Бійка в роздягальні ‒ інформаційна «качка», ‒ ФК «Волинь»

Бійка в роздягальні ‒ інформаційна «качка», ‒ ФК «Волинь»
У ФК «Волинь» спростовують інформацію щодо бійки в роздягальні між футболістом та спортивним тренером команди.

Вранці 13 квітня інформаційна агенція «Спорт України» розмістила на своїй стрічці новин повідомлення, яке згодом розповсюдили десятки інших сайтів, про те, що після матчу 24-го туру «Волинь» ‒ «Іллічівець» у роздягальні «Волині» відбулася бійка. Буцімто спортивний директор ФК «Волинь» вдарив гравця Рамона Лопеса, який не забив пенальті у грі із маріупольцями, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

«Гравці, тренери, адміністрація та вболівальники «Волині» із великим інтересом прочитали таку «цікаву» та «пізнавальну» інформаційну «качку». Не скажеш, що ми були вражені, всі були ошелешені такою інформацією, виданою здавалося б поважним інформаційним ресурсом. Утім, якщо чесно, то всі ми відчули себе облитими брудом», ‒ стверджують у клубі.

Відтак, ФК «Волинь» офіційно заявляє, що жодних конфліктів у роздягальні не відбувалося, після матчу відбулися традиційні короткі збори тренерів та гравців команди. Події, описані сайтом sport.ua, є надуманими і неправдивими. Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко також спростував факт бійки і взагалі конфлікту у роздягальні.

ФК «Волинь» буде вимагати офіційного спростування інформації від sport.ua, а також скасує акредитацію власного кореспондента цього сайту на висвітлення матчів за участю «Волині» у місті Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну звичайно, те що заборгованість у клубі 5 місяців теж спростовували, незважаючи на те, що навіть діти знали, що вона є, що і підтвердив нещодавно коуч. Зараз те ж саме, усі охоче віять що ярощук не гнида, а білий і пухнастий
Відповісти
Как вы смеете , Алекс пример для всей волынской молодежи, да ростом не вышел, но зато как красиво одевается и поет под гитару,просто Розенбаум 20 лет назад.
Відповісти
Бразильцi - не покiрнi украiнцi, якi обрали владу з кримiнальною репутацiею.

Найманий працiник мае право на протест, якщо порушуються його права.

Як вболiвальник Волинi i лучанин висловлюю свою подяку порталу Спорт.ЮЕй за надану iнформацiю.

Власникiв Волинi нiчого окрiм використання клубу в непрозорих фiнансових схемах не цiкавить.

Це ж важко уявити - минулого лiта взити позику на 30 мiльойнiв доларiв (понапiдписуваши легiонерiв з контрактами на 2-3 роки з мiсячнею платнею 20 тис. баксiв ) i оголосити про припинення фiнансування.

Палиця, власник ФК Волинь - нардеп ВР, входить в 100 найбагатших украiнцiв, ХАПНУВ БЕСПЛАТНО МiСЬКИЙ СТАДiОН - МОВЧИТЬ ЯК НiМИЙ.
Відповісти
Останні новини
Бійка в роздягальні ‒ інформаційна «качка», ‒ ФК «Волинь»
14 квітень, 2013, 09:11