У Луцьку для школярів проїзд хочуть зробити по 3 гривні. ВІДЕО

У Луцьку для школярів проїзд хочуть зробити по 3 гривні. ВІДЕО
У Луцьку вчергове на одну гривню планують збільшити вартість проїзду в міських маршрутках.

Виконавчий комітет міської ради вирішив встановити тариф на послугу перевезення – 6 гривень. А для учнів проїзд буде 3 гривні, але якщо вони матимуть при собі учнівський квиток. Йдеться в сюжеті 12 каналу.

Регуляторна процедура триватиме 2 місяці. Тобто, усі сторони можуть висловлювати свої зауваження чи заперечення. Після цього прийматимуть остаточне рішення про збільшення тарифу. В свою чергу, перевізники кажуть, ціна 6 гривень – замала. І вони більше не можуть працювати собі у збиток.

Поки граничний тариф офіційно не встановили. Проте, лучани уже обурюються і вважають, що маршрутки у незадовільному стані.

Минулого року тариф на проїзд у громадському транспорті уже підвищували до 5-ти гривень. Тоді ж пояснювали це тим, що дорожчає пальне. Для порівняння, з першого січня 2019 року в Рівному проїзд також підняли до 6-ти гривень. А в громадському транспорті Львова треба заплатити 7 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зробіть аудит)
Відповісти
В Ковелі таке уже давно...
Відповісти
Вже Укроп на дітях почне заробляти. Падальщики
Відповісти
ВаЗЕлин і юля у луцьку рулять, від коломойши поліщук, від баби з косою - пустовіт, результати в масштабах міста очевидні - ж@па, тепер уявіть в масштабах країни, якщо одна з цих продажних маріонеток, юля чи зе, пройде в президенти...
Відповісти
Поставити раком їх. Не вигідно хай не їздять. Другі будуть. А чинуші хай хабарі перестануть брати за тендери.
Відповісти

ДЕПУТАТИ В НАС "НАЙБІДНІШІ"... ВОНИ КОРИСТУЮТЬСЯ ПІЛЬГАМИ НА БЕЗПЛАТНИй ПРОЇЗД..,А ДІТИ В НАС "НАЙБАГАТШІ" ВОНИ МОЖУТЬ ЗАПЛАТИТИ "СТІЛЬКИ",ЗА "СКІЛЬКИ" ПРИЙМУТЬ РІШЕННЯ "ПІЛЬГОВІ І БЕЗПЛАТНІ" ДЕПУТАТИ... ГАНЬБА " ЧИНУШАМ" ЯКІ ПРИЙМАЮТЬ ТАКІ РІШЕННЯ.А ПЕРЕВІЗНИКИ "ОБНАГЛІЛИ", ЗА ТЕНДЕР ВОНИ МАЮТЬ "ЗАПЛАТИТИ", А ВАЛІДАТОРИ НЕМАЄ ЗА ЩО ПРИДБАТИ??? ГАНЬБА!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку для школярів проїзд хочуть зробити по 3 гривні. ВІДЕО
21 березень, 2019, 00:26