Повний вперед на Польщу*

Повний вперед на Польщу*
Більшість українців, які обрали для себе нелегкий шлях вищої освіти, віддають перевагу навчанню в Польщі. Чому абітурієнти подають документи саме туди, а не в українські ВНЗ? Все дуже просто. Можна скласти цілий список плюсів.

• Для вступу у Польщу не потрібно здавати ЗНО
• Польська мова не дуже відрізняється від української або російської, тому вивчити її буде не складно
• Закінчивши навчання ви отримаєте європейський диплом, а не диплом лише європейського зразка
• Навчання може здійснюватись польською та англійською мовами
• Європейське освіта дає студентам можливість розкрити свій потенціал, а потім піти працювати за спеціальністю

І таких плюсів ще ціле безліч. Кожен аспект навчання в Польщі має свої хороші сторони, які приваблюють абітурієнтів не тільки з України, а й з усього світу.

Поїдемо до Вроцлава!

Одне з найпопулярніших міст, куди їдуть студенти з України - Вроцлав. Його вибирають не випадково, адже це місто зачаровує з першого погляду. Незважаючи на те, що Вроцлав виглядає, як старовинне місто, розвиток не обійшов його стороною. Вроцлав залишається в центрі європейського життя. Через аеропорт, порт і залізничний вузол Вроцлава проходять дороги з усіх країн світу. А здавалося б - невеликий старе місто.



Навчальні заклади Вроцлава - це центри сучасної освіти, куди з'їжджаються студенти з різних куточків планети. Серед найпопулярніших університетів: Вроцлавський Політехнічний Університет, Академія Мистецтв, Економічна Академія ім. О. Ланге. У Вроцлаві ви знайдете ВНЗ на будь-який смак.

Wyższa Szkoła Handlowa

Один з найбільш відомих навчальних закладів цього міста - Вроцлавський Університет Бізнесу, який є єдиним профільним ВНЗ з вивченням туризму і бізнесу. У той час як інші університети мають у своєму розпорядженні лише спеціальність туризму або бізнесу, Вроцлавський Університет пропонує профільне навчання на цих напрямках. Дев'ять з десяти випускників Вроцлавського Університету відразу після закінчення навчання отримують роботу за фахом.

До всього іншого ВНЗ пропонує не тільки вузькопрофільне навчання, але і можливість стажування в 24-х країнах світу. Завдяки тому, що Вроцлавський Університет Бізнесу фінансується великими європейськими фондами, студенти можуть отримувати гранти. А стажування допомагає повністю відшкодувати витрати на навчання.
Вступити ще ніколи не було так просто

Вступ в даний ВНЗ - вже давно не проблема для українських абітурієнтів. Компанія UP-STUDY пропонує свої послуги на вищому рівні. Вони не тільки надають допомогу в подачі документів і вступу до університету, а також надають можливість отримати одну з п'яти стипендій, що покриє 50% вартості навчання. І це ще не всі приємності від компанії.



UP-STUDY пропонує 1 або 2 місяці безкоштовних курсів польської мови, якщо ви вибираєте Вроцлавський Університет Бізнесу. А якщо ви подаєте документи разом з другом до 28.02.2019, то усі послуги UP-STUDY будуть всього лише за півціни.

Компанія UP-STUDY стане вашим кращим помічником при вступі, а також будуть допомагати вам протягом трьох років навчання. Все, що вам потрібно зробити - перейти на сайт http://up-study.net і зробити впевнений крок у студентське життя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Польща
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.