Луценко не хоче в Президенти. ВІДЕО

Луценко не хоче в Президенти. ВІДЕО
Екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко не планує балотуватися на посаду Президента України.

Нагадаємо, у неділю, 7 квітня, президент України Віктор Янукович підписав Указ про помилування шести засуджених, у тому числі й Луценка.

«Сьогоднішня подія для мене - перемога української демократії, світової демократії. Україна починає робити правильні кроки з припинення політичних репресій», - цитує політика Українська правда.

«На волю вийшов головний оптиміст країни», додав він.

Відповідаючи на запитання журналістів, чим він буде займатися, Луценко сказав, що поїде додому «цілувати дружину і казати ті слова, які не можна було говорити під наглядом відеокамер».



Луценко заявив, що у нього немає амбіцій у кампанії з виборів президента України в 2015 році і він підтримає кандидата від опозиції на цей пост.

«Я нікуди з політики не йшов, тому я нікуди не повертаюся. Я в політиці був і в політиці залишуся. Я дійсно маю намір займатися політикою. Хочу особливо підкреслити, у мене ніяких амбіцій щодо президентської кампанії 2015 року, вся моя діяльність буде спрямована на підтримку тих кандидатів від демократичних сил, які на сьогоднішній день вже вималювалися в суспільстві», - сказав Луценко.

«Я буду робити все, щоб не перешкодити жодному з цих кандидатів, і добитися загальної перемоги. Але я впевнений, що ця перемога може бути лише тоді, коли всіх підтримає суспільство. Так ось моє місце серед тих людей, які будуть підтримувати президентські вибори в Україні. Я буду на вулиці, я буду серед людей, і буду робити все, щоб Україна повернулася на шлях демократії, не претендуючи ні на яку політичну формалізовану роль у цій компанії», - підкреслив політик.

Екс-міністр МВС повідомив, що підтримуватиме засуджену екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Він подякував за увагу і підтримку: «багато не скажеш, думаю, що мої очі скажуть про багато».

Також він розповів, що не збирається «жодного дня витрачати на помсту, я буду працювати на перспективу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луценко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З одною ходкою в президенти не балотуються-мінімум -дві.
Відповісти
посадити зек-вора з азіром це не помста а обовязок перед обворованним народом!!!
Відповісти
90 відсотків сьогоднішньої свободи Луценка - заслуга його мужньої дружини, 10 - його друзів і громадськості. Це справжня декабристка, тільки останні йшли за чоловіками в Сибір, а вона боролась, стукаючи в усі двері глухих чинуш. Вчіться, дорогі жіночки, в таких дружин, і не спішіть покласти своє лоно в чужі яйця, коли ще дух вашого вибраного навіть не встиг вивітритися з хати. Чоловіки вам добром віддячать. Маю досвід.
Відповісти
Досвід, як покласти своє лоно в чужі яйця? Цікаво, розповідайте.
Відповісти
Радуватись, чи плакати? Алкоголік по змісту і вуличний хуліган по формі....
Відповісти
Останні новини
Луценко не хоче в Президенти. ВІДЕО
07 квітень, 2013, 16:00