Ено Рауд Муфтик, Півчеревичок і Мохобородько: від випадкової зустрічі до дружби один крок*

Ено Рауд Муфтик, Півчеревичок і Мохобородько: від випадкової зустрічі до дружби один крок*
Герої казкової повісті Муфтик, Півчеревичок та Мохобородько зустрілися біля ятки з морозивом, познайомилися та вирішили йти по життю разом. З цього, власне, й починається їхня історія. Історія про справжню дружбу, велич духу, доброту, кмітливість, жагу до пригод та дбайливого ставлення до всього живого. А також дотепні жарти, цікаві філософські роздуми, цінні поради щодо збереження довкілля ви знайдете на сторінках книги Ено Рауда Муфтик, Півчеревичок і Мохобородько.

Дивакуваті коротунчики-пустунчики Муфтик, Півчеревичок та Мохобородько стануть спорідненими духом для ваших дітей. Саме за духом пригод. Бо кожна дитина мріє змінити цей світ та вірить у щиру дружбу. Навіть деякі дорослі зізнаються, що купують цей цикл книжок не для дітей середнього шкільного віку, а для самих себе.

Щоб зробити подарунок своїм дітлахам (а, може, й самому собі), треба пригоди Муфтика купити. Бо ця авантюрна серія є класикою сучасної дитячої літератури. У ній є все, за що ми так любимо книжки:
• Настанови. Усі морально-етичні засади подаються у веселій формі. Жодного офіціозу та занудства.
• Пригоди. Ну які ж веселощі без курйозів та помилок? Герої потрапляють у складні ситуації, але завдяки своїй кмітливості долають усі труднощі.
• Яскраві персонажі. Муфтик ніколи не проміняє свою муфту на будь-який інший одяг, Мохобородько не поголить свою бороду, де ростуть червоні брусниці, а Півчеревичок ніколи не визнає взуття із закритим носком. Чи ж навіть у такому вигляді вони не красунчики?
• Оформлення. Пригоди Муфтика книга оздоблена численними промовистими ілюстраціями. Малюнки чудово змальовують персонажів та доповнюють текст, а це допомагає дитині краще уявляти окремі епізоди прочитаної історії.
• Елементи фольклору. Головні герої оповідання — не просто коротунчики, а наксітралі (різновид гномів).
• Формат та палітурка. Книжку зручно тримати в руках, читати й гортати сторінки. А тверда обкладинка захистить її від пошкоджень та бруду.

Маленькі естонські чоловічки чинять великі справи: рятують місто спершу від котів, потім від пацюків, вибираються з… Утім, не будемо спойлерити. Куди саме потрапляють головні герої книги Ено Рауда Муфтик, Півчеревичок і Мохобородько ви дізнаєтеся самі.

Нове видання циклу пригодницьких книг про коротунів доступні на офіційному сайті Видавничого дому «Школа». А якщо ви не з Харкова, завітайте у книжкові крамниці вашого міста. «Котяча облога. Пацюча фортеця», «Ціна слави» та «Вовча пастка» із гарними малюнками зацікавлять книголюбів середнього шкільного віку. Не проґавте можливості подорожувати (хоча й тільки подумки) на червоному фургоні разом із веселими персонажами — Муфтиком, Півчеревичком та Мохобородьком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ено Рауд Муфтик, Півчеревичок і Мохобородько: від випадкової зустрічі до дружби один крок*
20 березень, 2017, 17:47