На Волині лісник влаштував підпільну пилораму

На Волині лісник влаштував підпільну пилораму
У селі Тур викрили підпільну пилораму, власником якої, як встановили, є лісник Ратнівського державного лісомисливського господарства.

Порушення законодавства про охорону та використання лісових ресурсів виявили працівники Державної служби боротьби з економічними злочинами Ратнівського райвідділу внутрішніх справ спільно з працівниками прокуратури району, ‒ пише Волинь-нова.

Як поінформував прокурор Сергій Маїло, існує ця пилорама вже четвертий рік. Займався її власник підприємницькою діяльністю, не будучи офіційно зареєстрованим як субʼєкт господарювання. Отже, ухилявся від сплати податків та інших обовʼязкових платежів. Внаслідок протиправних дій до бюджетів не надійшло щонайменше 6 тисяч гривень.

Рішенням Ратнівського районного суду чоловіка за підприємницьку діяльність без державної реєстрації оштрафовано на 400 гривень. Щоправда, на цьому крапку ставити поки що рано, адже правоохоронні органи нині встановлюють наявність у діях лісника корупційного правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зайдіть у будь-яке село на поліссі і в доброму селі буде пилорам штук зо 2-3. А деревину беруть вони де7 правильно - мають свого лісивника який і здає їм ліс. Схема проста як двері. так що перевіряйте.
Відповісти
Забыл вовремя долю занести.
Відповісти
Останні новини
На Волині лісник влаштував підпільну пилораму
09 квітень, 2013, 09:26