На Волині через корупцію звільнили посадовця

На Волині через корупцію звільнили посадовця
Заступника начальника відділу освіти Володимир-Волинської РДА визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення.

Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура склала протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення заступником начальника відділу освіти Володимир-Волинської райдержадміністрації, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Встановлено, що цей державний службовець незаконно видав наказ про нарахування та виплату за рахунок коштів місцевого бюджету преміальної оплати обсягом понад 2050 гривень головному спеціалісту відділу освіти Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Суд визнав посадовця винним у порушенні обмежень щодо використання службового становища та застосував до нього стягнення у виді штрафу на суму 850 гривень.

Штраф держслужбовець уже сплатив. Збитки, завдані державі, відшкодовані. З роботи заступника начальника відділу освіти буде звільнено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Шось той Володимир- Волинський в останній час стає " знаменитим" І не треба звинувачувати Свободу у підготовці матеріалів. Там у Володимирі вже суцільний бардак і бзпередел
Да князю пора на покой - Раз підлеглі не слухають і тягнуть все на себе !!
Відповісти
І не соромно прокуратурі області оприлюднювати таку інформацію?А де справи по вкрадених коштах які були виділені на ремонт доріг?Хоча всьому є пояснення -не знав однієї арифметичної дії-ділення.
Відповісти