтаки буде камфортно ездить
Відповісти
Класно! Нагадує зеленого тролейбуса!)
Відповісти
Ззовні досить таки гарненькі, та й в середині салону, мабуть, також непогані.
Відповісти
Кульками обцяцькували, щоб приховати примітивний дизайн.
Відповісти
Останні новини
«Богдан» презентував новий автобус. ФОТО
04 квітень, 2013, 10:37