Як у Луцьку танцювали під закарпатський рок-н-рол. ФОТО

Як у Луцьку танцювали під закарпатський рок-н-рол. ФОТО
Концерт ужгородського гурту «Триcта8ісім» відбувся у Луцьку цими вихідними.

Захід відбувся 13 квітня у пивному клубі «Оболонь».

Під час концерту закарпатські музики презентували свій новий міні-альбом «Перча», до якого увійшли 5 композицій: «Варош банда», «Дислокація», «Заробітчано», «Будь там» і «Наша файта».

Зала «Караблика» ледве змогла вмістити всіх охочих, адже послухати «рок-н-рол в карпатському дусі» прийшла не тільки молодь, а й люди «поважнішого» віку. Концерт розпочався о 22:00 та тривав понад півтори години.

Як зазначали самі музиканти раніше, гурт «Триста8ісім» ‒ музичне відображення культурної круговерті, яка утворюється на перетині фольклору народів Закарпаття, карпато-балканських мотивів та ексцентричної суміші цілої низки сучасних стилів музики, серед яких ‒ фольк-рок, панк, фанк, ска, рок-н-рол. В своїх невтримних мелодіях вони поєднують угорські чардаші та палкі циганські мотиви, румунське розмаїття та гуцульську безпосередність.

До складу гурту входять Павло Генов ‒ вокал, гітара, Володимир Щобак ‒ труба, бек-вокал, Ігор Магада ‒ ударні, Андрій Шаповалов ‒ бас-гітара, Станістав Микульця ‒ акордеон та Сергій Елагін ‒ гітара.

За словами музик, обкладинку альбому вони робили самі. Назву на ній виклали з власних шкарпеток. Кажуть, що за ними гурт вже впізнають. Назву виклали на домотканих доріжках, які музиканти стелять на сцені перед своїми виступами.

«Атмосфера ‒ бомбезна! Впевнений, що більшість із присутніх майже не чули про цей гурт, але перейнялись стовідсотково і гуділи, як слід! «Триста8ісімовців» ледь відпустили зі сцени, кілька разів, гукаючи на біс», ‒ розповів музикант і арт-директор «Оболоні» Андрій «Тіма» Тимчук.

До слова, скачати міні-альбом і оцінити творчість музик на власні вуха можна на офіційному сайті гурту.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Концерт ужгородського гурту «Три8ісім»" - виправте, будь-ласка, назву гурту на "Триста8ісім".
Відповісти
дякуємо
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку танцювали під закарпатський рок-н-рол. ФОТО
15 квітень, 2013, 18:39