На Волині обіцяють подальше підтоплення 4 районів

На Волині обіцяють подальше підтоплення 4 районів
Сільськогосподарські угіддя Ратнівського, Старовижівського, Любешівського, Маневицького районів і далі підтоплюватиме.

Станом на ранок 8 квітня підйом ґрунтових вод та часткове підтоплення територій, господарських та житлових будинків спостерігається у 2 населених пунктах Волині, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС області.

Загалом протягом 7 квітня для надання допомоги населенню для відкачування води на прибудинкових територіях від Державної служби України з надзвичайних ситуацій залучалось 402 рятувальники та 161 одиниця насосного обладнання. За добу відкачано 61 тис. 456 куб. м води (усього з 2 квітня відкачано 421 тис. 464 куб. м води).

За інформацією Укравтодору, проїзд автошляхами державного та регіонального значення забезпечено.

Внаслідок опадів та сніготанення спостерігається підйом ґрунтових вод та часткове підтоплення територій, господарських та житлових будинків у 89 населених пунктах 9 областей та Києві. Зокрема у Вінницькій області – 1 населений пункт, Волинській – 2, Хмельницькій – 2, Житомирській – 6, Івано-Франківській – 4, Київській - 63, Львівській – 3 (у тому числі 6 житлових будинків у с. Межиріччя Сокальського району), Рівненській – 2, Чернігівській ‒ 5 (у тому числі 1 житловий будинок у селищі Козелець та 1 житловий будинок у с. Новоселівка Чернігівського району) та Києві (у тому числі 3 житлові будинки).

За інформацією Гідрометцентру, 8 квітня очікується продовження підйомів рівнів води (0,3 – 0,5 м) на річках басейну Припʼять (Волинська область) та подальше затоплення заплав і сільгоспугідь у Ратнівському, Старовижівському, Любешівському, Маневицькому районах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині обіцяють подальше підтоплення 4 районів
08 квітень, 2013, 10:57