Влада обіцяє Волині 40 мільйонів гривень на «швидкі»

Влада обіцяє Волині 40 мільйонів гривень на «швидкі»
Обласна влада планує витратити 40 мільйонів гривень на покращення роботи «швидкої допомоги».

Так, цього року з держбюджету виділили 7,3 мільйона на забезпечення «швидких допомог» медикаментами, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Загалом протягом 2011-2012 років на Волині створено десяток нових пунктів базування «швидких допомог»: в Ківерцівському, Ратнівському, Старовижівському, Шацькому та Любомльському районах.

Нині в області нині існує 40 пунктів базування, де працює 68 бригад медиків. Нинішнього року влада планує створити ще дев’ять.

Обіцяють поповнювати автопарки. У 2012-му держава закупила сім автомобілів. Цьогоріч регіон отримає ще 8 авто класу «В», які придбають за позабюджетні кошти.

ЧИТАТИ ПРО НОВІ ШВИДКІ, ЯКІ ОТРИМАВ У 2013-МУ ЛУЦЬК

Усі «швидкі» будуть обладнанні GPS-навігаторами та радіозв’язком.

Наразі в області навігаційну систему мають 30% машин, хоча в Луцьку та Любомльському районі пристроями обладнані всі без винятку карети «швидкої».

Крім цього, медики екстреної допомоги вже нинішнього року одержать у поміч спеціальний апаратний комплекс «Вчасна допомога». Ця новинка є кінцевим етапом у створенні централізованої диспетчерської – європейської моделі екстреної допомоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запропонуйте свою допомогу

Доброго ранку,
Спочатку я б порадив вам побоюватися пропозицій в мережі, а також списки. Оскільки більше 90% з цих оголошень, є підробленими. Сьогодні все більше і більше шахраїв. Я хотів, щоб позичати гроші, після того, як оголошення кожен день я не отримаю більше 25 повідомлень нічого шахраїв, які просять грошей кажуть витрати документи. І придушене пост, але в один прекрасний день впав на людину по імені Leonido Veronas, також вважає, що це було партія шахраїв мережі, але, на мій подив це відрізняється, він зробив мені кредит у розмірі 40 000 євро з великим відсотком 2% відшкодовується від кількості часу, який ви хочете. Він підтвердив це і було так, дивлячись на отримання позики контакт по електронній пошті. Ось вашу електронну пошту:

[email protected]
Відповісти
Останні новини
Влада обіцяє Волині 40 мільйонів гривень на «швидкі»
10 квітень, 2013, 09:26