Мер Володимира-Волинського нацькував на депутата масові перевірки, – «Свобода»

Мер Володимира-Волинського нацькував на депутата масові перевірки, – «Свобода»
У ВО «Свобода» стверджують, що міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк наслав масові перевірки на підприємство депутата міськради Сергія Кобу.

Це сталося, кажуть в партії, після оприлюднення свободівцем інформації про розкрадання грошей на ремонті дороги, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

У партії стверджують, що замість того, щоб розібратися в проблемі неякісного стану дороги на вулиці Привокзальній по суті, міська влада на чолі з Петром Саганюком вдалася до тактики шантажу відносно депутата.

Так, через кілька днів мерія отримала анонімний лист, в якому невідомі мешканці будинку по вулиці Туполева скаржаться на те, що на будівництві житлового будинку навпроти нібито крадуть електрику.



Реагуючи на звернення, мер міста Володимир-Волинський дав вказівку розпочати масові перевірки на об’єкті нерухомості, який належить Сергію Кобі.

«Міський голова нацькував на свободівця аж чотири інстанції, у тому числі електриків, комісію міської ради з питань діяльності ЖКГ, управління житлово-комунального господарства міської ради та комунальне підприємство «Полігон». Проте ніяких порушень на об’єкті нерухомості у використанні електроенергії ці органи так і не знайшли», - кажуть в «Свободі».

«Така політика міського голови Володимира-Волинського нагадує азарівщину та кернесівщіну. Невміння чути проблеми громади, лобіювання інтересів окремих бізнес-груп, алкогольної мафії, вірне служіння Партії регіонів та ігнорування будь-якої критики у свій бік стали візитною карткою роботи міської влади останніх років та демонструють подальшу менеджментську деградацію керівництва міста», - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 49
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це стиль роботи Саганюка. Чи один з його штрихів. В нього робота багатостильова. Коли був молодший, то приймав на роботу через задерту на голову спідницю. Зараз постарів, і цей штрих стилю відпав. Святе місце порожнім не буває: зявились нові "штрихи".
Відповісти
Шановна(-ний)Леся(Коба)напевне жалкує,що живе "НЕШТРИХНУТИМ"-тому й виказує своі дитячі комплекси Наполеона(іт.п.)пишучи до своіх маразмів коменти під жіночими ніками.
Відповісти
Мда старіє князь древнього Володимира. Місто за останні десять літ в повній деградації та ж.. і,і його економічний та господарський розвал щодня посилюється.
Економіка не розвивається, всі потенційні інвестори як закодону так і українські дременули з Володимира не оглядаючись до Ковеля і Нововолинська чи навіть Турійська
Лікарня розвалена, в школах постоянні побори з батьків на поточні і капітальні ремонти, йде активна забудова " потрібними людьми" в громадських скверах та на території історичного заповідника зарплати найнижчі в області,в магазинах міста цілодобово на винос і на розлив торгують алакоголем -масове споювання малолітних алкогольними суроргатами.
Місто яке знаходиться на кодоні і яке може розквітати , на жаль через застарілий та тупий менеджмент в особі П.Д.С. веде до повної деградації . Отож незабаром через рік два Володимир нагадуватиме такий собі депреесивний донецький городішко.
Відповісти
Саганюк комсомольське КУ... Веремчук Миколка Камінь Каширський райком КПРС. Потім Волинський обком. Карпомиз де? Таке не тоне. Сергія знаю. Гарна чесна людина. Комуняку до гі.... "Далі додумайте самі" сказав Президент України.
Відповісти
Володимирські тролі вже на обласний рівень зі свого форумного болота вибрались! Марно стараєтесь-СОБАКА БРЕШЕ-КАРАВАН ІДЕ !
Відповісти
Треба рятувати місто від престарілого володимир-волинського очільника та його " сильнаї каманди аднадумців" . Хай вони разом з міським головою похваляться перед громадою міста про успіхи за останні десять років. Шо вони виконали з того, що обіцяли на виборах . Та нічого - ВЕЛИКИЙ НУЛЬ!! Повний розвал всього у місті від економіки до культури і медицини. Абсолютний застій та стагнація міської господарки. Дороги розломані,заводи та фабрики закриті та продані на металолом, запрплати найнижчі, молодь спивається. держпрограми житла для молоді чи малозабезпечених немає. Хоча і в місті йде будівництво багатоквартирного житла- але ціни щоб його купити не менші ніж в Києві. В лікарні за все заплати - навіть шлагбаум вперли, аби гроші здирати.
А то від колишньої слави стародавнього і туристичного міста за місць нічого не залишиться. Тільки нічники ,що споюють молодь А ті нічні магазини кришує група місцевих депутатів та підпільні алкоточки які цілодобово торгують алкоголем .
Відповісти
Дивно,що у Володимирі такий депресняк у дописувачів. Тай пам'ять коротка. Ужо разок пробували іншого "великого кормчого"- Мамедова-ото була розруха! Давайте дерзайте! Ще якомусь кобзданутому довіртесь- буде не донецьк, а Сосновка під Червоноградом,де квартиру міняють на холодильник і пралку
Відповісти
Нащот Пашки Мамедова, то ви так зря кажете. В той час коли він головував у Володимир- Волинському, так розруха була всюди у державі, та області. Згадайте то була криза після перестойки. Ту кризу бойових девяностих ж і організували тіж пратхозподарники які сьогодні знову керують областю і Володимиром - Волинським
А то шо керував тоді Пашка мамедов- то такий був нестабільний час. І від Павла нікому не була зла ні біди. Такий собі був мер- учитель безобідний.
Відповісти

Ага,Пашка Мамедов планув построїти трамвайну лінію до Нововолинська. Нічого не получилося
А Данилович планує прошпектів за державний кошт у місті понстроювати.Теж нічого не получиться. Вже культурно- історичний заповідник створив. Так він вже розвалюється, директора звільнили,а землю розпродали
Улибнитесь фантазьори !!! ха-ха !!
Відповісти
Саганюк - яскравий екземпляр совка ще радянського застою, від якого до цих пір пахне пліснявою, чи сільським туалетом в поганого господаря. Споглядаючи це все, зайвий раз переконуєшся: лайно справді не тоне. Володимир-Волинський - місто дешевих пройдох і злочинців. Таких, як Саганюк. Він здорово приклався, щоб споганити нашу історію.
Відповісти
Назло трольщикам, Саганюк буде балотуватись ще раз і я впевнений, що він успішно виграє вибори. А потім - ще одну каденцію... Буде, як генсек Черненко - приходив до влади, не приходячи до свідомості. Усміхніться, заздрісники!! ха-ха!!
Відповісти
Князь вже геть з глузду зїхав - анонімки розглядає. Я взавтра таку на його сина напишу, що паленою горілкою в "пузатій хаті" торгує. Хай теж перевірки нашле. І відповідь через "слово правди" попрошу.
Відповісти
давай Оксанка накажи пердуна старого щоб знав на наступний раз як розкривати свій чорний рот
Відповісти
Та хто йому вже завідує. Кому він ваш П.Д.С. вже потрібний. Відпрацьований вже матеріал той партапаратчик !!!
Рано чи пізно його епоха закінчится.Як потроху відходить в минуле його основний елехторат що проживає у війсковому містечку по Ковельській вулиці і який на всіх виборах у горсовет дава основний відсоток за П.Д.С. Той елехторат проживає саме там де розміщено дуже буйний " нічнічок" депутата обласної ради пана К-ка. з якого цілодобово споюють молодь , дітей, та содатиква пальоною горілкою
Відповісти
Цікаво, стільки коментарів, і жодного позитиву. Хоч би для пристойності.
Відповісти
Дорогенькі влодимирчани! Не позорьте своє місто і себе. Я розумію,що треба бабусіки заплачені відробляти -результат минулих виборів на мера один з найвищих на Вкраїні милій і це всі знають! Шукайте дурнів серед своїх та на своїх локальних помийках
Відповісти
Противно читати ці проплачені коментарі. Треба бути сліпим дурнем, аби не бачити, як чисто у Володимирі, який порядок, а підприємства працюють не гірше, ніж у Луцьку. Міський голова має голову на плечах, а не качан капусти, тому й не прийняв інвестора, котрого зі своїм отруйним Кроноспаном прийняли у Нововолинську.Але це все пояснювати. що метати бісер перед свиньми. На жаль.
Відповісти
Шановна Лучанко, а ви часом не знаєте чому Володимир оминули інші інвестори за каденцій сагана: цементний завод, згаданий вами кроношпан, сміттєпереробний завод, завод торфопалетів. Що, окрім чистоти і то на центральних вулицях, дав місту папік. Нічого!Інвестицій - нуль, промисловості - жодної, нічники вволю продають спиртне цілодобово, а новий начальник міліції в інтервю місцевим газетам повідомив ще одну новину - наркоторгівля в місті процвітає. Більша половина населення Володимира живе за рахунок поїздок до Польщі. Дивитися на все треба реально, а не через рожеві окуляри. Утопії у Володимирі - немає, є занепад міста!
Відповісти
Агов, а ну назвіть які підприємства працюють у Володимир-Волинському і наповнюють місцеву казну.
МІСТО НАЙБІЛЬШ дотаційне серед міст обласного підпорядкування на Волині!!!
Відповісти
То приїдьте у Луцьк, Ковель чи Нововолинськ, поживіть тут і побачите, де краще. І ще будете проситися у Володимир до Саганюка. А про все це, що несете в брєду, скажіть йому особисто. Він завжди бере трубку міського телефону, коли є в кабінеті. А хочете дихати Кроноспаном? Прошу пана в Нововолинськ.
Відповісти
Хочете дихати відстійниками птахофабрики - запрошуємо до Володимира. А місто йому не належить, щоб до нього проситися. Ми не собаки, які випрошують щось у своїх господарів. Він людина найнята громадою і повинен працювати на громаду і якщо один з представників громади - депутат міської ради робить слушне зауваження по дорогах, то громаду треба слухати, а не гнобити.
Відповісти
Депутатство не позбавляє перевірок. Якщо нема чого боятися, то чого такий крик підняли тут?!!!
Відповісти
Правильно, не позбавляє. А мерство взагалі дозволяє перевірити якість ремонту дороги. Тільки от правосуддя у нас вибіркове і бє першим того, хто говорить правду.
Відповісти
А як був би хто інший мером, то відстійники птахофабрики не смерділи б?
Відповісти
А якби на вербі росли грушки? Не смерділи б, бо є служби яких на птахофабрику наслати можна і як ви до цього не додумались самостійно, аж дивно.
Відповісти
Лучанко. Коли ви останній раз були в Володимирі? Чи в вас із зором не все гаразд. Минула вже слава Володимира, не той князь там засидівся. Місто брудне і закинуте сміттям. Прибирають і замітають лише біля міської ради, аж бридко дивитися коли біля "щурячого кубла" прибирає десяток двірників, а звернувши трішки в сторону валяються пляшки, окурки, сніг ще не прибраний, лавки брудні в парку, мало того всі кутки мужиками обмічені, воніще стоїть. І яка ти Лучанка, заслана володимирська курка. Озирнись навколи у місті найнищі зарплати в області, а де ти побачила тут підприємства це взагалі казка...
Відповісти
ЛЯЛЮ-ти хазяям своім скажи-хай ідуть до Саганюка в заступники-по прибиранню-по інвестиціях по зарплатах. Там ЖОДНОГО з економічною освітою нема-одні горлохвати недоучки.Думаю Саганюк іх візьме-на сміх людямю
Відповісти
Щодо кадрової політики, то я з вами згоден. Ще у ньго під крилом гріються земляки із села Жовтневе: Прогонюк - керуюча справами, Мороз - начальник відділу з надзвичайних ситуацій, Фіщук - начальник ЖКГ,Хомяк - начальник - відділу секретної і режимної роботи, Селещук - секретар адмінкомісії. Усі любі друзі і усі свої.
Відповісти
Форумське відроддя заткнись!!!
Відповісти
Ото вжеж бусурманське отродьє ! Стала Леся Оксаною та й далі заказуху строчить.Видно або в Луцьку не буває,а скоріш бреше то чого не знає:у Луцьку ЛЕГАЛЬНО продають спиртне ЦІЛОДОБОВО (НашКрай,ОККО та інші)А цементний завод збудуна приснився? Йому ж кар"єри потрібні.А торф? Де у ВВ торф??? Лапша на вуха ,й тільки
Відповісти
Раз так папу в одне місце цілуєш. то читай його інтервю. з них черпай інформацію, бо він сам про це все і розповідав. На жаль, через те, що пошуковик на сайті міської ради десь пропав не можу скинути тоді рішення по торфопалетах. Але для лікнепу скажу, що торфу біля міста вистачає - у Зорянській сільській раді. Вони з року в рік горять в спеку.
Відповісти
О, Лучанка стала Ніком. Трансвеститка чи шо. Добре, що Леся в Оксану перетворилась. В Луцьку свого "годла" достатньо а в нас свого. Сиди помовчуй тут не про губернію йде мова а про славне княже місто. До Вас не їздимо дороги погані,дослуховуємось до Борьки, а судячи з його слів Луцьк вже давно мегаполіс такі івестиції на вас йдуть і субвенції міліонами виділяються з бюджети.
Відповісти
Дивні речі діються тут- з'являється явно провокативна стаття без підпису автора. Посилання на пресуху слободи і жодної спроби перевірити інфу! Все правилно прораховано: субота, вихідний у мерії, коментик підлесенький...(стаття 9-37 за 22хв.перше лайно) Персональні образи,брехня...Реально там ситуація така ,що скоріше всього той депутатик сам зварганив ту анонімку,знаючи, що будуть перевіряти і нічого не знайдуть. Це тільки початок його "кар'єри", далі буде...
Відповісти
Судячи по організації написання коментів, Свобода массово закупила компутери, аби члени могли дорватись до тирнету.
Відповісти
Не має логіки в тому аби писати на себе анонімку, бо нормальна влада анонімок не розглядає. та у Володимирі нормальною владою вже 15 років і не пахне!
Відповісти
Пахнуть шкарпетки-а влада пращює ,правда не під музику ,а під виття оксан,мальвін та інших тролів !!!
Відповісти
А особливо любо працюється владі під серенади Ніка)))
Відповісти
Шось не люблять мера Петра Даниловича у Володимирі-Волинському.
Швиденько проглянув деяку інфу по нету на призвіще Саганюк
- то майже усюди коменти по ньому суцільний негатив та всеобща нелюбов до 2улюбленого" мера. Так що прошу тут до кометів на сайті В-П не звинувачувати володимирську Свободу у написанні коментарів під цією статтею.
Відповісти
В Україні жодного мера не люблять - вони ж всі при владі, а ми не в Швейцарії живемо, хоча і там владою незадоволені.
Так судячи по коментам, крім володимирської Свободи більше і звинувачувати нікого за це шоу.
Аби правильно в неті себе вести і мочити конкурента - вчитись треба, а не бухати до синьки.
Відповісти
Сььгодні нет з культурою українців - суцільна яма з помиями. А Саганюка, якого так "не люблять" обирають мером з великою перевагою вже разів 5.
Відповісти
Цікаво пишуть про волинських свободівців. Взято з сайту Свободи:
-"А чому б їй не рулити коли ми самі робимо все для того щоб вона рулила
недавно був в Нововолинську (це на волині) так там з ранку біля центрального ринку стоїть п'яний агітатор свободи і роздає газети за серпень!!!!!!! місяць
шкода сіла батарея на телефоні я б обов'язково це зняв"
-"А чому б їй не рулити коли...Місцевий голова предвиборного штабу в Любомилі Богдан Леонід Володимирович, своїми вихідками втоптує в бруд прапор СВОБОДИ, організації яку представляє, залишив дружину з двома дітьми(що вже само по собі АМОРАЛЬНО),та ще й напившись регулярно побиває бідолашну матір двох дітей! Ганьба таким представникам СВОБОДИ!!!!"
Відповісти
Скільки вже років їжджу у Володимир то ні разу не памятаю доброго шмату рівненької дороги. особливо як з вулиці луцької їхати до вокзалу - одні ями. в них хіба що дорога до монастиря зроблена і все. решту нижче середнього рівня. ще ваш мер там де він собі хату має хоче провести за державний кошт водопровід. а може в іншому районі теж треба. ремонтуйте добре дороги. якщо приїду на паску і не буде доріг - значить бардак.
Відповісти
Та навіть якщо половина до цієї статті коментарів написані свободівцями , то що значить вони що, не люди, то що хіба вони не жителі цього колись прекрасного Володимира- Волинського? Чи що? Хіба вони брешуть, коли бачать який навколо у Володимирі твориться безлад, корупція, кумовство. хабарництво та інший негатив ?
Хіба Петро Данилович дійсно святий і безгрішний ? І має право вершити долі кожного жителя Володимира-Волинського та розглядати анонімки та шей писати на цих анонімках свої вказівки? - Розглядати міським головою анонімки та ставити на них резолюції до виконання підлеглим - перевищення посадових обовязків., а це вже тягне на відповідну ст. відповідного Кодексу !!!
Відповісти
Да Данілич ,відкрив ящик Пандори.Але не завжди той, хто першим робить хід виграє партію.
Продження буде...? А коли ...?
Відповісти
Але й Коба, але й молодець!!! Грошенят не шкодує на замовнички. Люди, не ламайте списи - це вже в Коби передвиборча кампанія почалася. Ростом виріс ого-го! Мамуня грошенят підкинула свого часу, друга молодюня жіночка сил та наснаги додає. Все в порядку! От би ще крісло мера зайняти. І тоді б життя вдалося в Коби на 100 відсотків! Хлопче, реально себе оціни. Це ж тобі не з Карпами на фірмі крутіти-вертіти й податки не платити! Амбіції в Коби наполеонівські, а вигляд справжнього прусака. Ти ж тільки те і робиш, що кричиш про те, що всі знають: комуналка у всій країні - на дні. Ач який Коба герой, пробелмами перемається. А ти не говори про них, а роби, пропонуй, щось конкретне, а не словоблудством займаєшся.
А до володимирчан у мене прохання: будьте трохи гоноровішими, а то ведетеся на піар-кампанію Прусака-кандидата й позорите своє місто, скиглите, всі вам у всьому зобовязані. А влада, згідна, погана. Бо це аксіома, так би мовити традиція.
Відповісти
Погана не тільки влада, а й ті, хто її вибілює, бо дивиться на світ крізь непротерті скельця окулярів.
Відповісти
Оце так Читачка.З Даніличом напевно анонімку строчили якщо все так знаєте -"команда". Хлопче Олег.
Відповісти
Перебалакав у Володимирі з знайомими-людей 50 може-ніхто цієї фігні не читав . А коментів тим більше. Хто ж їх пише ?
Відповісти
Ви кажете, що свободівці - люди і мають право голосу! Погоджуюсь, мають! А та переважна більшість, що обрала Саганюка, і ще, і ще обере, як треба буде; ті, що безмежно йому вдячні за допомогу в скрутний час, за вирішення різного роду проблем, - вони що БИДЛО, що не мають перед свободівською жменькою права голосу? Що не можуть відстояти свого кандидата, свого мера,рішення якого їм імпонують? Святе місце пустим не буває. Звичайно, що прийде кінець владі Саганюка, колись і його змінить хтось на посаді. Але щоб виростити достойного - пройде не один десяток років! Бо це колосальна робота і над собою, і в громаді, і у вищих ешелонах. А наше молоде покоління,як тільки щось навчилось, то й поскакало в Луцьк, а з Луцька - в Київ! А хай зостанеться хтось в рідному місті,як Саганюк, хай вчиться, хай очолить місто! Може колись хтось таки знайдеться! Але на разі нема такої кандидатури, і тому люди,які вже стільки років знають свого мера, йдуть і віддають свій голос за нього! А опозиції треба не критикувати, а показати приклад, ось так, Саганюк, треба, ось дивись, як ми зробили... А то тільки теревените,як баби базарні! Я нещодано стикнувся з однією опозиціонеркою,яка давно стоїть навпроти Саганюка і пхає йому палки в колеса - я був в шоці. Що ти, бабо, стільки років в раді робила, що ти не маєш ні МАЛЄЙШОГО поняття про механізми вирішення завдань! Іетелекту - ноль! От і думайте, панове!
Відповісти
Останні новини
Ющенко може сісти в тюрму
13 квітень, 2013, 11:48
Мер Володимира-Волинського нацькував на депутата масові перевірки, – «Свобода»
13 квітень, 2013, 09:37