Прихильники УПЦ (МП) молилися в Жидичині у хаті священика, який стріляв у натовп. ФОТО

Прихильники УПЦ (МП) молилися в Жидичині у хаті священика, який стріляв у натовп. ФОТО
У селі Жидичин прихильники УПЦ (МП) зібралась на божественну літургію в будинку настоятеля протоієрея Володимира Гелети.

Відбулося це у неділю, 24 лютого, повідомляє прес-служба Волинської єпархії.

Нагадаємо, 23 лютого настоятель Свято-Миколаївського храму УПЦ (МП) села Жидичин, протоієрей Володимир Гелета відкрив прицільний вогонь з вогнепальної зброї по людях, які мирно грілися біля вогнища охороняючи храм.

Поліція перевіряє всі обставини стрілянини у Ківерцівському районі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Жидичині прихильники УПЦ МП погрожують «повирізати усім печінки»

В УПЦ (МП) кажуть, що всього у цей день в домовому храмі молилось близько 200 людей, разом з настоятелем богослужіння звершував його син, другий клірик храму ієрей Роман Гелета.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
200 в хаті молилося? Ви що сліпі
Відповісти
І що? А вас жаба душить, що люди не відреклись від віри. Ще в туалет загляньте, раптом там листівки від Путіна. Захопили церкву то ходіть туди і моліться. Спокою немає? Гріхи замолюйте.
Відповісти
Ти хвора людина,ті люди від віри не відреклися,і від держави своєї не відреклися,і країну яка нас вбиває не спонсорують і не прославляють,на відміну від рпц.
Відповісти
У натовп? Чи в людей? Чи в активістів?
Відповісти
Цу їхнє право. Якби ми були ЦИВІЛІЗОВАНОЮ країною, то дві громади ЦИВІЛІЗОВАНО домовились відправляти свої служби в одному храмі по черзі. Але, на мою думку, священник, який стріляє у вірних - це за межею...
Відповісти
Сталін вбивав православних священиків. Путін любить Сталіна. Кирил любить Путіна. Онуфрій любить Кирила. Онуфрій любить Сталіна, який вбивав православних священиків.
Відповісти
Це сепаратисти, тут вже все сумно, бігти в рпц, коли брати на фронті гинуть - то ніякою вірою виправдати не можна.
Відповісти
МОЛИЛИСЯ І БУДЕМ МОЛИТИСЯ, БО З НАМИ ПРАВДА,ЛЮБОВ І БОГ І ВІРА ПРАВОСЛАВНА НАШИХ БАТЬКІВ І ПРЕДКІВ.ШКОДА ЩО ОБЄДНАННЯ ІДЕ РЕЙДЕРСЬКИМ ШЛЯХОМ,ШЛЯХОМ БРЕХНІ І ЦЬКУВАННЯ АКТИВІСТАМИ ЖИДИЧИНСЬКИМИ І НЕ ЖИДИЧИНСЬКИМИ НАШИХ СВЯЩЕНИКІВІ НАС ПАРАФІЯН.ЯКИЙ ВІН "МОСКОВСЬКИЙ ПІП",ЯКЩО ВІН МОЛИВСЯ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ,ЗБИРАЛА ПОЖЕРТВИ НАША ПАРАФІЯ НА АТО,МОЛИЛИСЯ ЗА "ТИХ ХТО ЗНАХОДИТЬСЯ В АТО".а ЩО МИ НЕЛЮДИ НАШОЇ ГРОМАДИ,ЩОБ НАШИХ ІНТЕРЕСІВ НЕ ВРАХОВУВАТИ ТІЛЬКИ ПРИНИЖУВАТИ....
Відповісти
Такий святий, і молився, і збирав, і українською правив, але чомусь зрадив більшість вірян і не пішов у Православну українську церкву, а лишається з рпц...
Вам самим не смішно?
Відповісти
1.Не кидай бісер свиням.
2.СвідкиТомосу)=націоналісти =русофоби обов'язково, але можуть бути полякофілами чи туркофілами.
3.Після турків і до папи римського легше перейти в УГКЦ. Європа католицька.
Відповісти
1. свині ті, хто лиже п*яти окупанту
2. Томось підтримує більшість українців, про що свідчить голосування в кожній громаді, націоналізм тут ні до чого, кремлівські інструкції запхай собі в одне місце, Православна церква України є і буде.
3. Чим тобі католики не вгодили?

Нагадує кісєльова - маніпулює, підмінює поняття, плете дурню, за вуха притягнув і націоналістів, і русофобів, і турків, і поляків, і папу римського, і європу католицьку, а прада одна - в українців СВОЯ УКРАЇНСЬКА ЦЕРКВА.
А хто підтримує рпц - той підтримує ОКУПАНТІВ і ВБИВЦЬ, а значить нечистого.
Покайтеся...
Відповісти
"Концертний хор Санкт-Петербурга" на концерті в Ісаакіївському соборі до Дня захисника Вітчизни 23 лютого виконав пісню про атомне бомбардування США.

Скрєпи рвуться по всіх швах...в соборі і про "любов" до ближнього...
А ви за рпц на колінах молитесь, нечистому
Відповісти
Бог суддя тим горе активістам і ченцям монастиря,які всякою брехнею і (формулюванням псевдо наказів,підписаних ,нібито Михаїлом) і носінням "зігріваючого" чаю в ніч захоплення храму від якого "патріоти" гуляли і гамселили по священиковій хаті,жахаючи всіх навколо... "Рішали" БОГА не бояться і сорому також.Ганьба!
Відповісти
Останні новини
Прихильники УПЦ (МП) молилися в Жидичині у хаті священика, який стріляв у натовп. ФОТО
25 лютий, 2019, 09:07