У Луцьку відкрили новий нічний клуб. ФОТО

У Луцьку відкрили новий нічний клуб. ФОТО
Новий нічний клуб «Opera» відкрили в центрі Луцька.

Відкриття закладу відбулося 12 квітня.

В інформації на офіційній сторінці клубу Вконтакте зазначено, що заклад ‒ найбільший на Волині і має 1000 місць для відпочинку. «Відкривав» клуб гурт «Нікіта».

Нагадаємо, про плани щодо відкриття закладу розповідав бізнесмен Андрій Котищук.

«Це буде найбільший нічний клуб на Волині. Одночасно там зможе перебувати тисяча людей. Окрім власне клубу, буде ресторан, три літні тераси. Ми будемо влаштовувати гарні шоу-програми, привозитимемо популярних зірок. Будуть і фірмові вечірки. Привозитимемо КВНщиків, без цього нікуди», ‒ обіцяв він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 81
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А адресок сего злачного места, так для справочки, может кто-то не в курсе))
Відповісти
"ХРОМАЯ ЛОШАДЬ – 2"
Відповісти
Адреса - "Гранд Волинь". пр.Волі.
А були гарніші дівчата. Фотографу - незачот.
Відповісти
Фотки ужасные!
Відповісти
Цей ведучий - колхоз місцевого розливу! Вже тошнить від нього, майже на всі відкриття його запрошують, випускні... - невже кращих нема у Луцьку?!:( На випускному моєї дитини ледве стримався щоб пику йому не натовкти!
Відповісти
P.S. Ведучий той що товстий і не бритий!:) Забув як його звати...:)
Відповісти
Добре, що показали публіку. О нє, я туди не ногою.
Відповісти
Мда....что это за ужас?
Відповісти
одна папса... нічьо нормального. все таке тошнотвоне...
Відповісти
Інтерєр нічого вроді судячи по фото, але в піст так біситись, незнаю незнаю ... після Пасхи схожу гляну шо там...
Відповісти
та що ти тут пояснюєш про піст?
вони ж думають, що якщо людина постить-то вона чуть не "оборотєнь", бо не така як вони, ти що,не стадо без сили волі..., кому тут про піст розказувати?
або :оце так мізки промиті відразу,нажаль,в нашій країні культури нема, а про культуру споживаня-це взагалі загада для наших мешканців!
просто ще недоросли до розуму і все, а піс не піст-нашим по-барабану,вони жили й житиму в своє задоволення, знаходячи мільйони оправдовувань в свій адрес...
Відповісти
А чего вы жалуетесь на фотки? Котыщук молодец, у нас в Луцке нет клубов нормальных.вся причина в прихожанах. Человека из села можно забрать, а село из человека никогда.
Відповісти
...у нас в Луцке нет клубов нормальных...

і ніколи не буде, бо пипл хаває те, чого він сам вартий.
Відповісти
100%!
Якби себе поважали лучани,Не кажу вже про приїжджмх-то б про такого як Котищук та Хорзов Ви взагалі не чули!!!
Відповісти
Народ, ви чого критикуєте??????загляньте правді в очі, більшість з вас живе на з/п в 2000 грн. а деякі взагалі стріляють гроші в батьків!!!не маєте змоги то не ходіть, а якшо душить жаба, то вішайтесь...РЕСПЕКТ Хорзову, Котищуку і команді за пророблену роботу!!!)))p. s. ще раз повторюсь, спочатку доростіть до такого рівня, або спробуйте організувати щось своє, а потім відкривайте рот і коментуйте!!)))
Відповісти
Згідна на всі 100%.
Відповісти
аргумент Уве Болла - самий залізний аргумент, так?
Відповісти
до якого рівня дорости?:) до продажності чи жидом бути?
це що його чи їх? це київлян!!! та про який тут рівень взагалі мова-про 2000грн. та стріляння грошей у батьків, отож бо й воно,що там таких більшість, або взагалі не так-студентів, які жиуть за бабоси батьків, оце рівня?:) не сміши,дзєцко, мене і розумних людей...
Відповісти
Підтримую тебе,Олег! Я з впевненістю можу сказати, що в інші клуби просто перестануть ходити:) Власники молодці! Опера не гірше Севена і місця більше. Такі в нас люди на Волині, полішуки одні ,яким завжди щось не подобається!
Відповісти
Марина,якщо ти фанатка 7-на то так і пиши.Я колись туди зайшла і мене ледь не знудило.Піджейки нульові,інтерьер на троїчку,про меню та обслуговування взагалі мовчу:)Зайшла через пів року,і що ти думаєш?Ті ж самі люди і той самий перелік що і був раніше:)Ніби в минулому побувала.Так шо казки іншим пиши...
Відповісти
Ой,як ви люди любите нити,все вам не подобається. Радій,що хоч шось будують в Луцьку. Кожному своє.Не подобається-не ходи
Відповісти
Ой,Аня, а в Ківерцях вже набудувалися?
Вже там замало тобі репутації? Вже сюди добралася,щоб ще тут твою штучність лицемірну оцінили?
Відповісти
Катя щоб ми знали які відсталі наведи приклад на будь-якому закладі, що в твому розумінні не нульові піджейки, хороший інтер'єр та обслуговування на висоті!!! P.S. "Торнада" в Рожищі та "Динаміт" в Іваничах не називати вони поза конкуренцією...))))
Відповісти
угу, балдахін і стєни, об які голвоою можна битися-Оля Фреймут відразу б закрила це гавно!!!
Відповісти
Культуру треба розвивати в молоді, гарнний смак, спорт врешті-решт, а то ... аби дупою потрясти і пабухать дорого. Тиці дриці одні, "Ми с адеси і ми проста бухаєм".
Луцьк не мав потреби в такому закладі, як на мане я користі він нашій молоді не принесе це точно. Блуд і разврат в моді, що тут скажеш.
Відповісти
я с тобою на всі сто згідний!!
Відповісти
Чергове місце у Луцьку для отупіння молоді. На мою думку, розважальних клубів у місті предостатньо. Не буду приховувати того, що не люблю цих закладів, які тільки сприяють тому, щоб молодь напивалася, розважалася, скурювалася. І так дух нації деградує. А таке місце цьому буде тільки сприяти. Шкода. Краще б люди у якісь мистецькі речі вкладали гроші, які окрім задоволення ще розуму додають. А то виходить: мистецькі проекти животіють, ледь відкриваються, існують. А розважальних клубів, як грибів після дощу. Поки інвестори не вкладатимуть у розумні речі, доти люди лишатимуться на рівні примітивізму і навіть не мрійте про те, що життя колись буде краще. Пий, кури, розважайся. А решта все - фігня. Правда? Шкода :/
Відповісти
ось і я про це! підтримую!
доки попса живе в голові людей, доти і справи вони робитимуть відповідні...
Відповісти
Шановна,а вас ніхто і не змушує ходити в клуб для того щоб курити і пити!Можна просто добре провести час,потанцювати, зустрітися з друзями. Це вибір кожного як вести свій спосіб життя і куди ходити!
Відповісти
А з друзями, шановна, можна будь-де зустрітися, навіть, у друзів вдома, якщо ти хочеш саме зі своїми друзями зустрітися-то аби бажання було,а ен відмазки, а не вдіти чергову шмотку дешеву турецьку з Юванту чи ринку Білорусії та викраситися перегідролем у невідомо що та піти всім це показати,а ще нігті наростити та червоним напацюкати, щоб всі бачили)))+ сумочку чи взуття на шпільці леопардове ( це ж типу модно,стильно так,у нас, в селі)...
З друзями і в арт-кафе і в піццерії, і в кафе, і в кав*ярні зустрітися можна, і на вулиці, і в гості сходити, і так далі, і поїхати кудись..., дівчино,що ти тут розказуєш????
Відповісти
Підтримую Вас! В місті дітям немає де у футбол пограти,в баскетбол і т.д.,дитячих садочків не вистачає,але клубів на кожному кроці.Нічні клуби - місця для отупіння молоді.Зустрітися з друзями ,провести час можна і в кафе,ресторанах чи в інших більш култруних закладах,ніж в цих клубах.
Відповісти
Я там була.Той самий Севен і ті самі пики:)Нічого нового.
Відповісти
По-перше, це не ініціатива Хорзова і Котищука. Вони скоріш за все наймані "товариші". А по-друге, хтось писав про зарплату. Виходить що офіційно на Волині зарплати низькі, але мають люди за що ходити у нічні клуби. Значить треба задуматися де ж беруться ті підпильні гроші. Нато є відповідні органи, хай і думають. А по-третє, у нас тих нічних клубів щось забагато для такого "велолюдного" Луцька.
Відповісти
Ось це правильно! І не ма що скиглити що в Україні погано живеться! Клуби відкривають, люди мають гроші туда ходити, подивіться на вулицю - на яких машинах люди їздять і авто все більше і більше стає, на вулицях ходять не пристойно вгодовані люди і хтось жаліється що в Україні погано жеветься? Да ви з жиру бісетесь!!!
Відповісти
Хто з жиру біситься?
Люди їсти не мають що, зате за квартину платять,бо бояться,що їх виженуть такі непотріби,які зараз керують країною!
Ті хто мали гроші-стали ще багатшими, ті хто їх не мали-ще біднішими!
Те що парочка людей їздить на БМВ, Лексусах і так далі-це не означає, що вони щасливі і це так має бути..., якщо дял Вас щастя у тому,що Ви відпочиваєте на Мальдівах, їсте чорну ікру та одягаєтесь від гуччі чи бріоні, а самі копійчину шкодуєте бідним дати, фонди організувати-то Вас треба жаліти...,а не цих людей,які жебракують, адже вони в першу чергу люди, а не нелюди!В нашій країні велику роль відіграють зв*язкиі гроші-от і в цьому вся біда!!!
Відповісти
підтримую Mariia Domanska і Нормальний! замість спортивних майданчиків чи клубів для елементарного розвитку тої "залатой маладьожи" - новий варіант зомбування! прихований стрип-клуб, розсадник для оргій!
Відповісти
кожному - своє! гарний клуб для свого контингенту. ніхто туди ходити не змушує, але для мене ВЕРСАЛЬ є і завжди буде ВЕРСАЛЬ! а севен чи опера чи балет це не ВЕРСАЛЬ)
Відповісти
"Не той тепер Миргород, Хорол-річка не та..." (с)
І тепер, коли підеш в оперу, твої друзі тебе можуть не зрозуміти, бо ОПЕРА вже не та
Відповісти
Марія то права, але будують і відкривають те, на що є попит. На спортивні зали і "гуртки" для розвитку молоді попиту немає, бо чогось ті, хто хотів би туди ходити, не завжди мають фінансову спроможність, а хто має грошики, той і замовляє музику (чи нічні клуби). Не думаю, що панянки піджейки чи гламурні відвідувачки клубу витрачатимуть свої кошти на високомистецькі чи мегеінтелектуальні викрутаси. А хто тягнеться до культури, той по таких закладах все одно не ходить.
Відповісти
А вот тут можно согласиться! Во многие спортивные залы цены выше чем в ночные клубы и после этого вы оставляете выбор молодежи???!!!
Відповісти
Не согласен абсолютно. Допустим, в спортзал 300 грн в месяц,а всего лишь за 1 поход в клуб можно больше оставить баблишка там. Лишь вход и такси уже подтянет под 100.
Відповісти
вот так і ходять, за 100грн.!!! не більше, мінералку чи кока-колу берутьі чекають те,котику, сидять, щоб ти їм і поставив, оцей так званий "уровєнь", який лише сміх та огиду викликає)))
Відповісти
А ти, киця, не думай за мене, добре? Те, на що я витрачаю свої гроші, знаю тілки я...і взагалі, мені здається, що у тебе якесь опередженне ставлення до осіб жіночої статі "піджейКИ та відвідувачКИ", може з цього й треба починати? Нє, ну вибач, звісно, якщо ти дійсно "високомистецька та мегаінтелектуальна особа, яка тягнеться до культури"
Відповісти
Но почему-то в спортзалы на входе нет таких очередей!:)
Відповісти
нічні клуби не для відпочинку, бо скакати, бухати та ригати - це не відпочинок. хоча для того контингенту якраз нормально, вони за цим ідуть.
також тьолки ходять подинамити, пацанчікі - підципити тьолку.
ще є клас мажорчиків, вони ходять щоб показати себе іншим мажорчикам, бо їм приємно похвалитись один одному. на більше розуму не вистачає.
нового нічого не сталось.

Відповісти
Палка з двох кінців. Хтось ходить в спортзал, хтось на танцульки. Але за спортмайданчики і за садочки, то правда. краще б відкрили щось для розвитку діток, а не для гламурних виводків-виродків, що гроші в тата-мами беруть, а ті дурні й дають.
Відповісти
та не тільки дівчатам, а й альфонсам так само...,їх в Луцьку не менше..., слово проститутка-це не тільки жіночого роду тепер, це вже всіх родів стосується, і нажаль, дедалі чоловіків ще більше ніж жінок...
Відповісти
О, бачу над цією сторінкою наша хвора добре попрацювала, не менше десятка коментів лишила.
Відповісти
Те що Луцьк провінційне місто- це правда. Проте бодай хтось з шанувальників клубного життя знає якої якості (ні не так а..) наскільки дешево-синтетичні матеріали використовуються у оформлені подібних закладів.
Провінційність не є перешкодою до відчуття якості і рівня скласу закладу. Цей Баро-клуб низького рівня (дещо з претензіями на середній).
До нього йти можна, лише не варто розраховувати на щось над .. над витончене. Ціни, як завжди для Луцька, - завищені. Проте найгірше це відвідувачі, коли ви закомплексовані ваші враження будуть негативні, Коли ви надто перебірливі і маєте досвід відвідин європейського (в Україні також є такі) клубу ваші враження також можуть бути негативні. Позитив для усіх решти.
Відповісти
Добрий день, любі друзі.
Шкода, що увага така приділяється вами таким дрібним, по суті життя, речам. Насправді. Якщо чесно себе запитати, то кожному з вас в серйоз до цього чи до будь-якого іншого клубу немає діла. Але є такий от сайт, де можна всяке таке пописати.
Жоден з вас не пише нічого хорошого про людей, які ходять до клубів та про клуби загалом. Висновок - кожен з вас таки там буває. Я думаю, ні для кого не секрет, що середовище, в якому існує людина - це зеркало/відображення її самої, внутрішнього життя. Виходить, що те, що ви самі й бачите у клубах є вашим відображенням. І кожен бачить щось своє. Але, як виявилось після прочитання вище написаного, практично ніхто не бачить хорошого. Загляніть у себе. Це не критика, не образа, це те, чим варто усім нам по життю займатись.
Нічого не зробиш з тим, які люди навколо нас, нічого не зробиш з тим, яе вони проводять час. І з тим, у що вкладають гроші ті, хто їх мають. Це усім і так зрозуміло. Адже якби хтось із вас це таки робив, змінював би щось маштабно, і вірив у те, що робить, то не було б бажання писати сюди купу бруду стосовно інших. І це правда. Людина, яка твердо у щось вірить, не стане переконувати у цьому інших агресивно та з нападками на протилежну думку.
Відповісти
Пир во время чумы
Відповісти
Как же все любят считать чужие деньги, не заработав своих, говорить о плохой культуре, при этом не уметь даже три слова в кучу слепить. Люди делают успех в той отрасли, которая пользуется спросом. Не просто так все знают их имена... Если бизнес приносит кому-то успех, почему-бы просто не порадоваться за него? Это их любимое дело. А насчет мажорчиков - слова завистников и неудачников. Мне там понравилось, развитие по сравнению с Севеном очень заметно. Успехов и процветания. Ваш ход, Haters!!! :)
Відповісти
плюсую
Відповісти
Шкода, але це ти хворий, бо сам собі ж пишеш похвалу!
Ніхто нікому не заздрить, а тим більше мажорчикам!!!! де Ви такі взялися? Звідки ВИ? Мама, тато заробили, а ви себе такими вважаєте?
Мажорчики?)))
не смішіть розумних людей,ок., бо і так вже є посміховиськом на все місто!!! І не тільки, тут бачу й славнозвісні Ківерці відпочивають, куди лучанам до ківерцівських?! Ви що?!
Ніхто їх не рахує, просто сказали,що це дешевизна,яка чомусь хоче бути ефектною в Луцьку, найкращим, отак вони себе позиціонують,але,насправді, це рівень села...,особливо, балдахіни,які були в Севені,які ніколи не пралися,не гладилися,а ви цим, мадорчики, так звані дихали..., Вам подавали дешевизну,а ви її купували не знаючи що так дійсно якість, а як вам знати? Якщо піднімаючись дерев*яними сходами, там ноги можна було зламати,то ви їх і зламали,разом з головою!
Відповісти
Пффф... Излишняя зависть, плохая черта характера. Гнидо-человечек внутри ломает и гнет. Где у тебя гордость? Балдахин, о котором ты тут распинаешься - это твои недомозги.
Відповісти
аха ха) чудо,все на що ти спроможне-це слово зазадрість),бо хочеш,щоб так було,Але насправді з тебе сміятися та плакати, більше як на жалість ти не розраховуй,тебе релаьно шкода, бо більше слів в людини нема, лише заздрість, ааааааааа, Ви ненормальні на ній, навчіться критику спримати достойно!
так,є, гордість, я не відпочиваю там,де таке бидло,як ти!
Відповісти
И где же отдыхает не быдло? И как нужно было упиться, чтобы увидеть балдахины из Севена в Опере? :)
Відповісти
Ведеш мову з бабулею 50 років! Вона онуків глядить, а ти з нею сперечаєшся)))
Відповісти
якщо в твоєму розумінні відпочивати-це тупо по нічних клбах та все, то мені тебе 100% шкода..., адже відпочивати можна з користю,з радістю.
я не кажу, що я не відвідую дані заклади, але бачивши той севен, бридко йти в оперу...,саме як в нічний клуб, бо там цікавого нічого нема, ось в чому суть,що там нового,креативного,стильного, не такого як кругом? а ні чого!!! Даша приїжджала? Ну й що? Посміялася з вас всіх,бабло закосила і далі поїхала ще таких 55 клубів відкривати в Україні та в Росії...
після емоушена я не думаю,що атм був якийсь капітальний ремонт проведений..., тому я не кажу, що я не відвідую,але, нажаль,в Луцьку нічних клубів нема достойних, ну принаймі хоча б таких,як в Львові... вам опера, не опера, всеодно не буде з того толку...
Відповісти
Дивні люди, які пишуть, про те, що в піст відкрили цей заклад. Як на мене це особисте для кожного, хто не хотів той і не пішов на відкритя.і я думаю, що нічого такого немає в тому,що навіть ті хто дотримується посту, прийшли подивитись,ніхто нікого не заставляв там пити,чи танцювати і туси до самого ранку, можна було просто отримати задоволення від загальноіі атмосфери, ось і все, не бачу в цьому чогось поганого. Проте, що в Луцьку треба відкривати, щось для дітей згідна, але не думаю, що це має якесь відношення до відкриття клубу. І не бачу взагалі ніяких підстав, обвинувачувати в чомусь власників, а ви своіім прикладом можете показати, які заклади треба відкривати. Хоча я впевнена ніхто, з тих, хто писав коментарі особисто сам для цього нічого не зробив і наврядчи зробить. Ясно, що є люди яким заклад сподобається, а яким ні, це й так зрозуміло, бо всі різні. Стільки негативу написали, що аж читати бридко! На рахунок власників, взагалі брєд повний! Люди змогли чогось досягнути і відкрити свій бізнес, молодці!вони це змогли зробити, а заздрість це не найкраща риса!
Відповісти
От чому якщо правда-то полішуки відразу думають,що це заздрість?
Тут написана реальність,якщо ти туди ходиш-це не означає,що ти права, просто ти така як всі...
Щодо посту-то все правельно сказали,безбожниики, жиди, а не православні...,все! Що далі ще казати? Таким як ти-це сріа масса, яка кайфує від Юванту, турецьких відпочинків, шмоток, леопардових 3-км. анрощених нігтів та білих,як перикись нарощених дротів на свою тупеньку голову..., то що тобі доказувати??? Ти не варте того!
Адже ще не доросло!
Відповісти
Я б дуже хотіла почути, від чого, як Ви виразились, кайфуєте Ви, де відпочиваєте та купуєте речі? Поділіться Вашим досвідом, може й хтось із цих людей захоче вийти із "сірої маси" та стати яскравим та оригінальним, як Ви?
Відповісти
Аби ви знали з ким спілкуєтесь. Ви ведете дискусію з старенькою бабцею, яку на короткий час випускають в мережу. Вона вже ніяк не кайфує, а відпочиває в лікарні. Її манера спілкування це обсирання та обгавкування, її зразу видно на любій гілці.
Відповісти
сіра маса-це не лише одяг та відпочинок..., тут Ви самі й підтвердили своє "я"...й підтвердили-що сіра маса, бо, особисто, на мою думку, ходити туди та платити за неавідомо що,яке неякісне, нездорове, негарне, не чисте, навіть, не стильне-мене б це ображало!
погоджуюся,що в Луцьку нічого нема достойного,але й це не вихід, а чому нема? бо люди то "ведуться"...,ось тому й не хочуть вкладати гроші в якість, стиль, смак..., розумієте?!
Відповісти
Мені шкода вас! Бачу життя вас і так обідило, тому ніяк не сприймаю вашу критику, мені просто смішно. Згідна, з попереднім коментарем, розкажіть всім як це не бути таким як всі! На рахунок себе можу сказати, що ніякого відношення не маю до довгих нарощених нігтів, це не моє, про волосся як ви виразились біле, як перекись, теж нічого не бачу спільного з собою, бо колір в мене свій і я ні разу не фарбувалась.:)і від юванта я особливо не тащусь, в Туречені, ще не була:)це так вам для загального розвитку. Не треба шукати у всіх тільки негатив! Якщо ви чимось не задоволені в житті то це не дає вам права ображати мене, і називати тупою і взаліто я не злючка як ви виразились!можливо я до чогось і не доросла, але мені вистачає розуму, щоб неображати незнайомих мені людей, на відміно від вас! Якщо вже говорити про людей, які були присутні там, яких ви називаєте сірою масою, то серед них були, які позакінчували по два вищих навчальних заклади, і пишуть десертацііі, ну для вас це все сіра маса! Це звичайно ж не має відношення до відкриття клубу, але так вже сталось, що одна особа яка вважає себе не такою, як всі, вважає вміх ніким!
Відповісти
те що в нашому вузі, так званому, пишуть десертації-це не показник, там,де ректор фізкультурник, де студенти не можуть знайти роботи після закінчення цього горе закладу,де їх заставляють приносити фіктивні дані,що ти працевлаштований, адже не дають можливості закінчити вуз, перекривають дихання!
де розумних валять, бо треба своїх на державне пропхати, та вчителі, викладачами їх не назвеш,адже в школі краще подають інформацію,без ксероксів та без заучувань теорії, яку потім на практиці здійснити-нереально!
для мене достойним прикладом може бути лише людина,яка на практиці досягла,а не все життя пише, толку з твоєї писанини?))
ти краще ділом займися, удосконалюйся, піди на роботу,а не деградуй у виші Полісся, де його і вишем не назвеш, адже це пропаще болото та канава!
якраз таки мені Вас шкода, бо Ви обмежена, всі ми знаємо хто йде зараз в аспірантуру та ще в такий орган,як "доблесна міліція"...-всі неуки, ледарі, які в житті свої амбіції не можуть реалізувати на практиці самостійно,всі закомплексовані та недалекі в сусіпільстві деградовані люди!
а варто було б побувати хоча б в Туреччині-тоді судити..., ясно?!
якщо Вас цей "стайл" влаштовує,то будь ласка, не кажіть,що Вас ображають! Ви, навпаки, маєте цим пишатися, в чому тоді образа? Нонсенс у Ваших словах,шановна!
Майте хоч 5 освіт..., це зараз ні про що не говорить!!!
А в дівчат, таких як, Ви...,завжди все "своє та природнє")))),хто б сумнівався=)...,а наспарвді жага тільки як знайти собі побагатшого та потупішого,щоб мене дурепу терпів...,ось і вся логіка...
на відміну від Вас,мене життя не образило, я буваю закордоном, бачу як воно є...,тому Вам раджу теж переглянути свою життєву позицію...
Про мій загальний розвиток-не тобі судити,повір...,а про твій-все вже ясно, на Ви тебе не назвеш, бо поваги нема до сірої масси,яка тільки спить,їсть, ходить на роботу, купує шмотки та біжить оцю дешевизну на камеру показати...! То де тут повага?! Ви щось вагоме робите?!
Досить!
Відповісти
Бабуля, ви про що мову ведете? Освіти у вас нема, за кордоном ви буваєте часто, але кордон, це межі вашого двору, ваші чоловіки вже давно від вас розбіглися, а ваш загальний розвиток видно по вашому стилю спілкування. Ви і є та сіра маса, яку ви начебто не поважаєте. Заспокойтесь, ідіть онуків глядіти, а тут дайте можливість молоді поспілкуватися.
Відповісти
а ви усі ніколи не пробували поєднувати у вашому житті і спотивни зал, тренування, розвиток духовного життя і нічні клуби? чому не можна бути адекватним і стриманим у всьому? чому ви настроєні настільки агресивно,щоб лише ображати оточуючих вас людей? у кожного свій світогляд, та кожен має власну думку щодо правильності своїх рішень. Тому шановні інтелектуали, оражаючи оточуючих,Ви лише показуте своє справжнє обличчя. Займісться розитком власної особистості і у Вас не вистачить часу на негатив,який Ви вивільняєте у суспільство.
Відповісти
ай повеселили, ай молодці!
бруд рікою, і правильно, це шлях до очищення, жовч виходить, дихання поліпшується - жаба відступає.
якщо відверто, то у кожного закладу є свої прихильники, яким хоть помиї налий - все ріно прийдуть. там вони почувають себе комфортно, як то кажуть, у своїй тарілці. тому сперечетись про доцільність існування того клубу марно.
всім відомо, що версаль звичайний гадючник і місце "догнатись", тому туди йдуть певні особи із певними намірами, дядьки старші, баби хітрющі, не кожному дадуть, чекають "ПРІНЦА", ну хоч на ніч...
так само "голіБлуд", чи то ГАЛІвуд - дядкі молодші, баби бідніші і дурніші, дадуть з більшою вірогідністю, але принца зловити надія гріє так само.
ну і ЙОПЕРА. все те саме що написано вище, тільки з натяком на псевдогламур.
отже, місто має всі необхідні атрибути мегаполісу.
ходити будуть всюди, не тому, що подобається, а тому що після 23-00 тільки в таких сараях можна "требавать прадалжения банкета".
підсумок. всі ці "клюби" повна х-ня не варта уваги інтелігентних людей.
а кому дуже треба, нехай іде :-)
мені не треба.
Відповісти
Я повністю з вами згідна!
Відповісти
Знову нічний клуб, знову пий, гуляй, розважайся. А щось вище,на жаль, у бізнесменів немає зацікавленості робити. Бо, це ж, блін, не приносить прибуток. А так хочеться, щоб відкрилося затишне арт-кафе у якому можна цікаво проводити час! Наприклад, влаштовувати літературні вечори. Робити те, що приносить людям користь, а не направляє їх у течію деградації.
Відповісти
Та арт-кафе, де можна проводити літвечори, теж достатньо. Втім у них проблема з креативом! І відсутнє бажання щось організовувати більше, ніж просто продаж напоїв та тістечок.
Відповісти
Вот і я про шо?!!
Тому що люди себе не поважають взагалі,продаються за запрошення, за нещасне запрошення, а ще шукають де б його знайти!
Те,що в місті вистава: "Собаче серце" з героєм з тс "Інтерни"(Лєвіном,якого атк всі обожнювали,то ніхто чомусь не шукає по знайомих мо-ті як піти туди)
Краще туди тих 100грн. віддати, на справжню достойну гру акторів, яка заслуговою оплесків, задоволення, море позитиву....,тим більше на теренах СНД доволі відомих, це і мистецтво,і культура, і поєднання,і того, і того!
А ні...повторююся краще піти "папіка-багача місцевого" шукати, а потім плакатися,які вони сволочі,ай я яй...,а я така класна!
.... купити зі зарплатні макс. 2000грн. (це ще добре,коли працює, а не на татові гроші живе та сидить вдома, а вдома тільки нігті фарбує)за останні гроші плаття і чоботи, та побігати за фотографом,а потім по всьому контакту виставляти на сторінках, що я була, я.......,дивіться!!!Мене таку "красіву та прєкрасну" сфотали)))
Народ, куди ми котимося?
Ну ладно розумію в кого д. народж. було, це ще таке, а коли тако тупо одні і ті самі, вибачте,але пики-це занадто!!!А потім кажуть як важко жити, які всі тут такі сякі, а Ви які?
Чесно, якби дівчата не були такими дурними, от чесно, такого б бардаку не було!!!
Відповісти
много болтовни - мало толку и действий
Відповісти
Оце ж начиталась)) Люди, все ж таки в кожного різні смаки, і тільки кожен за себе вирішує чим йому займатись... Навіть, якщо хтось і робить помилки, потім краще сам на тій помилці навчиться і зробить висновки...
Відповісти
Он як бидло пожвавилось після відкриття чергового стійла )))
Відповісти
особисто я не помітив великої різниці між "трьошкою" (з 98-го) і цим закладом з 2013-го... основна аудиторія - плебс в найгіршому розумінні. не всі, підкреслюю, а основна частина аудиторії. як на мене цензувати потрібно відвідувачів подібних закладів досить однозначно. робити це слід - розвиваючи авторитет самого закладу. але не опосередковано скочувати його до "мейнстримового" стійла та прирікати на меншовартісне існування, як всі інші клуби Луцька. спробувати зацікавити достойну публіку. впевнений, що 1000 душ знайдеться )
Відповісти
Обслуживание ужасное.Забыла цветы в Опере, пришла на другой день, сказали их уже нету!!! Круто. Ж А Х.
Відповісти
гаршіші дівчата в коротших юбках
Відповісти
якщо неустраюють дівчата то сходіть на останній дзвоник юбки подколенники чулки бантики молодость каблуки 15 см.а после 22-00 все пяніе лежат в парку и можна брать безотказно
Відповісти