На Волині «плавають» 45 дворів, ‒ рятувальники. ФОТО

На Волині «плавають» 45 дворів, ‒ рятувальники. ФОТО
Станом на 9:00 15 квітня ґрунтовими та талими водами в області підтоплено 45 дворів та присадибних ділянок у 13 населених пунктах.

Зокрема, «попливли» села у Рожищенському, Любешівському, Ковельському, Турійському районах, селище Колки Маневицького району, Голоби ‒ Ковельського, а також міста Луцьк, Нововолинськ, Ківерці та Ратне, ‒ повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Загалом за минулу добу відкачано 4567 метрів кубічних талих вод. До аварійно-рятувальних робіт залучалось 52 людини особового складу державних пожежно-рятувальних підрозділів управління ДСНС у Волинській області, 17 одиниць пожежної техніки з насосним обладнанням.

У період з 1 квітня по 15 квітня здійснено 197 виїздів на аварійно-рятувальні роботи з відкачування води, залучено 658 чоловік особового складу, 203 одиниці техніки, відкачано 93238 метрів кубічних талих вод.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І у Володимирі- Волинському також плавають приватні двори по вулицях на околицях та в центрі міта на вулиці Шевченка. В моїй хаті вода по плінтуса а в сусіда на 40 см від підлоги.. Чому обласне і Володимир-Волинське МНС скриває інфу по Володимир- Волинському. Що теж хтось заважає сказати правду. А люди через некомпетентність та корумпованість у питання забудови Володимир -Волинської міської влади міста вже не один рік страждають через паводки.
Відповісти
Люди страждають через свою тупість!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині «плавають» 45 дворів, ‒ рятувальники. ФОТО
15 квітень, 2013, 12:16