Переваги використання наземних резервуарів для палива*

Переваги використання наземних резервуарів для палива*
Зберіганні нафтопродуктів під землею пов’язане з рядом складнощів. Вони будуть відсутні в разі використання надземних резервуарів. Ви можете замовити їх виготовлення на сайті http://www.economazs.com. Розглянемо ключові переваги такого рішення.

Просте встановлення та догляд

Підземні резервуари можуть бути дуже дорогими у встановленні та обслуговуванні. Потрібно витрачати додаткові кошти на земляні роботи. Це означає залучення важкої техніки та робочої сили. Доводиться виймати велику кількість грунту, який може бути твердим, каменистим.

Протікання і корозія можуть лишатися непомітними протягом тривалого часу через прихованість резервуару. Проблеми часто виявляються тоді, коли вже спричинюють серйозну шкоду. Тут з’являється ще один недолік – складнощі з ремонтом. Щоб відремонтувати чи замінити проіржавілий резервуар, потрібно його відкопувати та піднімати на поверхню.

Усі ці проблеми зникають, якщо ви обираєте надземний резервуар. Його можна поставити практично будь-де. Встановлення потребує мінімальних витрат часу та коштів.

Портативність

Демонтаж великого підземного резервуару – складна робота. Вона не лише пов’язана зі значними витратами, а й надовго призупиняє роботу АЗС. Якщо потрібно перевезти в інше місце надземний резервуар, все набагато простіше. Достатньо від’єднати його від опор і підняти на вантажівку. Зазвичай ці баки є досить компактними, щоб можна було обійтися без залучення важкої техніки. До резервуару ще на заводі прикріплюють спеціальну арматуру для роботи з підйомним краном.

Безпечність

Якщо протікає підземний резервуар, це може лишатися непоміченим протягом тривалого часу. Маленька дірка означає сотні й навіть тисячі літрів втраченого палива протягом року. Це серйозна проблема з точки зору забруднення грунтових вод. Бензин містить органічні сполуки, які є небезпечними для людей і тварин. Для бізнесу це може означати серйозні штрафні санкції та втрату репутації.

Наземний резервуар є значно безпечнішим з двох причин. По-перше, він не контактує з вологим грунтом, через що значно знижується ймовірність корозії. По-друге, пошкоджені ділянки конструкції легко виявити та відремонтувати. Власник АЗС не втрачає гроші через паливо, яке просто витікає через дірку.

Сьогодні ви можете придбати резервуари різного об’єму, виготовлені з міцної сталі з антикорозійним покриттям. Такі конструкції використовують на АЗС, транспортних підприємствах, поблизу будівельних майданчиків та на інших об’єктах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги використання наземних резервуарів для палива*
06 березень, 2017, 15:40