Ургант вибачився перед українцями

Ургант вибачився перед українцями
Російський шоумен Іван Ургант (на фото) у своєму стилі вибачився перед українцями за неполіткоректні висловлювання в ефірі «Першого каналу».

«Я прошу вибачення у всіх жителів України, яких зачепив мій недоречний коментар в останньому випуску програми «Смак». У якості самопокарання зобов'язуюся готувати в цій передачі лише борщ, вареники та галушки до 2018-й року включно. А всіх народжених в мене з цього моменту дітей, незалежно від статі, називати Богдан», - цитує росіянина ТСН.

Нагадаємо, у програмі «Смак» під час приготування однієї зі страв Іван Ургант вимовив фразу «порубали зелень, як червоний комісар мешканців українського села».

Це висловлювання викликало суспільний резонанс в Україні. А депутат фракції «Батьківщина» Микола Томенко звернувся до міністра закордонних справ Леоніда Кожару з вимогою відреагувати на антиукраїнський вислів Урганта.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожара - кондом,як весь уряд!Нічого і не хрюкне!От,якби,хтось на українському каналі сказав,що замочили,як німці жидів у Бабиному Яру,а,якби це була,ще Свобода,то завили хором всі,хто вміє вити!Цей жид занадто хитро вишмалений.От вам і типова поведінка щодо гоїв.
Відповісти
Евреi не допускають жартiв на тему Голокосту.

Подякуемо Урганту за щирiсть.
Відповісти
відрізати москалику яйця, - і всі діла...
Відповісти
Багато є жартів хороших і різних - про курочку можна пожартувать щоб не взірвалась в мікрохвильовці як московське метро, чи про пельмешки які можна наморозити як блокадних ленінградців. А ще гостро, свіжо, креативно обіграти печеню і освєнцим. Ваня, давай!
Відповісти
у львові тушених москаликів у " криївці" вже котрий рік подають і нічого )) кожне свято москалів на гілляки кричать теж нормально )) а тут на тобі ... стілько шуму
Відповісти
Вы оба дебилы !
Відповісти
Схоже, петро не розуміє, чому ургант на орт не жартує про євреїв чи блокадних ленінградців.
Відповісти
Путинский хорек Ургант. У Путина явно здали нервишки.
Сам то хрюкнуть не может.
Відповісти
Ну він хоть признав, що ці події мали місце. Хоть якийсь позитив від цього скандалу.
Відповісти
Вибачення Урганта - глузливе.

Краще б вiн не вибачався.
Відповісти
Мы усские дуг дуга не обманываем. (Брат 2).
Відповісти
если учесть цензуру на их ТВ, очевидно, что "шютка" была продумана и утверждена выше. Ургант идиот и провокатор. собственно, те, кто кричит про москалив и гиляки, тоже.
Відповісти
Форуми - то такє, але орт яке сміялось з жарту'' бидлоурганта - це вже російський хфашизм, однако.
Відповісти