Волейбольний «Фінал чотирьох»: лучанки почали з перемоги. ФОТО

Волейбольний «Фінал чотирьох»: лучанки почали з перемоги. ФОТО
Луцька команда «Континіум-Волинь-Університет» в першому матчі домашнього етапу волейбольного «Фіналу чотирьох» обіграла «Сєвєродончанку».

Фінальний свисток суді зафіксував рахунком 3:1 на користь лучанок, - пишуть Волинські новини.

На першу гру «Фіналу чотирьох», в якому чотири найкращі волейбольні жіночі команди України змагаються за медалі Суперліги, наставник волинянок Богуслав Галицький виставив бойовий склад: Інна Молодцова, Юлія Молодцова, Олена Туркула, Ольга Андрусенко, Анна Довгополюк, Алла Політанська та Оксана Підгурська.

Початок першої партії був за «Сєвєродончанкою» 0:2. Однак досить швидко наші дівчата показали, хто в домі господар - 14:10. Утім і гості з Луганщини не збиралися просто так віддавати партію, тож не тільки наздогнали волинянок, але й вийшли вперед – 19:21. Лише після тайм-ауту взятого керманичем «Континіум-Волинь-Університету» його підопічні оговталися і вирвали перемогу 25:23.

Наступна партія теж була за господарками майданчика. Волинські волейболістки взяли впевнений відрив з самого початку 6:1 і тримали його до завершення сету – 25:17 і жодних запитань.

А ось наступна партія могла стати заключною у матчі, однак сєвєродончанки були іншої думки. Вони виклалися на повну. Ще на початку партії гості показали, що здаватися не збираються. 7:12 – такий був найбільший розрив. Наші дівчата зуміли наздогнати суперниць – 21:21 і довго команди йшли очко в очко. Утім в «більше-менше» гравці «Сєвєродончанки» таки були фартовішими – 27:29. І рахунок у грі став уже 2:1.

У четвертому сеті «Континіум-Волинь-Університету» була потрібна перемога, щоб завершити гру. І волинські волейболістки впоралися із завданням– 25:21, здобувши першу перемогу в «Фіналі чотирьох».

Наступний поєдинок волинянки зіграють в суботу 13 квітня о 12:00 з фаворитом змагань - южненським «Хіміком».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А сьогодні програли Хіміку 1-3 :(
Відповісти
Останні новини
Волейбольний «Фінал чотирьох»: лучанки почали з перемоги. ФОТО
13 квітень, 2013, 09:25