Стали відомі подробиці обшуку на Підгаєцькій у Луцьку

Стали відомі подробиці обшуку на Підгаєцькій у Луцьку
У Луцьку правоохоронці перевіряють у всіх дошкільних навчальних закладах документацію, яка стосуються молочних продуктів.

Перевірка здійснюється на предмет поставки неякісної продукції і фальсифікату, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські Новини з посиланням на власні джерела.

Також поліція із силовиками взялися перевіряти фірми, які займаються продажем та поставкою молока. Перевірку економічна поліція здійснює у всіх садочках облцентру та Луцького району.

Зокрема у дитсадку № 21 правоохоронці копіюють документи, у дитсадку № 10 і 25 - теж підтвердили факт перевірки, але з уточненням, що це, мовляв, планові заходи.

Окрім цього, одночасно відбуваються обшуки в офісному центрі на вулиці Підгаєцькій. Як вказано в «Золотих сторінках Волині», за цією адресою дійсно є організації, які пов'язані з молочним бізнесом: ПП «АДМІ Мілк Захід», ПП «Волиньекопродукт», Луцьк-молоко, філія ПАТ «Тернопільський молокозавод».



Як розповідає автомеханік одного з цих підприємств Станіслав, правоохоронці із силовиками приїхали на Підгаєцьку ще зранку.

«Вискочило багато людей у спецформі та почали перевіряти всіх, хто причетний до молокопродукції. Як мені показали папери, перевірку проводять на підставі рішення Луцького міськрайонного суду, де вказано, що вони мають право перевірити, обшукати й конфіскувати авто. Втім, чому проводиться перевірка – так і не сказано. Вже одну машину, яка возить молокопродукти по луцьких ДНЗ та школах, забрали, оформляють і другу, яка, до слова, кілька днів стоїть поломана, яку я мав сьогодні відремонтувати. Є ще одна, але нею не зможемо все розвести. Це не нормально! Як не буде молока, то хай батьки звертаються з претензіями до правоохоронців», - розповідає Станіслав.

Правоохоронці відмовилися журналістам коменутвати сиутацію.

Щодо осіб, до яких застосовувалися слідчі дії, у них поліцейські цікавилися про документами, які вони мають на поставки молока в ДНЗ та станом машин, які возять ці товари.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даю 100% укроп замішаний
Відповісти
Поки на інших сайтах жували соплі, то Волиньпост давно розкривав злочинні схеми цих бариг. Вчіться продажні в порядних і чесних журналістів сайту ВолиньPost.
Відповісти
Поліція молодець що взялася за таку проблему .
Видно як нони возять харчі на садочкі що навіть машини без холодильного обладнання .
Тепер Веремчуку і його підпільникам не буде як викрутитись даже мандат його дипутацький не допоможе .
СВОБОДА РУЛИТЬ !!!!
Відповісти