Скандал у Шустера: через Ляшка політики покинули студію. ВІДЕО

Скандал у Шустера: через Ляшка політики покинули студію. ВІДЕО
Під час шоу «Шустер Live» стався черговий скандал. Цього разу посварилися позафракційний нардеп Олег Ляшко та Олесь Бузина, через це опозиціонери полишили шоу.

На фразу Бузини про те, що Ляшко «вбив свою дружину у декларації», тобто не вказав її прибутки, Ляшко почав відповідати образами, а потім вийшов зі студії, згодом повернувшись зі своєю дружиною, - пише Українська правда.

Учасники програми, які представляли опозицію, звинуватили Савіка Шустера у постановці за розписаним сценарієм і залишили студію. Згодом зі студії пішли й інші учасники шоу. Останнім вийшов Ляшко.



Після рекламної перерви програма відновилася. До студії повернувся депутат Партії регіонів Володимир Олійник та експерт Вадим Карасьов. У прямому включенні в студію з Харкова – мер Геннадій Кернес. Однак ніхто з опозиції не може поставити йому запитання, щодо транспортного колапсу у Харкові під час акції «Вставай, Україно!» 12 квітня.

Під час реклами опозиціонери не одразу залишили будівлю, де знаходиться студія, однак в ефір вони поки також не повернулися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець Ляшко!!! Зробив усіх цих дебілів! Хоч в грубій формі, але цей дебілітет на це заслуговує!!!
Відповісти
Цьому "дебілітету" треба свої амбіції не на шоу демонструвати, а в сесійній залі! Достали вже! Шоу, марші... - а працювати коли, для цього їх обирали???!!!
Відповісти
жесть який клоун
Відповісти
Ну от чого клоун?
Може Бузина клоун?
Він на СТБ бу,в вже звідти поперли цього горе-письменника,який Шевченка за письменника не вважає?Весь світ вважа, а це чудо не має на чому піаритися тому й дурниці каже, невже не зрозуміло це?
А Ляшко не перший почав...,Бузина казав, що перебивають,а Ляшка він сам разів 5,як льоду, перебив..., відчитував депутатів,що вони,як школярі, а він хто тоді, якщо сам ж їх відчитував та сам це й зробив?
Те,що він декларацію не заповнив-це одне, але треба думати коли говориш, тим більше щодо жінки, а Ляшко тут молодець, доречі, він повівся,як справжній чоловік,а не горе депутат аля Табачник чи Кужель...
Такщо Бузину ховати пора заживо, а не запрошувати його в студію...
Відповісти
Повний провал проекту Шустера. Постарів. Пора брати нового ведучого і бажано з України.
Відповісти
Шустера вже давно пора гнати за його розкольницькі дії народу України.Цей випадок його "імпотенції" телеведучого повинен нарешті показати власникам провідних медіа України,що Шустер набрид.
Але,на жаль,такі шоу прибавляють рейтингу каналу,а значить,зростають прибутки від реклами.отож,мабуть набридлий Шустер ще довго буде мозолити очі телеглядачам...
Відповісти
Ляшко молодець!!!! Показав цим КОЗЛАМ ДЕ РАКИ ЗИМУЮТЬ!!!!Я за ЛЯШКА!!!!Так тримати!!!!
Відповісти
С таким лысым и злым кацап@м (аппонентом Ляшко, на Шустер лайф), не только Ляшко, а и таежный медведь начнет говорить гадости и реветь как зубр. А во вторых, НОРМОЙ развитый стран есть-КОНФЛИКТ МНЕНИЙ В ПАРЛАМЕТЕ, а не на лавочке Шустер Лайф.
Відповісти
Чесне слово і називати людину,яка сиділа 2 рази у в*язниці християнином..., ну якщо покаявся та не робить цього можна, й треба,але Яника називати християнином, віруючим,бо він відпустив луценка?Це - сміх! він ще й Юлю відпустить, тому що Єс за жабри його взяв, він не лідер, пан Ахмєтов там лідер, а не Яник...,позорище,навіть, таке казати..., той Бузина-це Оля Бузова в Україні=) тільки ін. роду, клоун дешевий разом з тим Савіком,блін...До Яника бижи, скажись, от яка опозиція та Ляшко!
А ВОНИ ДЕКЛАРАЦІЮ ПОВНІСТЮ ЗАПОВНЮЮТЬ? В АЗАРОВА НІЧОГО НЕМА ПО ДЕКЛАРАЦІЇ,ЛЕКСУС-ЦЕ ЖІНКИ =)...
То чим ляшко гірший...
Одна проблема наявна-лідера нема, він є,або Луценко або Юля, або Тягнибок,але не Кличко і не Яценюк!!!
Відповісти
Останні новини
Скандал у Шустера: через Ляшка політики покинули студію. ВІДЕО
13 квітень, 2013, 08:35