«Волинь» – «Дніпро»: напередодні

«Волинь» – «Дніпро»: напередодні
У середу, 17 квітня, луцька «Волинь» може стати учасником півфіналу Кубку України з футболу 2012/2013 років.

За останні чотири сезони волиняни втретє грають в чвертьфіналі, - повідомили у клубній прес-службі.

На цій стадії жеребкування звело команду Анатолія Демяненка із «Дніпром» з Дніпропетровська.

«Дніпро» став командою, з якою луцька «Волинь» найчастіше зустрічається в матчах чемпіонату та Кубку України впродовж останніх трьох років. Починаючи із осені 2010 року, «хрестоносці» встигли вже сім разів зіграти із дніпрянами і поєдинок у середу буде восьмим.



До слова, статистика цих матчів лучан із одним з лідерів українського футболу майже рівна – «Волинь» встигла двічі виграти, тричі програти і двічі зіграти унічию. При тому, що у жовтні 2011 року «хрестоносці» вибили «дніпрян» із Кубку України в одному із найдраматичніших і найпам’ятніших матчів в історії волинського футболу – 3:2. Окрім тієї феєрії, в Кубку «Волинь» ще раз грала із «Дніпром» у Луцьку – в розіграші 1999-2000 років. Тоді матч закінчився з рахунком 1:3 на користь «Дніпра».

Відіграли команди й обидва матчі цьогорічного чемпіонату. В серпні у Дніпропетровську гору взяли господарі 2:1, причому «Волинь» не використала кілька нагод зрівняти рахунок в заключній десятихвилинці. Свіжий в пам’яті й матч 31 березня: пенальті, реалізоване Еріком Бікфалві, три вилучення й більш ніж бойова нічия 1:1.

Кадрові проблеми напередодні гри більше стосуються «Волині», аніж «Дніпра», адже дискваліфіковано за червону картку у грі в Свердловську лідера атакувальної ланки Бікфалві.

Отож, початок чвертьфіналу із «Дніпром» у середу 17 квітня о 17.30. Арбітр матчу: Костянтин Труханов (Харків). Інформацію про квитки на матч можна прочитати тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Виходячи із матчу проти Іллічівця, футболісти не особливо хочуть грати, бо не плотять ЗП. Так що цю гру Волинь програє. хай краще продадуть, то будуть гроші на ЗП.
Відповісти
Останні новини
«Волинь» – «Дніпро»: напередодні
16 квітень, 2013, 09:45