Чи політичний тиск, чи хтось щось мені недоговорює, – Столяр Клімчуку

Чи політичний тиск, чи хтось щось мені недоговорює, – Столяр Клімчуку
Депутат Волинської обласної ради та бізнесмен Василь Столяр (на фото) припускає, що на нього здійснюють політичний тиск.

Про це депутат повідомив 5 квітня під час сесії Волинської обласної ради в запитанні до голови облдержадміністрації Борису Клімчуку.

Столяр зазначив, що кілька днів тому дивився виступ Прем’єр-міністра Миколи Азарова, який акцентував на тому, що не потрібно проводити позапланові перевірки бізнесу.

Тому дивується, чому податківці, прокуратура і віднедавна міліція «викручують голову» фірмі «Флора» та футбольному клубу.

«Під час мого минулого виступу я казав, що не виключаю того, що після виступу будуть нові кримінальні справи і обшуку. Так я вам доповідаю, що є обшук і дві нові кримінальні справи. Чи це політичний тиск чи хтось щось мені недоговорює? Якщо ви сильна влада, то скільки це буде продовжуватися і коли це закінчиться: Столяр поганий, а Іванов добрий, бо Іванов в Партії регіонів, а Столяр в «Фронті змін?», - дивується Василь Столяр.

Нагадаємо, що 26 лютого під час сесії обласної ради депутат нарікав на дії прокуратури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдині, хто виступають проти політичних репресій неголеного - Василь Столяр і Роман Карпюк. Кажуть в очі все, що думають. Молодці хлоці, хоч трохи не мовчать і можуть себе захистити. А неголений залишиться в памяті Волині, як інквізитор проти своїх земляків, який ради влади продався зеку-президенту цілком зі своїми жирними бебехами.
Відповісти
Останні новини
Чи політичний тиск, чи хтось щось мені недоговорює, – Столяр Клімчуку
05 квітень, 2013, 13:33