У Тернополі водії провели похорон коліс. ФОТО. ВІДЕО

У Тернополі водії провели похорон коліс. ФОТО. ВІДЕО
Урочисті поховання побитих на тернопільських дорогах коліс із дисками провели під стінами мерії, автодору та облдержадміністрації місцеві водії.

Такою акцією вони вимагали у влади взятися за ремонт доріг. Вважають, що у Тернопільській області вони найгірші в Україні, ‒ пише Gazeta.ua.

«Раніше на роботу з дому я їхав 10 хвилин, а тепер – 40. Колеса не відлітають, бо їжджу акуратно, але диски рівняю регулярно. Ями по місту такі, що, як мінімум, 3-4 рази на день черкаю дном асфальт», ‒ розповідає ініціатор акції «Податки є – доріг немає», тернопільський водій Віктор Андруньків.

В рамках акції автомобілісти під звуки траурного маршу принесли на чорних носилках під стіну владних установ колеса та траурні вінки.

«Напередодні акції домовилися зі студентами Теребовлянського музучилища про те, що мають супроводжувати ходу і грати сумні пісні. Але їхньому директору передзвонили з області і пригрозили, аби не допустив їх. Уже коли по них виїхав бус, музиканти відмовилися. Сказали, що не треба їм проблем перед державними екзаменами. Тож траурний марш грали з колонок», ‒ каже Андруньків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
АЗІРІВСЬКЕ ПОКРАЩЕННЯ ПРИЙШЛО В УКРАЇНУ.ТО ППЦ.РОЗКРАВ ЯНУК З АЗАРОВИМ ВЕСЬ БЮДЖЕТ І СКАЗАЛИ -ЦЕ ПОПІРІДНІКИ-КРОВОСІСІ. ВСТАВАТИ І МОЛОТИТИ ЦЮ ГАНЕБНУ ВЛАДУ!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вже санітари пішли до вас, чекайте.
Відповісти
Не то поховали, треба керівників ховати було автодору, адміністрації і т.д.
Відповісти
Останні новини
У Тернополі водії провели похорон коліс. ФОТО. ВІДЕО
08 квітень, 2013, 13:49