У Запоріжжі – гей-скандал. ВІДЕО

У Запоріжжі – гей-скандал. ВІДЕО
Запорізькі геї створили організацію, яку назвали «Січ».

Цим вони викликали у козаків неабияке роздратування. Хлопці з оселедцями обіцяють їм помсту, - йдеться у сюжеті ТСН.

Лідер місцевих геїв Данило запевняє, що нікого ображати не хотіли, а навпаки, вирішили не вирізнятися серед інших.

«В місті, де будь-яка назва створюється за допомогою приставки Січ, я не думаю що гей-форум "Січ" повинен чимось вирізнятися», - каже координатор гей-форуму. При чому на гербі секс-меншин зображені два хлопці з характерними чубами верхи на одному коні. Геї кажуть. що на Січі були одностатеві стосунки, бо жінок туди не допускали під страхом смерті.

«За гомосексуальні зв'язки, як і за гетеросексуальні зв'язки - однаково страчували на Січі шляхом побиття камінням, прив'язування до ганебного стовпа - так це і доводить, що на Січі були гомосексуальні зв'язки», - зазначив Данило.



Місцевих козаків заяви секс-меншин вразили в саме серце. Верховний отаман війська Запорозького Олександр Панченко заявляє, що геям варто стерегтися.

«Ми вважаємо, що збоченці не мають права торкатися наших святинь», - каже Панченко.

«Це нас доводить до сказу, розумієте?!», - заявляє у свою чергу козак Михайло Саламатов. Попри погрози, запорізькі геї не збираються відмовлятися від своїх символів. Адже козацтво - це спадщина усіх українців.

«Якщо на емблемі зображені козаки, то запитується, хіба тільки козаки мають право на зображення козаків? Наполегливість, завзятість, рішучість, мужність... козак – це ідеальне уособлення саме таких чеснот», - підкреслив голова гей-форуму України Святослав Шеремет.

Поки що шляхи опонентів не перетиналися. Хоча геї запевняють, що не проти зустрітись та потоваришувати з козаками. Останні цю ідею підтримують лише частково: зустрітись готові, але зовсім не для братання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
схід і надалі послідовно виконує програму свого головного "січовика"
Відповісти
Надивлись Файна Украйна підорки
Відповісти
сам же відповів на своє питання "на січі підарасів вбивали, тобто вони не були достойними бути козаками", так чому щось має змінюватись, до стовба підарасів
Відповісти
Останні новини
У Запоріжжі – гей-скандал. ВІДЕО
05 квітень, 2013, 08:23