Ковролінова плитка для підлоги як нове слово в оформлені житлових приміщень*

Ковролінова плитка для підлоги як нове слово в оформлені житлових приміщень*
Підібрати сучасний оздоблювальний матеріал досить непросто, оскільки варіантів багато і вони швидко втрачають наліт сучасності. Але існують матеріали які точно найближчим часом не втратять свою актуальність, а отже можуть використовуватись в комплексному ремонті у Львові. Одним із таких матеріалів можна назвати досить оригінальний елемент декору підлоги – килимову плитку.

Матеріал мав використовуватись лише для покриття підлоги, яка буде інтенсивно використовуватись. Наприклад, її використовували готелі та офіси, де постійно шукають більш зручні та сучасні модифікації ковроліну. А килимова плитка окрім безлічі переваг, поєднує в собі тепло килимів і довговічність керамічної плитки. Нарівні з цими перевагами вона проста в догляді, практична і відносно не дорога.

Лише зовсім недавно дизайнери почали використовувати килимові плити для житлових приміщень. Завдяки специфічному малюнку цей матеріал дозволяє створювати незвичайні картини прямо на підлозі. Це виглядає красиво, оригінально і затишно. Тому сьогодні для ремонту квартир все частіше використовує не лише ковролін але і килимові плити.

Килимову плитку виготовляють у вигляді квадратів з натурального або поліпропіленового волокна. В асортименті присутні різні кольори і малюнки. Щоб установити покриття потрібні прості інструменти. Що стосується навичок, особливого професіоналізму також не потрібно, але доцільно мати практику в даній справі.

Але окрім простоти укладання, килимова плитка відрізняється іншими перевагами, а саме:

• кольорова гамма, яка здатна задовольнити будь-які дизайнерські задумки;
• економне укладання, завдяки якому кількість відходів складає приблизно 2%;
• завдяки практичності матеріалу є можливість швидкої заміни зношеної плитки;
• просте перевезення і зберігання.

Не дивлячись на той факт, що килимову плитку спочатку застосовували лише в офісних приміщеннях, сьогодні вона стає не замінним матеріалом навіть в житлі. Матеріал виглядає як ковролін. Він має геометрично ідеальну квадратну форму, а стандартні розміри складають 50 х 50 сантиметрів.

Килимову плитку не потрібно підрізати і виміряти, досить планомірно заповнювати простір, щільно притуляючи плитку до плитки. Її цілком можна укласти самостійно під час ремонту всієї квартири або окремої кімнати. Але в момент покупки не завадить звернути увагу на серійний номер використовуваного барвника. Якщо потрібно укласти подібне покриття по всій квартирі, варто підбирати матеріал з однаковим барвником. Тільки таким чином буде можливість досягти ідеальної гармонії в облаштуванні інтер'єру.

Також перед безпосереднім укладанням плитку розкладають в приміщенні на 24 години, щоб вона прийняла потрібну форму. Температура при якій виконується робота повинна складати не менше 15 градусів. А вологість в приміщенні повинна бути не більше 60%. Таким чином буде змога отримати максимально якісний варіант оздоблення приміщення. До того ж ковролінова плитка досить недорогий матеріал, з яким може працювати кожен. Достатньо всього декількох годин, щоб підлога була готова до повноцінного використання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковролінова плитка для підлоги як нове слово в оформлені житлових приміщень*
20 березень, 2019, 23:57