Як лучани одеситів у футбол обіграли. ФОТО

Як лучани одеситів у футбол обіграли. ФОТО
Домашній матч команди «Волинь» U-19 завдяки природним катаклізмам знову перетворився на боротьбу команд одна проти одної і супроти стану газону.

Підопічні Олега Федюкова зустрічалася із аутсайдером групи 2 «Чорноморцем» U-19, - повідомили у клубній прес-службі.

Волиняни відразу ж захопили ініціативу у грі, вдало перехоплюючи м’яча в центральній зоні і пресингуючи гостей на їхній половині поля. Дуже швидко господарі й відкрили рахунок у грі – це нападники після подачі кутового поборолися із воротарем «Чорноморця» й останній неоковирно закинув м’яч у власні ворота – 1:0.



Лучани переважали візаві у швидкості і дуже швидко створили ще кілька нагод забити, зокрема потужно пробивали Коблюк, Воробей та Магдиш.

У другому таймі картинка не змінилася: господарі впевненіше вели гру і раз по раз створювали моменти біля воріт «Чорноморця». В одному з епізодів Владислав Магдиш дивом не влучив у ворота після пасу Фурмана. В наступній вдалій атаці волинян вже сам Денис потужно приклався із вісімнадцяти метрів і м’яч просвистів біля стійки воріт одеситів.



Господарі не давали особливих шансів гостям, але у середині другої половини матчу «Чорноморець» таки створив небезпечний момент – після вкидання ауту м’яч відскочив до когось з одеситів і той з ходу потужно пробив у поперечину воріт Ярмощука.

Утім, це був лише випадок, бо лучани в цілому контролювали хід матчу й заслужено забили ще одного разу – після довгої атаки м’яч підібрав на дузі штрафної Адамський й чітко пробив у лівий від кіпера кут воріт – 2:0.



Та «Волинь» U-19 таки не пішла з поля без пропущеного голу – секундна розслабленість після подачі з правого флангу й допомога кількох рикошетів допомогла одеситу Попову головою вразити ворота Ярмощука – 2:1. А на останній хвилині основного часу «Волинь» ледь не втратила перемогу в матчі. За гру рукою в штрафному майданчику «Волині» арбітр призначив пенальті, але Олександр Ярмощук виручив свою команду. Сашко витягнувся в струнку і відбив м’яча, пущеного в лівий від нього кут воріт.

Останні хвилини вийшли дуже нервовими, але волиняни перемоги вже не випустили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як лучани одеситів у футбол обіграли. ФОТО
04 квітень, 2013, 10:40