Волиньрада – проти законопроекту, який «легалізує статеві збочення»

Волиньрада – проти законопроекту, який «легалізує статеві збочення»
Депутати Волинської обласної ради просять президента України Віктора Януковича, прем'єр-міністра Миколу Азарова і народних депутатів не підтримувати проект закону, який змушує визнати статеві збочення нормою.

Відповідне рішення вони ухвалили 10 квітня під час сесії, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Автор проекту рішення Волиньради – депутат Віталій Собко – запропонував просити владців зробити все можливе, щоб законопроект № 2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні» не став Законом України, оскільки він є згубним для українського суспільства та фактично легалізує статеві збочення.

У зверненні, внесеному на розгляд сесії Волинської обласної ради фракцією Всеукраїнського об’єднання «Свобода», зокрема йдеться:

«Внесений Кабінетом Міністрів України законопроект № 2342 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання та протидії дискримінації в Україні» не належить до пріоритетних сфер адаптації законодавства України, визначених Загальнодержавною програмою адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу. Проте КМУ обґрунтовує необхідність прийняття змін Планом дій щодо лібералізації візового режиму з ЄС.

У зв’язку з цим ми, депутати Волинської обласної ради звертаємося до Президента України Віктора Януковича, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України зробити все можливе, щоб цей законопроект не став Законом України з огляду на таке.

1. Уперше в нашій країні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна до ч. 1 ст. 2-1 Кодексу законів про працю України). Таким чином суспільство, морально-етичні норми якого ґрунтуються на християнських цінностях, змушують визнати статеві збочення нормою. І намагаючись припинити так звану дискримінацію невеликої кількості збоченців, законопроект розпочинає дискримінацію, порушення прав переважної частини нормальних людей. Слід нагадати: ст. 23 Конституції України визначає, що кожна людина має право на вільний розвиток своєї особистості, якщо при цьому не порушуються права і свободи інших людей.

2. Внесення зміни до ч. 1 ст. 2-1 КЗпП України щодо рівності трудових прав незалежно від сексуальної орієнтації відкриває можливість особам, які практикують статеві збочення, відкрито пропагувати цей спосіб життя, оскільки унеможливлюється звільнення з роботи, зокрема, у навчальному закладі. Адже за чинним законодавством власнику або уповноваженому ним органові надано право розірвання трудового договору у випадку вчинення працівником, який виконує виховні функції, аморального проступку, не сумісного з продовженням даної роботи.

3. Внесення зміни до ст. 60 Цивільного процесуального кодексу України про «факти, які дозволяють припустити, що мала місце дискримінація», фактично перекладає тягар доказування з позивача (права позивачів сьогодні є рівними де-юре) на відповідача на підставі припущень (!), різко зменшуючи обсяг прав іншої сторони процесу. Таким чином порушується принцип змагальності та принцип рівності прав сторін, закріплений у ст. 10, 31 ЦПК України.

4. Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискримінації (ст. 1, 5 ЗУ «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»). Як наслідок – розмивання дефініцій закону та внесення у визначення термінів оцінних понять, що дозволить неоднозначно тлумачити і необмежено розширювати застосування вказаних термінів. Неконкретні, розпливчасті визначення («інші ознаки, які були, є та можуть бути дійсними або уявними») на підставі припущень певних осіб не можуть використовуватись як терміни у законі. Адже якщо, наприклад, кимось із релігійних переконань буде заявлено, що гомосексуалізм – це гріх, то це буде розцінено не тільки як намір про дискримінацію, але і підбурювання цілої громади до дискримінації, і людина не просто понесете за це звичайну відповідальність, але адміністративну чи навіть кримінальну (ст. 16 ЗУ «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні».

5. Зміни до ст. 10 Закону України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні» про контроль Уповноваженого з прав людини (окрім суспільних відносин) також у приватній сфері надають Уповноваженому необмежене право втручання в приватне життя усіх без винятку осіб, чим порушуються вимоги ч. 2 ст. 24 Конституції України («Не може бути привілеїв чи обмежень» за різними ознаками), ст. 32 («ніхто не може зазнавати втручання в його особисте життя»), ст. 34 («кожному гарантується право на свободу думки і слова») та звужується обсяг прав і свобод людини й громадянина, гарантований Конституцією України».

Депутати вирішили підтримати пропозицію свободівців та надішлють звернення до адресатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П^дар^в - в Чорнобиль...
Відповісти
смішно. ще раз доводить яким середньовічним слабоумієм хворіє собко. Сексуальна орієнтація це вибір кожного на відміну від дикого ритуалу хрещення який здебільшого проводиться над беззахисними дітьми.
А чи попська морда може зрозуміти що прихильникам гурту "Queen" глибока начхати на орієнтація Меркюрі? Чи може вона зрозуміти що ми вже не в печерах і досить травити людей своїм древньожидовським маразмом???
Відповісти
Коли ти просто ображаєш людей, не переходячи на особистості - то півбіди. зрештою, реакції на твої коментарі явно поменшало - і це добре.

Але ще раз дозволишш собі образити нормальну, адекватну, освічену і шановану людину - забаню і не розблокую більше ніколи.

І, аби ти тут не строчив зайвого, наголошу: я жодним чином не чіпаю твого права висловлювати свою думку.

Але кажу востаннє: або навчишся спілкуватися як цивілізована людина, а не гопнік з подворотні, або твоїх коментарів тут більше ніхто не читатиме.
Відповісти
секундочку!!! Тут постійно хтоськогось ображає. Кононовичів наприклад, нашо Президента, Азарова... То тобі на це байдуже, а коли шаманачаклуна-служителядревнього культу, то ніц???
Такот! Я нікого не ображаю. Людина яка вірить в розмовляючих змій, ходить в жіночій одежі і не терпима до людей іншої сексуальної орієнтації сама себе ображає і виставляє на посміховисько, я тут ні до чого.
Нормальна, адекватна, освічена і шанована людина це твоє ІМХО
А моє ти бачиш вище

Мені такий страх перед твоїм баном що аж в штани наклав :))))) Ти б краще зробив фільтр на ніки щоб всякі дятли не коментували під чужими ...
Відповісти
Моє ІМХО на сторіках цього видання важить у кілька раз більше твого. І ти його враховуватимеш.

Або не будеш тут більше писати.

Я тебе не лякаю, а тільки попереджаю. Того міняй штани і більше мене не бійся - я не страшний.
Відповісти
Це через те що ти власник? І сам вирішуєш що на сторінках цього "видання" скільки важить?? Браво :))))
Так, я твою думку враховуватиму, як і враховував, як і враховую думку собка, але погодитись??? ні!!! Правила або дійсні для всіх або ні для кого...
Відповісти
Ну і лади
Відповісти
ти ба?? :))))
Відповісти
А почту уже отменили? И на фига здесь выяснять отношения? Ребята, Вас обоих это не красит.Роман смените риторику, а Юрий может воспользоваться почтой для назиданий и предупреждений. Короче, расслабьтесь оба. ))
Відповісти
Ви ще скажіть, заказним листом і на офіційному бланку))))
А назіданія саме тому і роблю публічно: може ще який гєній прочитає і зайвого не напише
Відповісти
Моя морда знов виплюснула всілякі гадості. А моя голова, позбавлена здорового розуму, знов ображає всіх людей. То сатана в піст не дає мені спокою. Пробачте мені, люди. І якщо я ще писатиму такий непотріб моліться за мою осквернену душу. А я намагатимусь вибачатися, якщо сатан хоч на трохи покине мою душу.
Відповісти
о відкрий же ти своє лице лицемірна падлюко що пишеш під моїм ніком :))))).
Молись на інтернет, обмежений ти раб, ібо він дає можливість анонімствувать таким задротам як ти, ібо получив би ти в кадик за зказане тобою в реалі :))))
"Моя морда знов виплюснула всілякі гадості. А моя голова, позбавлена здорового розуму" - а це ти влучно підмітив. А щоб з тобою такого на далі не траплялось, треба розвивати себе а не бути примітивним дауном що ховається під чужими нікоми :))))
Відповісти
стосовно попів - є віра, і є релігія.
віру шаную, попів - ні, бо у вірі їх одиниці.
а стосовно твоєї підтримки сексменьшин - то наводить на думку, що ти один з них.
це твоя особиста справа, роби як подобається, але щоб ніхто бачив.
я хочу щоб мій син привів мені невістку, а не гєя, радував мене онуками, а не голубим майбутнім.
тому не потрібно пропагувати моїм дітям свої збочені погляди, бо можна отримати суттєву "дискримінацію" і порвану дупу.
пе.се. варто мабуть нагадати, нашо людині дупа:
Анус (лат. anus — «задний проход») — отверстие в нижнем конце пищеварительного тракта животного или человека. Оно используется для того, чтобы удалить из организма экскременты, а также чтобы удерживатьэкскременты в прямой кишке до момента опорожнения.
Відповісти
не зрозуміло якої ти статі. Але якщо чоловічої то ти своїй дружині коли вона хоче ним не за призначенням скористатись що говориш?
Чи ви таке збочення не практикуєте?

Рот (лат. stoma, -atis) — тілесний отвір у тварин, через який приймається їжа і, у багатьох випадках, здійснюється дихання. У багатьох хребетних у роті розміщені зуби і язик. Зовнішньо рот може мати різну форму. У людини він облямований губами, у птахів він існує в формі дзьоба.

Функції

1)механічна обробка їжі;
2)дегустація;
3)первинна хімічна обробка їжі;
4)артикуляція (звукоутворення);
5)знешкодження мікроорганізмів(лізоцим у слині);
6)імунний захист (Кільце Пирогова-Вальдеєра).

Відповісти
ним - ротом
Відповісти
вести з тобою діалог немає жодного сенсу.
можешь брати в рот і давати в зад, якщо на це твоя воля, єдине, ПОЧУЙ МЕНЕ (!!!), щоб це лишалось виключно твоїм особистим і не проектувалось на суспільство.
тому, повторююсь, не потрібно пропагувати моїм дітям свої збочені погляди, бо можна отримати суттєву "дискримінацію" і порвану дупу.

Відповісти
Жаль твоих детей.
Відповісти
себя жалей, у педерастов дети не рождаются.
Відповісти
де ти бачиш щоб хтось пропагував дітям гомосексуалізм? Геї просто відстоюють свої конституційні права бо вам не дано знати що таке толерантність і повага до людей з іншою думкою.
Я от наприклад не хочу щоб бородаті маразматики в школах своє лайно на вуха вішали. Ось де пропаганда, але ви ж не проти????
Відповісти
а хто заважає геям любити одне одного чи чпокатись? вони і так це роблять.
просто я проти, щоб це відбувалось на людях, бо більшість людей не вважає це нормальним, це ображає їх почуття, нормальні стосунки чоловіка і жінки.
чому це ми повинні жертвувати своїм нормальним життям на користь гомів? чим вони на це заслуговують? розбещенням та збоченням?
тому не треба лити сльози - не такі вони ображені та дискриміновані, жувуть як хочуть, а де які навіть мають партії та попадають у парламент.

Відповісти
правильно. І собку треба сидіти в себе в молитовнику і не лізди с своїм маразмом в школи, парламент.
Служителі культу свій яд не повинні виносити за межі храму. А що ми бачим натомість? Як тільки якесь релігійне свято так треба хресну ходу провести по проїзджій частині. То ви рахуєте якщо гоми проведуть ходу (наприклад проти гомофобства чи дискримінації) то це не правильно і заважає вам нормально жити. А чи служителі культу замислювались про те що вони своїми ходами заважають наприклад автомобілістам? З себе треба починати а вже потім вчити когось як жити.
Відповісти
я вже писав, але повторюсь:
стосовно попів - є віра, і є релігія.
віру шаную, попів - ні, бо у вірі їх одиниці.
тому навіть формальна пропаганда віри краще за реальну пропаганду гомосексуалізму. я розумію і погоджуюсь, що це схоже на те, коли треба обрати меньше зло. але меньше зло - то є МЕНЬШЕ зло!
Відповісти
ГГГГ,... приємно бачити як ви порівнюєте гомосексуалізм і віру :))).
Все, питань більше нема :)))
Відповісти
Вера обусловлена особенностями психики человека. Безоговорочно принятые сведения, тексты, явления, события или собственные представления и умозаключения в дальнейшем могут выступать основой самоидентификации, определять некоторые из поступков, суждений, норм поведения и отношений.

В религиозной литературе слово «гомосексуализм» употребляется чаще всего для обозначения гомосексуального поведения человека и используется наряду с такими обозначениями как мужеложство и содомия.
Відповісти
Знаєте чим все це закінчиться? Восени буде референдум, де одним з питань буде чи позитивно ви ставитесь до секс-меншин, а другим чи погоджуєтесь вступити в торговий союз з Росією, або двопалатний парламент, або щось в цьому роді.
Відповісти
Гомофоб Собко знову взявся за стару справу. Він воює з геями, які по суті нікому нічого злого не зробили. Якби він з такою ж завзятістю боровся з комуністами, які замордували мільйони людей, вимагав заборони комуністичної ідеології... А так людина, яка мала б проповідувати толерантність, і за законом Божим - нікого не осуджувати, спрямовує всю свою лють на беззахисних геїв. Це Собку треба покаятися!!!
Відповісти
Нехай отець краще бореться із мерседесами та іншими надмірності керіників своєї церкви. А одна із найголовніших заповідей каже:""Люби свого ближнього, як самого себе". (Мт. 22:35-46). (Про гомосексуалістів там нічого не сказано). Тому Собко повинен однаково ставитись до всіх. Тут ще доречно згадати дідуся Фройда, котрий говорив, що повсякденна ненависть до гомосексуалістів може стверджувати про латентну гомосексуальність.
Відповісти
а чи є ще такі хто не вважає що серед пописьк найбільше підерастів і педофілів??
З себе (з вашої дебільної маразматичної фінансової організації) треба починати.
Відповісти
А чого тебе ця тема так зачіпає? Ображаєся, що щемлять таких, як ти, підарасів?
Відповісти
на дебілів ображатися? :))))
Ось вона вся суть християнства в коментарях :))))
нетерпимість, лицемірство, агресія, обмеженість, гомофобство, наклеп,..
Ps в мене з орієнтацією все в порядку і на підарів мені глибоко начхати як і на копрофілів. Поки що ми живемо в світській країні, і всі мають (повинні) бути рівні перед законом. Шкода що ваш хворий православієм мозок не може цього збагнути....
Відповісти
Не мешай дебилов и христиан в одну кучу. Их хватает в любых
конфессиях и религиях, и среди атеистов тоже их пруд пруди)).
Відповісти
згідний, просто серед християн їх на порядок більше :)))
Відповісти
Є. То, недоумкувате Exaboto.
Відповісти
Підтримую позицію отця Віталія Собка! Содомський гріх ніякою "толерантністю" не оправдується. Якщо до "пакращення" в Україні добавиться ще й содомо-гоморський синдром, то наслідки будуть непердбачувані. Люди, схаменіться, боротися потрібно не із священниками, а з власними гріхами, хоча б у Великий піст.
Відповісти
боротися треба з слабоумієм
Відповісти
+100. Только ненасильственными методами, иначе население страны уменьшиться в разы.))
Відповісти
за свою шкуру боїшься!
правильно.
Відповісти
про таких эксаботов ратующих за сомнительное равенство Высоцкий написал еще в 1968 году.
узнаешь себя?

В желтой жаркой Африке, В центральной ее части, Как-то вдруг вне графика Случилося несчастье, - Слон сказал, не разобрав : "Видно, быть потопу!.." В общем, так : один Жираф Влюбился - в Антилопу! Поднялся галдеж и лай, - Только старый Попугай Громко крикнул из ветвей : "Жираф большой - ему видней!" "Что же, что рога у ней, - Кричал Жираф любовно, - Нынче в нашей фауне Равны все пороговно! Если вся моя родня Будет ей не рада - Не пеняйте на меня, - Я уйду из стада!" Поднялся галдеж и лай, - Только старый Попугай Громко крикнул из ветвей : "Жираф большой - ему видней!" Папе Антилопьему Зачем такого сына : Все равно - что в лоб ему, Что по лбу - всё едино! И Жирафов зять брюзжит : "Видали остолопа?!" И ушли к Бизонам жить С Жирафом Антилопа. Поднялся галдеж и лай, - Только старый Попугай Громко крикнул из ветвей : "Жираф большой - ему видней!" В желтой жаркой Африке Не видать идиллий - Льют Жираф с Жирафихой Слезы крокодильи, - Только горю не помочь - Нет теперь закона : У Жирафов вышла дочь Замуж - за Бизона! ...Пусть Жираф был неправ, - Но виновен не Жираф, А тот, кто крикнул из ветвей : "Жираф большой - ему видней!"
Відповісти
про вас Ніцше писав на 100 років раніше :))))
Відповісти
Останні новини
Волиньрада – проти законопроекту, який «легалізує статеві збочення»
11 квітень, 2013, 09:51