У Луцьку можуть виробляти спецавтобуси для поліції

У Луцьку можуть виробляти спецавтобуси для поліції
Нацполіція і автовиробник обговорили проект створення спецавтотранспорту для перевезення затриманих. Зустріч відбулася у Луцьку.

Основним критерієм для оновлення спеціального транспорту є не лише надійне утримання взятих під варту, а й створення комфортних умов та забезпечення їх прав під час перевезення, - повідомили в управлінні забезпечення прав людини Національної поліції України.

Працівники Управління забезпечення прав людини Національної поліції України спільно з представниками Державного науково-дослідного інституту МВС України провели робочу зустріч з керівництвом та спеціалістами однієї з компаній автовиробника.

Під час заходу обговорювалася можливість виготовлення на базі міжміського автобуса експериментального зразка сучасного спеціального автотранспорту для перевезення затриманих та взятих під варту осіб.

Згідно з проектом, цей автотранспорт зможе одночасно перевозити близько 30 взятих під варту осіб. Основним критерієм до нього є не лише надійне утримання взятих під варту, а й створення комфортних умов та забезпечення їх прав під час перевезення.

Цей транспорт планується оснастити системою кондиціювання та відеоконтролю, зручними індивідуальними сидіннями, кулером з питною водою та біотуалетом.

Фахівці підприємства опрацьовують перелік вимог до спецавтотранспорту, для підготовки відповідних розрахунків.

Як відомо, у Луцьку розташований ДП «Автоскладальний завод № 1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"створення комфортних умов та забезпечення їх прав під час перевезення.

Цей транспорт планується оснастити системою кондиціювання та відеоконтролю, зручними індивідуальними сидіннями, кулером з питною водою та біотуалетом". Може ще й мангал з мясом, холодильник з бухлом та проституток їм в автобус... Зекам все, херня, що
шкільним автобусам цього не бачити, фігня, що по селах хворих на уазиках трясуть...А от зекам кондиціонер з кулером і біотуалетом...Подуріли
Відповісти
ніяк не нажреться! Все мало і мало.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку можуть виробляти спецавтобуси для поліції
06 березень, 2017, 15:41